Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 10:00 pm Заглавие: SlackGeeks |
|
|
Сайтът ще се занимава основно с новини и предлагане на пакети за Linux дистрибуцията Slackware.
It's your move guys... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 5:38 am Заглавие: |
|
|
1. Logoto - triabwa da se pomisli - tazi podchrtawka ne stoi dobre,m syshto kerning ... moje da se pomisli izcialo za drugo logo.
2. Menuto w liawo ne e dostatycnhno izrazeno che e menu --> ednakyw cwiat na menu texta, razstoianieto mejdu menu texta mnogo malyk, niama podskazki mejdu menu-tata koito da podskajat che twa sa links.
3. Content texta ima nujda ot oshte malko white space.
4. W content chastta, header section delimitera spored men e po-dobre da byde s plyten cwiat. Wsiakakwi powtariaemi elementcheta ot stila na chertichki, kwadratcheta etc... ima goliama weroatnost da drazniat. Sledowatelno triabwa da se polzwat umereno i mnogo leko.
5. Texturata na kwadratchenca w Page Header-a kydeto e krygcheto syshto mi se struwa neumestno. Syshto se nameswat nepodhodiashtite shriftowe w toz header Avangard + Courier ... to iasno zarad logoto ... ma mazalo staa. Dobew e predwaritelno da se namisli kakwo poslanie iska da se kaje - da niama prosto hwyrchasti textowe - osobeno s nepodhodiashto izbrant font.
6. Pak da kaja - Aqua butoncheto ne se wyrzwa s celia stil na siteto --> osobeno ne wyrwi aqua s Courier fonta.
Pozdrawi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 9:34 am Заглавие: |
|
|
e tva neshto kato go gledash
http://www.7black.com/work/n2/
vij oburni malko vnimanie na proporciite. Imash miasto a puk sbivash elementite i ti izglejda nabluskano. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 6:07 pm Заглавие: |
|
|
@vALE
1.Това не е лого!!! /както би казал бат Имплант/
Дори не претендира за такова.Няма да го коментирам повече, чертичката отдолу е за да засили асоциацията със Slackware - защото официалното лого е с чертичка отдолу /за справка синият яква елемент със S е официалното лого/.
2.Всъщност целта не е да е меню е списък с пакети.
3.Прав си - мисля, че е по-добре сега.
4.Ами дано е заприличало на нещо, защото ако не е ще взема да ви искам съвет как да бъде...
5.-||-
6.Аз пък го сложих, за да не е плоско като по всички сайтове свързани с Open Source, защото така е дефиниран .css-а им - писнало ми е малко.
@ico
Знам, че имам да го гоня Bad, но бягам бързо ...май....
Иначе мисля, че втория вариянт по бива, а?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: |
@ico
Знам, че имам да го гоня Bad, но бягам бързо ...май....
|
kat gledam razlikata meju purvia i vtoria variant biagash v obratnata posoka :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
пич много постен ми седи тоя дизайн! ни акцент ни тръпка в него! а тва лого.... и един съвет: забрави го тоя къриер:(((( _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
дайте инфо де е финала де :)
а тази тръпка къде да я търся ама хич не ми идва наум
|SlackGeeks
---------------
ако тръгна да го правя на ново т.е. да махна куриера и да направя лого? се страхувам, че ептен може да се загуби каквато и да е връзка със Slackware. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 7:11 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | се страхувам, че ептен може да се загуби каквато и да е връзка със Slackware. | и защо пък трябва да има връзка? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 4:08 am Заглавие: |
|
|
hm, moje bi ako malko pomislish da promenish colors na texta (prekaleno sinio e sichko sega) da podredish i podravnish malko neshtata v designa, da ne polzvash toia Trebuchet hem za menu navigation hem za Titles , tva kakto kazaha po gore logoto da go smenish s neshto po prostichko (pa makar i klishe tuka nema da hodish s toia site na "london international advertising and design awards", dokolkoto shvanah) da si oformish oshte po dobre liavoto menu pod search poletata, content chasta, search poletata da gi izravnish s textovete i she se poluchi.
eto edin quick over vurhu tvoia design:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 5:13 am Заглавие: |
|
|
Opaaa, sebastianz55, vlachi toz design i gledai minimalno da go promeniash :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Два дни да не съм на линия и вече хубави неща взеха да се случват :).
Бад, изключитено ти благодаря за това, че си отделил от времето си за този чудесен нагледен пример, как един дизайн от аматьорски може да бъде провернат в пофесионален.
Благодаря ти.
Вярвам, че това ще е полезен нагледен tutorial не само на мене.
Веднага ще го преправя щом имам сили и време, но да го пускам ли отново при все, че ще се старая да се придължам максимално към варианта на Бад? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|