Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 1:53 pm Заглавие: problem s Photoshop 7 |
|
|
abe imam sledniq problem s Shop-a ..i toi se poqvi otskoro .. zna4i kato iskam da opravq levels-ite na kvato i da e kartinka Photoshopa mi zabiva.. tva e na Win XP, Photoshop 7... a kato pusna syshtoto na win98 nqmam problemi.. strannoto e 4e pod Win XP na Image Ready-to levels rabotqt... abe koshmar nqkyf.. ta pitam, nqkoi znae li ot kvo moje da e tova ili da reinstall photoshopa? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 2:09 pm Заглавие: |
|
|
ми най-добре при такива проблеми преинсталация да се прави! ако не се фиксне, преинсталация на ос-а и наново всичко... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 2:25 pm Заглавие: |
|
|
stiia ve tva XP mi e s 1000 krypki, tykmo po4na da raboti kakto trebe ;((( mamka mu .. nqkoi imali drugaideq? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 2:43 pm Заглавие: |
|
|
при всеки проблем с PS първата работа е да му забършеш Preferences файла и да опиташ пак... като го пуснеш, стъпи едновременно на Ctrl-Shift-Alt (ако не си на Mac де!)
ако не става, ще преинсталираш :/ _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 2:45 pm Заглавие: |
|
|
mersi sha probam.. ;) dano stane.. abe tva zapyvane mislq stana kato slagah drivers na edin digital aparat Kodak...moe neshto toi da e opleskal.. ne sym siguren de ama mai ottogaz po4na taka.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
мда ако е така наистина аусландер-а май е прав! може да си си разбъзикал колор профила и др... мани ги профили и преференцес и мое се оправи... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|