Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 1:04 am Заглавие: |
|
|
tuningova be, ne go li viish 4e i s beli miga4i...az takoata syakash originalnata 4ernata po-ma kefi nekak si i shsi a smena 4uvstvam az.... :)
Pa nai-obshto kazano..... hm
po-dokumenti go vodat 1.3 75konya pri kupe 672 kila......
spored 4ast ot maistorite det go gledaha toz specialno bil s dvigatel ot GOLF 3-ka, 1,4 pone ili 1,6 :oO.... sreshtu 80 i kusur konya (90)...
inak 5 stepenna kutia.... vunshno perfektno sustoyanie, kupeto kat novo... mdea znam...mnou li bega.... ma znam 4e do 3-ta vurti gumi...osobenno purvite dni sled shkodaka kak imah tik na kraka dokat ne opre na lamarina da ne otpushtam, mu ostaih polovinata gumi po putishtata.... be ne daa gu barnesh.... ne ma kefi 4e e 4isto byal ma ko da go praa...takuv mi kusmeta... inak...ne moa go po4ustvam oshte kat moya kola.... oshte dira kop4alucite koi kude e :)
ma shsa nau4a :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 1:09 am Заглавие: |
|
|
aaa 4e zabraih da dopulna.... inak stranno mii, koga sum imal az kola det si4ko da i raboti, tva centralno, alarmi malarmi, klakson, 4e i ru4na daje...parnoto ne vie na umryalo, duha toplo !!!! gat si go vklyu4il na toplo, daje i svetkavica ima :)))))))))))
ne moa svikna az s si4koto da sa opraam ednovremenno...ubao vremeto postepenno beshe eliminiralo pove4eto po-gore izbroeni v shkodata :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 10:13 am Заглавие: |
|
|
ехе то 3 шкоди в една кола ти събрали :)
VW Power is nothing without right driver aka minimiro
и в събота да дойдеш да почерпиш - извинения не се приемат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 2:52 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | .... ne ma kefi 4e e 4isto byal ma ko da go praa...takuv mi kusmeta |
Това си е къмет голям! Недей се оплаква! Знаеш ли колко лесно сега може да и направиш разни flames с един airbrush! :) Ми и внили дори седят по-добре на бяло... Иначе да ти е честита колата. Аз много се кефя на Polo. Новите модели са като консерви. :( Всички след твоя модел са с гадно купе. ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 3:00 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | .... Всички след твоя модел са с гадно купе. ;)) |
За жалост точно на този модел му се е паднал кофти шофьор;-Р _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
mdaaaa... kakto 4etooh skoro nekyde - "na taq kola defekta i e v zadkormilnoto ustroistvo.." :P
i kolko struva taq kola deto "si4ko i raboti" ?:) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|