Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне(2) : Фотография, фотоманипулация и ретуш

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне(2) : Фотография, фотоманипулация и ретуш

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SoulSeller

Местожителство: Марс

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 7:35 pm    Заглавие: Представяне(2) : Фотография, фотоманипулация и ретуш Отговорете с цитат

Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
virtualchild

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ka6tata e bogestvena!!!!!
samo tova moga da kaja.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
komrade

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

къщата верно е яка, и тонирането е хубаво
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

къщата е хубава - малко тъмнее тук-там, ама това лесно може да се оправи .... плаката не е много добре и то от кадрирането - ако го беше щракнал заедно със стената или там на каквото е бил щеше да е много по въздействащ.... сега прилича на яко оклепана снимка- липсва идеята....
SoulSeller

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

beeek...
tova 'kadrirane' opredeleno mi e problem... plakata go cropnah narochno.., na originala si ima stena i vrata i kakvo li oshte ne.. no ne mi haresva (snimah v dvijenie, kakto se kazva) i za tova reshih da q izreja, no qvno oshte ne znam kade tochno trqbva da se cropva i kade ne... nishto shte se naucha :> utre shte mina pak ot tam, ima mnogo hlqb na taz stena :P))

Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни

Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако пуснеш още 1-2 неща на нивото на това с къщата, аз лично ще лобирам за приемането ти!
olivia

Местожителство: england

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 7:21 pm    Заглавие: Bravo Soulcho Отговорете с цитат

bravo dete!!!
taq snimka s ka6tata e strahotna!!! cool :))
btw za6to ne zakachi6 i ckitnika...?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
SoulSeller

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 10:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdraveite.
Olivia... chestno kazano veche ma e strah da puskam takiva snimki :P))) Qvno moite predstavi za krasota i estetika sa malko po razlichni. Ne znam zashto no az si haresvam vsichkite snimki, moje bi zashtoto sa si moi... Kakto i da e :>
Puskam oshte 3 dano vi haresat (zashtoto zapochvam da si mislq, che samo az si gi haresvam)

Tazi e napravih na izlizane ot fototo.. ne stana mnogo dobra no slanceto beshe... a pak i shtqh da iztarva busa...

S tazi padna dosta igrachka, no mislq, che stana hubava?! Rqdko v tazi chast na ispania ima takova nebe... Naistina si beshe kasmet...

Liubimata mi... Tova e na 20..23 km ot grada. Mqstoto e strahotno... Imam i oshte nqkolko, no ne smqtam da gi puskam zaradi loshoto kachestvo..

P.S.
36 snimki za 7.57 euro - tova e nai tankoto foto v grada ;\ Dobre che si imam digital :P)))

Върнете се в началото
komrade

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

първите две ми харесват!
третата мисля, че прекалено тъмнее и на къщата й липсва детайл...
olivia

Местожителство: england

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 2:22 am    Заглавие: ammm.. Отговорете с цитат

az pak mislq 4e tochno tretata snimka krie mistikata koqto laha ot dadena snimka...stiga da uspeesh da q usetish.mislq 4e tazi snimka zaedno s nai parvata 6te te istrelqt v po-predna poziciq...i ne se strahuvai prosto snimai...uprajnqvai se ..i se usavarshenstvai ...za da dokaje6 sebe si...pokaji duha na vsqka snimka..i ne taka kakto drugite ochakvat da q vidqt a taka kakto ti samiqt q vijda6 ... znam 4e mojesh... ;))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
leviatator

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 11:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

GUAPO !!! JODER !!!
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен последните ти 3 снимки ми харесват- малко са тъмнички за моя вкус (пейзажите), но си имат чар... а скитника си е ОК - личи си че му е се тая дали го снимаш или не, дали ще му пуснеш нещо в чашата или не... як кадър според мен :))))
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

poslednite 3 mi dopadat
kato vtorata tvyrde mnogo ti e kontrasta i si pozagubil detaili ot snimkata.
v tretata shteshe da e hubavo da svetnat teq pregradi, sega malko se gubi akcenta :)

welcome :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SoulSeller

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdraveite.
Radvam se che vi haresaha. Shte zapomnq tova za kontrasta i svetlinata :) Vse oshte ne sam se nauchil da rabotq s tqh. Principno tuk v Almeria e super slanchevo i mi e mnogo trudno da snimam do kato slanceto e na nebeto. Probval sam s nqkolko filtara i stavat mnogo stranni neshta :P)) No tezi dni e mnogo oblachno, sqkash vremeto mi kazva.. Snimai, snimai sega ti e padnalo...
Mnogo shte se radvam da pisha vav foruma i da polucha oshte ceni saveti i gradivna kritika. Belkem edin den se naucha da snimam :P)) Naistina sam dosta zapalen, no kakto s vsichko drugo se iziskva mnogo staranie i dosta rabota... Blagodarq

Върнете се в началото
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WELCOME :))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети