Graphilla.com :: Преглед на тема - Kolko moje da struva site kato tozi?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Kolko moje da struva site kato tozi?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
berder

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 7:44 pm    Заглавие: Kolko moje da struva site kato tozi? Отговорете с цитат

http://www.olimp-uv.com/

Sorry ako dubliram tema !

Purvo da kaja che tva ne e reklama, a davam sita samo za primer, interesno mie kolko moje da struva edin takuv site s dizain ot toia tip i s kontroeln panel za dobaviane premahvane i updatvane na info v site?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

между 900 и 1400 евро. графичния дизайн не е добър иначе повече може да дойде. това е работа за максимум 2 седмици за две работни места. един графичен дизайнер и един девелопер.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i wsi4ko zawisi kakaw e kontrolnia panel
akoe nekwa drwena forma bez mno funkcii
towa e cenata.
ako ima real CMS e we4e wapros na tehni4esko zadanie i ocenka.
Върнете се в началото
berder

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

?!? tva za v BG li stava vupros, ne mi se viarva da ima mnogo firmi v bg koito da platiat taia cena za site ???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova si e savsem realna cena za saita, kato za Balgaria, za chujbina moje mnogo poveche, no namiram che dve sedmici sa tvarde mnogo, edna e napalno dostatachna, osven ako ne se naloji da se obrabotvat tvarde mnogo snimki za contenta. kolkoto do developmenta firmata kadeto rabotia ima gotova razrabotena sistema za administrirane na saitove, koiato se modificira spriamo vseki otdelen klient i tova stava dosta barzo.
dizaina e kofti, no se tarpi, saotvetno vsiaka ekstra kato hubav dizain ste dobavi kam cenata
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 9:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

berder написа:
?!? tva za v BG li stava vupros, ne mi se viarva da ima mnogo firmi v bg koito da platiat taia cena za site ???

Ako se porovish iz net-a sum ubeden che shte namerish dobri hora, koito da ia svarshat tazi rabota i za 50-100lv. Vsichko opira do tova kolko tochno sulzi mu se roniat na klienta.

Za platejosposobnost - ako si govormi za real estate firma - silno podoziram che niamat niakuv problem s tazi cena, drug e vaprosa dali imat dostatachno sivo da ia platiat ili shte si napraiat site za 50lv...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 2:11 am    Заглавие: dezinera Отговорете с цитат

ami ot tazi gorespomenata cena kak se raspredelqt parite mejdu developera i dizainera...??? i sa6to taka kakvi po to4no sa "zadaljenqta" na dizainera? samo layout s gifovete i tn ili vse pak vklu4iva i nqkakvo kodirane..??? ili moje bi si zavisi ot tova kak se razberat horata i nqma jelqzno pravilo...?
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 2:20 am    Заглавие: Re: dezinera Отговорете с цитат

ByteSize_BG написа:
ami ot tazi gorespomenata cena kak se raspredelqt parite mejdu developera i dizainera...???

<joke>
zavisi koi poveche giri e digal i otam suotnoshenieto v % vednaga se izsiasnava :))))))))
</joke>
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 2:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук единствено проектирането и интегрерането на базата данни струва пари... иначе за този дизайн 100-200 лева - така като го гледам как на 1024х768 не се вижда половината!
Дими

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 5:59 am    Заглавие: Re: dezinera Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:

<joke>
zavisi koi poveche giri e digal i otam suotnoshenieto v % vednaga se izsiasnava :))))))))
</joke>

ne moje li s koremni presi da se re6i problema? ... az giri ne digam.. ne samo v risuvaneto mi e slaba anatomqta i mi se kal4at racete pri laktite..!!! :P ;))))))
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 6:08 am    Заглавие: Re: dezinera Отговорете с цитат

ByteSize_BG написа:
BadmotherfuckeR написа:

<joke>
</joke>

ne moje li s koremni presi da se re6i problema? ... az giri ne digam.. ne samo v risuvaneto mi e slaba anatomqta i mi se kal4at racete pri laktite..!!! :P ;))))))

moje, ma koremnite presi nema da pomognat mnogo ako te prasne nekoia gira po tikvata:))))))))))))))
zatva spirai shahmata i fashtai jeliazoto:))))))
Върнете се в началото
chochosan

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ave chestno kazano struva tolkova, za kolkoto uspeesh da se spazarish, moje da takiva saitove 1000 evro da sa plashtali, no vinagi ima nqkakvi entusiastcheta koito tepurva zapochvat koito pravqt i za po 100-200lv, estestveno tova se otrazqva i kachestvoto. 2advanced vzimat 5000-6000$ za edin flash sait, ama za kakvi saitove i kakvo intro stava vurpos!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 6:04 pm    Заглавие: Re: dezinera Отговорете с цитат

ByteSize_BG написа:
ami ot tazi gorespomenata cena kak se raspredelqt parite mejdu developera i dizainera...???

mi redownata forma e designero e na zaplata/developero toze
ako bese taka s procenti teia deto prawat firmi steha da sa falirali.
nali ideiata e da ti dadat kesh i da kowes na kilo.wazno e da ne sa izpuska klienta i za 200 i za 300 lewa.
mda.Ka4estwoto e zabranena tema.Stoto zada sazdades predstawa za ka4estwo e nuzno da pokazes nai dobroto i da srawniaas po nego.
A w tozi slu4ai klienta moze da nee dowolen ot predstawenata raota.
Za towa Powe4eto firmi deistwat na principa Force to BLIND the client.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети