Graphilla.com :: Преглед на тема - 3ds max question...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3ds max question...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 2:08 pm    Заглавие: 3ds max question... Отговорете с цитат

Хмм... може и да ви се стори мноооого тъп въпроса, но имам следния проблем, който понякога ме дразни: скоростта на курсора на мишката се променя(става значително по-бавно, няма ускорение) като пусна макса и бачкам в неговия прозорец. Мина ли в друг прозорец обаче - Explorer, PS или каквото и да било друго, скоростта си е както съм я нагласил и си има ускорение и всичко. Забелязал съм, че в Maya става същото и ми е много странно... предполагам, че е нещо свързано с OpenGL и дисплея откъм Windows-a, не знам точно.

Някой ако изпитва същите задруднения да каже, случвало ми се е на няколко машини и с различни мишки/драйвери... Ако знаете решение ще е гот.

Ади успехи :)
Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az do sega ne sym imal takiva problemi.....na kakyv windows si?
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

OpenGL driver NIXON ti e problema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NURBOS

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз също мисля, че проблема е в драйверите. Работя на Maya и не забелязвам да има някаква разлика в скороста, преди малко пробвах макс-а, там също няма.
Да не би проблема да ти е от видео картата?...Пробвай с преинсталация на VGA драйверите, ако не стане ще го мислим..
Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 1:04 pm    Заглавие: hmm daa Отговорете с цитат

mdaam... shte da go vida toz driver hmm... mersi za vnimanieto
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети