nikolay
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:55 am Заглавие: |
|
|
Ами ето, щом си фен Flash, вземи за пример сайта на Macromedia. Той е оптимизиран за 800/600, но работи добре и по-нагоре.
Не казвам, че това е сайта пред който да разпъваш килимчето, просто щом така са го направили те, значи все пак има значение, нали ? Не гледай само радиосайтове.
Само ти казвам съвсем приятелски, не се ядосвай, не се заяждай с хората от форума, работи си и споделяй, за да не продаваш повече кренвирши. (Няма клиент на света, който в 2004г. да ти купи сайт работещ само на 1280x1024.) |
|
Dimitree

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Pyrvonachalno se rpedstavih zashtoto iskah da znam dali ima smisal spored horata tuk izobshto da se zanimavam s web dizain.
S tazi cel postnah pyrvite saitove.
Vypreki kritikata koqto odobrqvam ( razdelitelnata ,problemite s teksta,i koncepciqta na posledniq sait) i tezi koito ne mi nosqt nikakvo info ("tc",'kuca" i tn.) vse pak mi kazaha poveche rabota trqbva koeto za men znachi ,che ima smisal da se opitam da napravq neshto po vaprosa.
Tova s krenvirshite e prosto neizbejno !
Tova e glavnata prichina stranicata na evergreen da e v variant otbivane na nomera.Ne mi e po silite vseki den da sym 8 minimum do 10 a i ponqkoga 12 chasa v semeiniq shop da opravqm tapotiite na vsichki da se nerva cql den s vsevazmojni glupaci,koito idvat v magazina i sled tova da se pribera i da mi doide vdyhnovenie i da prykna neshto svqstno !
Sega shte deistvam s pogovorkata na sila hubost ne stava i mislq che pochitatelite na flash saitove shte sa dovolni ot tova koeto shte pokaja sled nqkoi drug den. |
|