Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 12:20 am Заглавие: За именниците :) |
|
|
Да ви е честито името и вие покрай него, всите Елени, Елита, Костовци, Констанци, Константини и други, дето ги забравям :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 1:01 am Заглавие: |
|
|
опаааа:) кой трябва утре да дойде на работа в непромокаемия шлифер:) честито на именниците:) да им е живо и здраво името! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 1:21 am Заглавие: |
|
|
ee.. Jovka 6to vika6 quote: Мерсиииииии .... az za Jovin den ne sum 4uval :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 1:24 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | опаааа:) кой трябва утре да дойде на работа в непромокаемия шлифер |
опаааа:)
1) female
2) shlifer
3) ex...m
:-PPPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 1:27 am Заглавие: |
|
|
female=MALE
da se chete
maliiiiii sorry |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 2:19 am Заглавие: |
|
|
олеле аз съм имал име ден и да не знам :)) тцтц _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 9:40 am Заглавие: :-) |
|
|
Честит празник на всички, които празнуват днес!*
Коста! Да си жив и здрав! Все така талантлив! Късмет! И... Вятър в косите и 7 фута под кила! :-)))))))
* И на майка и татко! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 10:18 am Заглавие: |
|
|
Честит имен ден на всинце именяци:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Честит имен ден и от мен :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 12:46 pm Заглавие: |
|
|
жови реши само с една кутия бонбони (от малките разфасофки) да мине..... аз само 2 успях да си зема- баси !!!! :/ _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 12:55 pm Заглавие: |
|
|
ми неа паре:))) вчера платих ток/вода/телефон 200 + ремонт на маторя - към 100-150 сигурно + нови гуми 450 + 9 двд-тата на Елиънс СЕ 200 (къде ми беше акъла като ги поръчвах) + онова яке (ако накрая е готово) 250. Тва иде да покаже че всякакви волни пожертвования(безвъзмездни) във вид на банкноти в брой или превод на сметка (желателно в евро) по случай именния ми ден от страна на колегите ми е не само добре дошъл но и много желателен:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ми неа паре:))) Тва иде да покаже че всякакви волни пожертвования(безвъзмездни) във вид на банкноти в брой или превод на сметка (желателно в евро) по случай именния ми ден от страна на колегите ми е не само добре дошъл но и много желателен:) |
.... и аз така..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 12:58 pm Заглавие: |
|
|
И честито на именниците и от мен дано случите на по финансово стабилни колеги от моите че тука само се оправдават кви им били застраховките на ауди а6 (говоря примерно):)! Живи здрави весели засмени и щастливи:) Особено Конкрит Донки ( и сички останали включително и аз):)! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Chestit imen den na wsichki (kakto wikame po nashiya krai) imenyatsi! da sa wi zhiwi i zdrawi imenata, i wie s tyah! I da imate samo powodi za usmiwki i weseliashki piyanstwa! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 2:43 pm Заглавие: |
|
|
весело, именковци!
хубаво нещо са празниците |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
честито на именниците, да са живи и здрави, и Джоуви дано изкара поне до следващия имен ден след последното си изказване _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Още не е приключил деня, за това спокойно мога и аз да кажа:
Благодаря за пожеланията :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|