Graphilla.com :: Преглед на тема - Oshte talantlivi bylgari :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Oshte talantlivi bylgari :)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Chakai malko.

Shansut nyama mnogo obshto. Moga momentalno da ti razpoznaya kusmet, i tuka ne go wizhdam. Shte ti dam sebe si za primer -- ne rabotya w Pixar (wse oshte ;)))) no se zanimawam professionalno s 3D.

Edno wreme sum si subiral stotinkite (bukwalno) za da si kupya purwiya komp. Zahwanah se da prawya 3D na K6-2@266MHz sus 64MB RAM. Na taya configuratsia sum nauchil osnowata, i sum prawil 3D w produlzhenie na 2 godini. Poradi tazi prichina OTKACHAM kato nyakoi pochen da mrunka, che mu e slab hardware-a.

Kakto i da e. Sled chetiri godini KURTOWSKI trud imah towa, koeto ti narichash shans, a az naricham rezultat ot toya trud. W momenta rabotya na SGI i znam kakwo tochno mi e struwalo towa, i kakwo iziskwa ot mene ezhednewno, i shte e taka godini nared. Znaesh li kak mi proticha denya? 0900 chasa mi pochwa rabotniya den. 3D do wecherta (tryabwa da priklyucha w 1700 hrs, no obiknoweno ostawam pone do 1900). Pribiram se wkushti, i syadam -- 3D. Do 2400 -- 0100 hrs. Smetni gi -- 14-15 chasa na den 3D -- hardcore. E twa ti e shansa, i si zawisi ot tebe dali shte go imash ili ne, shtoto ti reshawash kak da si prekarwash wremeto.

Creativnata sreda idwa SLED kato minesh po toya put, i ne se zalugwai -- ama dori i za sekunda -- che w Pixar (primerno) se popada posredstwom SHANS!

I posledno, poprawi me ako burkam, no mi se struwa, che twoyat post WSUSHTNOST e edno mrunkane i oplakwane, prikrito zad kakwato beshe tam chest.

Prosto ne e chestno da omalowazhawash usiliyata i truda, koito sa polozhili horata, za da stignat do tam, kudeto sa.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Trimaran

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 2:58 pm    Заглавие: mmmmmmmmdam Отговорете с цитат

prav si...talantlivite bulgari nesa samo v chujbina...e na na tuka malki talanti li sme nie:)))))
vij samo kvi si umabi i umni pa i skromni...napravo svet da ni se zavie ot poslednoto:)))))))

verno greshno e podadeno zaglavieto to tam idva taz tragenia nechoveshka:)))))))
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е аре сега вече е време да си кажеш къде работиш Drone и да покажеш някви работи дето си правил :)
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мда Тримарениеее. Прав си деба.
СОРИ НА ВСИЧКИ ЗА ОФТОПИКА/
Вчера ходих до супера.И виждам едни кремвирши, ма те хубави ама не баш.И викам на продавача :
Бате мно яки кремвиршите, ма мое ли са да ми нарежеш малко луканка, малко шпек, малко от оня там салам да ги напълниш в кремвирша ма за същата цена.
//////////////
Така и при нас ве.
Може ли тва зелиеното да стане 4ервено ма не баш така че да е по "секси".
АЗ на ТВА казвам идно тврдо НЕ.
и отварям скобка : Ако си платиш по отделно за зеленото, червеното и сексито на най-скъпата тарифка.МОЖЕ и да се замисля.
////////
Докато В нашаата мила татковина ИМА опциата НЕ МИ СЕ ПЛАЩА СА МОЖЕ ЛИ УТРЕ, и опцията ЖУЛИ тея ЛАЙНА НА КОНВЕЙР за 100лв.
Нема да има нищо стойностно и работещо.
Както обичам да питам някой от клиентите си /дет мноо неща да се занимавам с тях/ АВЕ кога си купи МЕРЦЕДЕСА пита ли ЩО е толкова скъп.
А тези обувки ОТ ВИТОШКА ЗА 2000 евро ли са мноо хубави бе.
Пита ли ги що са толкова скъпи.НЕ
и що .Щото нема опциии.
БТВ.Вече ми писна ОТ работа в Демо версия.
Аз работа за пари.И да ти кажа може и да нямам.
Може до една година в склад да работя.Или на някой строеж.
Ма ще е така.Другите както искат.ФРИИИ УЙЛ БАТЕ.
Аре и лека работа с заставките:)))
Върнете се в началото
Trimaran

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NUBI sorry men nesam iskal da se draznish tolkova...az go kazah na shega pak na tebe ti bili sednali na opashkata ot minalata koleda i sa kvo:))))))
Върнете се в началото
Drone

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
Е аре сега вече е време да си кажеш къде работиш Drone и да покажеш някви работи дето си правил :)

Rabotya w edno (weche) golyamo studio (wsushtnost e nai-golyamoto independent studio w UK sewerno ot London).

Pri zapochwane na rabota byah lyubezno pomolen da ne postwam i razprostranyawam materiali ot firmata, a predpochitam da mislya za sebe si kato za chowek, koito si durzhi na dumata. Hora, s koito obshtuwam na priyatelski nachala mogat da potwurdyat, che ne sum im pokazwal nishto :) Sled sluchkata s Violator nyamam dori i zhelanie da go naprawya.

Ostanalite podrobnosti sa moya lichna rabota, tui kato zasyagat lichniya mi zhiwot :)

Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e, чакай сега да съм казвал да показваш неща от фирмата ? дай некви лични работи, ако искаш де..
Drone

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 3:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))))

Ami oswen, che ruchkam razni drebolii za kef kogato mi ostane wreme, w momenta sme se zahwanali (edin strashno talantliw hudozhnik ot BG i az) da prawim 3-4 min. short. W momenta, w koito ima po-seriozen rezultat, shte go postna nai-napred tuka :)))) Mezhduwremenno puskam kakwoto prawya za kef, koeto printsipno sa proekti-ednodnewki :))))

Върнете се в началото
vlad74

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ti Drone da te popitam mislil li si za edno takova studio tuk v UK samo che sustaveno samo ot bulgari? Mislia si che ot tia 80 000 bulgari(neoficialni danni) tuk v UK shte se iznameriat pone 10-20 koito praviat dobro 3d.

p.s. pomejdu drugogo i az poznavam dosta talantliv hudojnik bulgarin jiveesht tuk.
Върнете се в началото
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 10:11 pm    Заглавие: opa Отговорете с цитат

Drone написа:
:))))

Ami oswen, che ruchkam razni drebolii za kef kogato mi ostane wreme, w momenta sme se zahwanali (edin strashno talantliw hudozhnik ot BG i az) da prawim 3-4 min. short. W momenta, w koito ima po-seriozen rezultat, shte go postna nai-napred tuka :)))) Mezhduwremenno puskam kakwoto prawya za kef, koeto printsipno sa proekti-ednodnewki :))))

super, super... mislete za trailer i si pazete mejdinnite stapki, zapisvaite chesto i pravete arhivi. Mnogo iskam da se pokazvat takiva raboti v BG, ama mnooo-go.

Uspehi na vsichki!
vlad74

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 2:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi za otgovora Drone.
Върнете се в началото
Drone

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Izwinyawam se nai-iskreno Vlad, prosto sum izumil! Shte ti pusna PM!

Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[fun]
англичанити - при такав голям пазар 80 000 потенциални потебители - що не напрайте една казанка деа - и гроздова и плодова - и всико дето пуска градус в качето - 1 литър х 5-10 паунда(дъмпинг) ко продавате по 3-4 000 литра на месец ей ви ги 40 000 поунда - нема смисъл да са мъчите с 3д :) [/fun]
Върнете се в началото
vlad74

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[fun]
Mersi za suveta Tumbi ama e malko zakusnial shtoto nie s tova se prehranvame ot dosta vreme. Ostavi drugoto ami varim i burkani. Tuka pred bloka be na zelenite ploshti. Kupili sme si 10-tina kazana i e neshto strashno. Prodavame ne samo na bulgari ami i na chernite(nashia raion e malko cheren). Mine se ne mine vreme i toku suzresh niakoi cheren si nosi borkana s kompota ili s turshiata i si kliopa.
Imame i planove da pochnem da pechem agneta i iareta v trap. Pak pred bloka. Prognozite za pechalba sa poveche ot obnadejdavashi.

Kolkoto do 3d-to to mi e hobi. Pusna niakoi kazan s rakia ili s kompot i se kacha ta skalupia neshto na maya ili zbrush. Nali me razbirash.:)))))

Mersi za otgovora Drone. Niama nujda da se izviniavash. Chakam pm.

buy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети