Graphilla.com :: Преглед на тема - Корица за каталог

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Корица за каталог
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

aaaaaaaaaaaaaaaa, тука вече сарказма ми взима връх и немога да се контролирам...започна да тропа като 40-ка Ай-Би-Ем на 7200, след като уморения ми след дълъг работен ден и препълнен с какви ли не събития поглед, попадна на уникалното безумие на един артист. г-н панагонов, ти гений на файн арта, ти младеж, дето постваш колкото за половината юзери във форума, ти който си компетишън (като мен) и знеш отговорите на всички въпроси, как успя да пръкнеш на бял свят туй 8-мо чудо на препреса и дтп-то, дето неможе да се сравнява дори с мега премеждие в санитарния възел???... още по интересно ми е какви са аджеба тия клиенти безмозъчни, мазохисти дето ти дават поръчки да им правиш наи-уникалния, модернистичен, ултра фючър, супер ортодоксален, ненадминат сам по себе си "ДЕСИГН". е аз такива хора не ги разбирам, ще ме извиняваш ма и това изкуство твойто не мога да го разбера.

та момко, имам едно предложение за теб, (тъй като искам да ти помогна, както на теб, така и да отърва визуалното пространство от тия фекалии и да спестя на много хора нощтните кошмари) вземи да се занимаваш с нещо което ти идва отръки, че не само се излагаш, ами и ставаш противно смешен! ако трябва ще открия фонд за набиране на сума, която ще бъде разумно използвана в твоето преклалифициране!

сега очаквам и постовете на господата философи, с тяхните прозрения, за душевните изблици, на нас страдащите от подобни малоумни изпълнения, ала панагонов!
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 8:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много добре построено изказване: има си увод, теза, абе всичко си има! Харесва ми, дори ми и помага в дългосрочен план! Кво да се прави: добрите дизайнери тук създават шедьоври, аз съм май по конфекцията... Дизайна (както вече съм споменавал) не ми е професия, просто се налага да го правя, при това без никакво желание от моя страна. Най-малкото защото нямам вдъхновение и идеи!
Та затова помолиха за помощ и някоя идейка. Верно, че погледнато реално хора като мен ви ядат, така да се каже, от хляба ама не се смятам за толкова голяма опасност чак!
Абе с две думи ако може философите да си спестят мнението, и ако някой може да помогне...

P.S. Ако се срамува да не се излага пред останалите си колеги т форима, може и като лично съобщение да го прати :))

P.P.S BadmotherfuckeR, много 10x, имаш една почерпка от мен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
.... Верно, че погледнато реално хора като мен ви ядат, така да се каже, от хляба....

айде, не се надценявай толкова...ако очакваш някой да ти свърши работата не си попаднал на правилното мяст. и последно ще те помоля колкото и фън да изглежда да преустановиш постове от подобен род. и без това другите ти ми стигат да си загубия времето!
vALE

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Panagonov, napylno te razbiram kakwo iskash da kajesh ... no tozi forum e nai-weche naprawen za stoinostna grafika/design, a ne prosto za grafika/design, koiato se prodawa/e prodawaema. Chesto, stoinostta na grafikata/designa kato takyw, niama priako otnoshenie kym cenata/prodawaemostta na wyprosnia design. Ta zatwa te razbiram :) i moite syboleznowania :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
....Както казах проблема е, че на клиента ще му хареса моя вариант......

...абе панагонов, след кат на клиента ти ще му хареса дизайна ти (ако въобще може да се каже така в твоя случай), кво си тръгнал да търсиш помощ тука... ако още един път постнеш такова недоразумение като това по горе, а да питаш и как да организирам скапания надпис долу, та да се върже с това дето май стана маргаритка- аз лично ще се заема с отнемане на правата ти за спец форумите....
panagonov

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мдам, знаех си, хареса го!
Съжалявам за изгубеното от вас време, ама просто исках да стане нещо по-стойностно...
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
...просто исках да стане нещо по-стойностно...

:)))) па си и нагъл бееее :))) чак ме разсмиваш :)))))
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 1:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля че един ip бан ще е добро начало на едно по-лятно настроение
Върнете се в началото
n1x0n

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:

:-))))

Оставете го още малко, че не ни е доизял хляба! :-)))

Панагонов! You are the man! Мислех че след онези тетрадки няма да има с какво да ме изненадаш! :-)))
panagonov

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Snaker написа:

:-))))

Оставете го още малко, че не ни е доизял хляба! :-)))

Панагонов! You are the man! Мислех че след онези тетрадки няма да има с какво да ме изненадаш! :-)))

:)))
Не си видял новата серия, затова така говориш

Ама корицата да му е проблема на каталога. Днес трябваше филми да пускам, а те сега се сетиха че не искат да е 32 а 28 страници, и дали могло да не е А4, а А5, и ако може да сменим шрифта на артикулния номер, и т.н. при това след вече 4 разпечатки. Направо корицата ме радва вече, повече от това няма да има, а аз съм седнал да ви занимавам с нея...
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ти продължавай в същия дух и вече със сигурност няма да мога и да вечерям след като пропуснах обяда....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а вътрешна страница ще покажеш?
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tumbi? kakvo sme ti napravili be?
Zing

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
tumbi? kakvo sme ti napravili be?

нищо

ама искам да вида таз страница дето кусура и е един шрифт
Върнете се в началото
panagonov

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tumbi написа:
а вътрешна страница ще покажеш?

Ама разбира се, но е безсмислено

Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фен съм ти panagonov.... никога не се отказваш :))))
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хайде.... и вечерята.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ъъъ Панагонов, знам, че си колега и си профи в предпечата, ама това това вътре с текстовете и каретата би подхождало повече на каталог на АРСЕНАЛ или БЕТА вместо басейнче с кака вътре - гаубица с редник Подкалиброва например... не става въобще за целта ман.... сори... корицата не искам да я коментирам, те хората казаха вече.... нямате ли си дизайнери за тая работа, по добре да оправяш 2 часа на някой сладур корелските бакии които ще изглеждат по добре от това което си почнал да правиш и после с кеф да си го пуснеш за печат...

АЗ те питам това харесва ли ти?
panagonov

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LuPi написа:
ъъъ Панагонов, знам, че си колега и си профи в предпечата, ама това това вътре с текстовете и каретата би подхождало повече на каталог на АРСЕНАЛ или БЕТА вместо басейнче с кака вътре - гаубица с редник Подкалиброва например... не става въобще за целта ман.... сори... корицата не искам да я коментирам, те хората казаха вече.... нямате ли си дизайнери за тая работа, по добре да оправяш 2 часа на някой сладур корелските бакии които ще изглеждат по добре от това което си почнал да правиш и после с кеф да си го пуснеш за печат...

АЗ те питам това харесва ли ти?

Има само едни нещо, което съм правил аз и ми харесва. Смяташ ли че ако имаме дизайнер аз ще се занимавам с това. Мечтая си да попадна във фирма в която не съм предпечатар, дизайнер, системен администратор, куриер, понякога телефонист, подръжка на офиса и още няколко дейности. Неведнъж сме говорили с шефаза наемането на художник, но всичко опира до пари.
Върнете се в началото
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж съчуствам ти... знам за какво говориш, и аз се опитвам да да смогна с много длъжности едновременно... обаче такива компромиси не бих направил чак... отдели малко повече време зе това каталогче, убеди клиента... ако пък е толкоз спешно и мислиш, че няма да се оправиш фриленс дизайнери се ще се намерят да сглобят нещо... е да пак за пари става въпрос, инак обаче може този клиент невъ-евър да ви се вясне повече ако го оставите така... а като гледам клиента си е средно сериозен, може някаква годишна периодика да се заформи с него... па дръжте го по-здраво де с нещо по-убаво!!!! От това което видях до тук просто и ученическа тетрадка не би го понесла... а на клиента ТИ трябва да му кажеш какво е хубаво... колкото и да е дръпнат и да си държи на простотията... убеждение му е мамата...
в някой фирми рекламните агенти запознати с процеса на работа го правят много успешно, в по-малките ние трябва да го правим или шефа ако той държи контакт с клиента...

сори за дългия пост, дано да ти е бил от полза, ама ти си ги знаеш нещата предполагам:) НЕ ГО ОСТАВЯЙ това така моля ти се, дай малко по сюриозно....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети