Graphilla.com :: Преглед на тема - Направете антистелт система!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Направете антистелт система!!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
degiziran

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 4:12 pm    Заглавие: Направете антистелт система!!! Отговорете с цитат

Направих следното:
Регистрирах се в нормален BG сайт - нормално видим отчужбина и подържащ php.
Създадох си фаел "new.jpg"
Някъде от страницата "http://globalscape.com/" си свалих ftp клиент и с негова помощ, смених свойствата на фаела, така че да може да се пише в него.
Накрая добавих следния код в една от php страниците:
Код:

<?
...
  if(!copy('http://betray.hit.bg/VenturiforMen.jpg','new.jpg'))
  echo "failed to copy!<BR>
";
...
?>

Резултатът не го оставих на сайта си, а го качих на правилния сървър: http://www.boinaslava.net/~free/images/new.jpg

Така стана видим фаел от hit.bg! Тъй като съм регистриран free, то не мога да направя антистелт система. Ако го направя, то ще се засече пренасочване на трафик и ще ми бъде закрит адреса.

Някой друг, обаче може да знае или да има собствен сървър! И да реализира, каквото описах!

При реализацията трябват някои очевидни екстри, като името на файла да се чете от страницата. За това аз мога да помогна. По-късно в тази тема ще изпратя примерен сорс, но пак повтарям ТРЯБВА СЪРВЪР НА КОЙТО ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
leviatator

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a ne moje li prosto da sprete da hostvate v hit.bg ?
degiziran

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 6:36 pm    Заглавие: За мен ли се отнася? Отговорете с цитат

Явно никой не си дава сметка къде хоства.
Аз описах, как си реших проблема.
Аз също съм в чужбина и описания по-горе файл не бе достъпен за мен, докато не направих каквото описах.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз па мое сам прос - ама неразбрах за ко иде реч... ама никак..
даже 4-5 пъти четох...
Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче, то туй май не е за прости дезигнери, щот и аз не разбрах
Върнете се в началото
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 7:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво разбираш под анти-стелт система?

Въобще не съм сигурен, че като смениш разширението на jpg ще бачка. Просто по стандартни настройки сървърите предават за парсване през php само файлове с разширение "php" (или там "php3" или квито други бяха). Не е възможно по дефаулт jpg файлове да минават през php, защото при липса на content-type зададен допълнително от php кода (а в нормален jpg такъв отсъства) парсера автоматично праща text/html, което би накарало обикновена картинка да ти се визуализира като текст, все едно си я отворил в notepad.

Ако съм схванал правилно (в което се съмнявам предвид обяснението ти) това, което имаш предвид е сравнително лесно за реализация като код. Проблем е, че ще ти трябва сървър с достъп до хита, датата, техното и т.н., който обаче трябва да има и добра видимост в чужбина. А тези са наистина кът.

PS. За ко си правил празен файл на фрий сървър, добавял си код и си го качвал но бойна слава. Не можеше ли да си го напраиш на твоя комп в notepad, да го запаметиш като new.jpg и да го качиш на бойна слава???!!! При копиране от сървър на сървър mode-а (тва дето се сетва с chmod, и за което най-вероятно си използвал програмата от globalscape) не се запазва така или иначе

PS2. Тва много техническо, знам, но реших да не е на ПМ, за да стигне до всички, които този въпрос ги интересува.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Morty

МнениеПуснато на: Съб Май 22, 2004 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

.... beee.... :)))))))))))))) tova si e shiban viz otkudeto i da go poglednesh
degiziran

МнениеПуснато на: Съб Май 22, 2004 3:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Какво разбираш под анти-стелт система?

Разбирам да мога да качвам картинки, които са на hit.bg и data.bg. При това като съм ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!

Цитат:
Въобще не съм сигурен, че като смениш разширението на jpg ще бачка.

Основното е, НЕ че сменям разширението, А ЧЕ копирам файла от смотан BG сървър на хубав BG сървър.

Цитат:
Проблем е, че ще ти трябва сървър с достъп до хита, датата, техното и т.н., който обаче трябва да има и добра видимост в чужбина.

Имайки пред вид, демонстрацията която съм направил (т.е. съм видял фаел от hit.bg) значи такива сървъри има (е, май само един е) и то free.

Цитат:
При копиране от сървър на сървър mode-а (тва дето се сетва с chmod, и за което най-вероятно си използвал програмата от globalscape) не се запазва така или иначе

Точно за chmod става дума. Описанието ми е за конкретния сървър, който използвах при експеримента. Сменях режима на фаел на този сървър, за да може да се записва върху него, от php скрипт изпълняван на същия сървър. За това се използва се кода, който съм дал.

Цитат:
Тва много техническо, знам,но реших да не е на ПМ

Да техническо е, но аз нямам навика да използвам ПМ.

PS. Ако някой нещо не е разбрал, да не се притеснява ЗАЩОТО ОТ ОПИТ ЗНАМ, ЧЕ ОБЯСНЯВАМ РАЗБЪРКАНО, УЖАСНО И т.н. Сега два пъти си проверих и подобрявах отговора. Надявам се да е по-ясно.
Върнете се в началото
berder

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 10:20 pm    Заглавие: Re: Направете антистелт система!!! Отговорете с цитат

degiziran написа:
Регистрирах се в нормален BG сайт - нормално видим отчужбина и подържащ php.

Koit e toia site shoto i mene me interesuva ?

Thanks
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети