Graphilla.com :: Преглед на тема - Portr-Edit

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Portr-Edit

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zizo

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 4:27 pm    Заглавие: Portr-Edit Отговорете с цитат

1.

2.

leviatator

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

втората, ама рамките са ужасяващи ... !
zizo

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 12:51 am    Заглавие: Haide de Отговорете с цитат

Ei moderatori !

Moderirajte.

N1x0n - Interesno mi e mnenieto ti. Tvoite kritiki mi se struvat naj interesni :)
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 2:07 am    Заглавие: Re: Haide de Отговорете с цитат

zizo написа:
N1x0n - Interesno mi e mnenieto ti. Tvoite kritiki mi se struvat naj interesni :)

Радвам се, но в случая може и да не ти харесат! :-)
Първо рамките наистина много ме смущават, наистина... направо ми пречат да се концентрирам върху кадъра.
Второ, има едно правило, което гласи "ако ще режеш глави - режи здраво". Първия кадър би спечелил от едно по-близко кропване според мен.

Иначе знаеш мнението ми за "интензивните" филтри...
zizo

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 10:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

OK.

И на мен ми мина през главата вариант за по тесен кроп, и го изпробвах, обаче не ми хареса резултата, защото не искам да взимам от пространството в дясно, а ако режа само отгоре става много квадратна. И на всичкото отгоре се губи ефекта на илюзията все едно се е облегнала на рамката.

Относно рамките на никой не му допаднаха, но никой не дефинира какво точно не му допада ... цвят, форма, размер, сянка ??? Предполагам че изглеждат доста basic, но за съжаление моите ps skills са си точно такива.

Дай сега малко реч относно интензивните филтри, че наистина не ти знам мнението за тях :)
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zizo написа:
OK.

Относно рамките на никой не му допаднаха, но никой не дефинира какво точно не му допада ... цвят, форма, размер, сянка ??? Предполагам че изглеждат доста basic, но за съжаление моите ps skills са си точно такива.

mene licno ne mi haresa bevela, i pekaleno golemia drop shadow na ramkite ti, lichno po bi mi haresvalo naprimer taka:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zizo

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 10:57 am    Заглавие: simpita Отговорете с цитат

Ами да правилно. Ролята на рамката е да оставя снимката да диша и да минава незабелязана, а аз тъй като за пръв път си слагам рамки и май прекалено много акцент им дадох отвличайки вниманието от самите фотоси.

Но въпреки това пък си мисля, че твоята е прекалено семпла.

ОК.

Обявявам конкурс за рамка. Наистина ми е интересно какво е най-удачно да се използва. Нека всеки който му се занимава да направи по една :)
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 11:04 am    Заглавие: Re: simpita Отговорете с цитат

zizo написа:
Наистина ми е интересно какво е най-удачно да се използва. Нека всеки който му се занимава да направи по една :)

рамката зависи от снимката... не е самоцел.
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 11:16 am    Заглавие: Re: simpita Отговорете с цитат

zizo написа:
Но въпреки това пък си мисля, че твоята е прекалено семпла.

mi az predpochitam semplata ramka, otkolkoto da ia nabluskam s efecti shtoto i bez tva ne mi e iasno nishto...koi efect na kvo se vruzva..taka nema pone da se tormozia:)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zizo - и без конкурс се вижда че твоята рамка тежи, а пък с цвета си направо #$@ майката на снимката.... рамките се слагат не да конкурират произведенията а да ги подпомагат...
zizo

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 5:28 pm    Заглавие: B-Kompleks Отговорете с цитат

Eeeeeeeeeei ama agresori se iyvzdihte vsi4ki.

Az vi kazvam 4e sym dopusnal gre6ka, a vie mi kazvate NEEEEEEEEEE dopusnal si gre6ka :)

Q malko CALM DOWN BOYZ

A po vyprosa za ramkata ne sym imal predvid da mi pokajete ramki i az da si izbera edna i da praskam samo neq, a naprotiv, imenno personalno otno6enie sprqmo konkretnata snimka iskah da vidq ot vseki edin ot vas.

Ne e tolkova slojno vseki da napavi po edna i da q postne da vidim.

Ne vijdam nqkoj da go e napravil do sega, a mi e mnogo interesno da vidq, koj kak podhojda ;)
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 5:54 pm    Заглавие: Re: B-Kompleks Отговорете с цитат

zizo написа:
Eeeeeeeeeei ama agresori se iyvzdihte vsi4ki.

Az vi kazvam 4e sym dopusnal gre6ka, a vie mi kazvate NEEEEEEEEEE dopusnal si gre6ka :)

Q malko CALM DOWN BOYZ

A po vyprosa za ramkata ne sym imal predvid da mi pokajete ramki i az da si izbera edna i da praskam samo neq, a naprotiv, imenno personalno otno6enie sprqmo konkretnata snimka iskah da vidq ot vseki edin ot vas.

Ne e tolkova slojno vseki da napavi po edna i da q postne da vidim.

Ne vijdam nqkoj da go e napravil do sega, a mi e mnogo interesno da vidq, koj kak podhojda ;)

еми... с тва отношение няма да стане.
Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ако става дума за рамка, тази която Бад е направил ми се вижда най-удачна и всякакъв друг вариант ще е нещо което седи между двете
аз обикновено обичам да слагам 1 пиксел бял кант и после рамката около 10 пиксела, примерно светло сиво
Върнете се в началото
leviatator

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Агресорите обясниха че рамката я слагаш каквато ти душа дава, но ако това е рамката която душа ти дава значи имаме проблем. И понеже от снимките личи че душа ти не може да дава такава рамка ... ти си знаеш натам.

Офтопик1: за Маце-то, пиши ме и мен към каузата "Кирилица"
Офтопик2: Каним фотографите на парти с доста добра визия за снимане. За повече информация ПМ. (да не става реклама, а той Зизо диджей ще го играе там)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети