Graphilla.com :: Преглед на тема - Photografia i KRITIKA ili prosto za BG KRITICITE:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Photografia i KRITIKA ili prosto za BG KRITICITE:)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 5:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Тука пак спориме за неща, които са въпрос на личен вкус. Мен лично не ми дреме ако ми теглят една майна, когато поствам тъпотии. На wicky примерно ще и стане кофти за дълго от същия коментар...

"Браво" и "страхотно" изсипани с кофи най-често обичат хората със ниско мнение за себе си, тези, които не са убедени във възможностите си и умрат някой да ги одобрява. Човешко е, но за мен е признак на слабост, а аз вярвам че слабости не се лекуват с поощряването им!

balinor, ако обичаш да ти ахкат и охкат по нещата има и други фотофоруми, където лобизма и приятелството са над всичко и Арт има с кофи да го ринеш. Там коментарите са точно в този стил, който виждам че ти харесва.

И нещо последно... този форум има свой живот, свой стил... сигурно не е перфектен, но няма вариант той да се нагоди, така че да е сладко всекиму! Англичаните имат една много добра поговорка в подобни случаи:
Love it or leave it!

ей, ама чак сега прочетох това;)
Чувствам, че трябва да се защитя - на мен няма да ми стане Кофти от какъвто и да е коментар (имам си много реално виждане върху творенията си и си давам къде-къде "по-ужасни" критики:)))) Просто за мен лично това не е вдъхновение да седна и да го направя по-добре (това за което са ме напсували, а не просто коригирали - за тази разлика говорех!)
Казвам това, защото едва ли някой се е засегнал кой знае колко от някоя обида - просто има хора на които това не им действа точно стимулиращо...
Но хора всякакви - на други пък им действа добре, а и всеки може да си говори каквото си иска ! Друг е въпроса как ще бъде разбран...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 6:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi aide da se otvori nova grafa v profila : "vduhnovqvam se ot:....." i vseki da se syobrazqva...
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
mi aide da se otvori nova grafa v profila : "vduhnovqvam se ot:....." i vseki da se syobrazqva...

Аз ако опиша от какво се вдъхновявам, ще ме изхвърлите от форума и ще ме предадете на полицията! :-)
RG®

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 1:07 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Не мисля!

По-скоро от завист...

:-)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eeeeh mine wreme mine i nekoi roden poet romantik,don juan i trubadur
s ruka na surceto se izprazwa w grafilskata ni hralupka.
ma uz neezno po4wa i posleeee bum и ОПА nesto obraza go niamaaaa
Romantika s strashna sila wliza w konzola i pishe :
startx, startx,
init 1,2,3,4,5,6
O uzas GRAFI4ESKII, o nesposobni i nelkulturni iurodi kak ne wi e sram.
NIAMA X, NIAMA X
mi niama i niam da ima za tezi koito wmesto da natiskat F1 i da si napriagat GUNKITE na GLADKITE polukalbeta se opitwat da sazdadat POZITIWNA WALNA W KRITIKATA ni.
I dowolni ot onanizma si si liagat s trepet i o4akwane na sledwastata 4i /energiino pole i tn./
taka sa malko w sokratce.
DIZAJNA e komersialna rabota.
TOEST moi MILI mi smehurko Kogato rabotis i obstuwas aktiwno s HORA
posqgasti s lekota i udowlstwie na twor4eskia ti proces ti trupas edna MNOOOGO POZITIWNA ENERGIA. NE O4AKWAITE niakoi da si gubi wremeto w mnogoslowie/kato men/.TREBE STE BLAGODARNI i za psuwnite
stoto tuka U4ite NESTA DETO HLIAB DAWAT i HRANIAT.
PREDI IZWESTNO WREME NE BESE TOLKOWA LESNO AMA WAOBSTE
SA SI ZNAETE IZSERETE SE S # FILTARA I ONIA BALACI W GRAFILA
SE WI SWETNAT.
OT DNESKA NEMA KOMENTIRAM NA NIKOI KIAK ILI NEPOSNAT NESTATA
SAMO SE WI DAWAM OCENKA OT 0 DO 6.
SAMI SA KOPATE TAKA I ZA WAS E DOBRE.PRIZOWAWAM I KOLEGITE ZA
malko BAN .koito zasluzawa se polu4awa komentari na li4na.
AZ AKO BEH SA NA MORGOTA ot UTRE ACCOUNT SISTEMA PO 50 KINTA NA MESEC. PA SE WIDIM NEMA LI SA MOLITE ZA PSUWANE.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

koi beshe mrysnika, deto sprq valeriana ot aptekite...
Дими

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 7:57 pm    Заглавие: Re: mim Отговорете с цитат

balinor написа:
:) taka e , no ideiata e kak se otnasiat horata i kak kritikuvat:)), Dori si mislia 4e niamat i ironia:). Znam 4e ako tova se pusne tuk vyv forumite pyrvoto neshto shte byde:) "Kyva si ti maaaa, Koj ti e dal knijka i te pribil s aparat po glavata":))

predi da PITA6 SAM za kritika i mneniq ot horata si napravi smetka dali moje6 da ponese6 kritikata i v dvata i formata: negativna i pozitivna!!! i dvete mogat da te stimulirat ako pita6 men...!!!
radvam se 4e v graphila e tova koeto e za6toto znam 4e kogato ne6tata ti se haresat tuka zna4i sa NAISTINA dobri... !!!! ima si i forumi kadeto si4ko e "amazing! , awsome, dude! WOW! " i tn!!!
a za amerikancite i tva kolko sa o4tivi i priqtni... moga da kaja samo: ha! i da otbleja 4e si zavisi do 4oveka i nastroenieto mu! samo iskam da te pobcna i da te podsetq oba4e 4e kogato seki na ulicata te pita "how are you?" osven "ok, fine 10x" i tn drugo ne dei mu otgovarq... 6toto NA NEGO NE MU PUKA HOW ARE YOU!!! predi da se sili6 kam amerikata se zamisli i za tva 4e TE, severnoamerikancite, sa NAI komersialnata naciq!!!
ama kvo ti obasnqvam i az... hodi si v forumite i sabirai mneniq "Hallo! Dis is mai first taim here! you drouink is greit!! gud work"

napravi si smetka koq kritika moje da ti bade ot sa6tistka polza...! ;)
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе така и не пуснахте да видя тази прословута снимка или каквото се води там, която доведе до 3 страници обсъждания...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55, снимката е едно бяло поле просто. Аз поне така разбрах може и да греша. Целта беше да се види колко критики и хвалби ще има за едно бяло каренце. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 8:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми значи сега е ред за едно "бяло и празно" представяне.
Хех, ми то значи ми я е зареждало :)))
Къв съм тъп, не го разбирам този арт...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е толкова много спорове се изписаха по този въпрос и аз си пиша, че не си падам по това някой да обижда и да си мисли, че така критикува, а всички разправят как критиката била важна и ако само хвалят всичко - то нямало смисъл! Ми кой е казвал, че не трябва да си казвате нещо като е зле! То за какво е иначе този форум!?! Май целия спор беше за начина по който го казвате... Някои подхождат с доста... балкански манталитет! Едно бързо оплюване, посмачкване или просто позаяждане и хоп - човека виждаш ли си взел ценна поука. Аз лично не обръщам особено внимание и не се засягам - идеята беше, че ми се вижда...малко... просташко такова отношение! Това е (и не се отнася за всички, които си пишат тук:))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2004 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ама това вече май е 20тата тема по въпроса с критиките. Вече знам точно на всеки мнението, как го иска - кисело, солено, сладко, със сметана... Трябва ли в 20 теми да се обсъжда едно и също, циклене яко.....
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
Ми значи сега е ред за едно "бяло и празно" представяне.
Хех, ми то значи ми я е зареждало :)))
Къв съм тъп, не го разбирам този арт...

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=5765

ПОДСТРЕКАТЕЛ!!!!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети