Graphilla.com :: Преглед на тема - Oshte 2 flaera

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Oshte 2 flaera

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 5:42 pm    Заглавие: Oshte 2 flaera Отговорете с цитат

E, sled kato me pojalihte za predishnia flaer...eto oshte 2 za nyakakvi partita na 1 disco club!
Iskam da poyasnya 4e lentite s text gore, dolu i otstrani - byalata ivica sa si po jelanie na klienta! Kaza - e tfa e shrifta i end!

Imah druga ideya za infoto ama... koito plashta toi poruchva muzikata!
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фонтовете дет си избрала къртят отсекъде... :)))
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
фонтовете дет си избрала къртят отсекъде... :)))

i kolichestvoto na fonts sushto kurti :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
JinMachine

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 6:09 pm    Заглавие: Re: Oshte 2 flaera Отговорете с цитат

The_Cat написа:
Iskam da poyasnya 4e lentite s text gore, dolu i otstrani - byalata ivica sa si po jelanie na klienta! Kaza - e tfa e shrifta i end!

Можеше да ги кропнеш и да ни покажеш само твоята работа.
С всички тия шрифтове наистина дразни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
The_Cat

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mmmmmmdaaaaaaaaaaaaa
Jin, verno si e tva det go kaza za cropa... Sory! ama sam go postnal veche, no shte vnimavam!
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 8:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ограничи се до 2 шрифта, картинките са pin-up .... съобрази шрифта с тях, дай им малко въздух, нека подишат нещата, акцент е редно да има - слива ми се някак и се бият
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 10:57 pm    Заглавие: Re: Oshte 2 flaera Отговорете с цитат

JinMachine написа:
The_Cat написа:

Можеше да ги кропнеш и да ни покажеш само твоята работа.
С всички тия шрифтове наистина дразни.

Е ако ги кропне и ако махне и пин-ъп-ите, които не ги е рисувала, какво ще остане?
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Osven vsichko koeto ti kazaha, neshto font-a na ROXY club neshto ne mi se vruzva s drugite. Prekaleno futuristichen e za 50-te :)
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 8:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bevel-a na 1vata i glow-a na 2rata neshto ne ma kefqt
The_Cat

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 10:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x! kato se ima predvid 4e sam laik v zanayata... Taka 4e mersi za commentite. Shte sa mi polezni za po natatak! Puk nekoi den zema va iznenadam...;)
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 2:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич - не си плюй по мотиката - копай с нея(такива изказвания - аз съм лаик - не те оправдават). Дерзай.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
The_Cat

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 2:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x nicki... nea sa puashish az sam uporito kat magare... ama 4esno kazano tuka iz burgas nema ko da se vidi! mnoo laishka si e verno istoriata pokolo designa... ne sam expert ama kat vidim hubavo i znam 4e e hubavo! moje da ne moga da pravya super raboti ama sa staraem!
BTW tuak polojenieto s designa e pla4evno... ama burgazlii sa si vinovni shot darjat niski ceni, ne si plashtat na horata i nikoi nishto ne prai! Shtot ne mu sa zanimava, a i si4ko pri nas e za vchera - VINAGI! Ba4kal sam po golemite tuka firmi i neshtata sa tragi4ni!
calisto

Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 11:32 pm    Заглавие: c, c, c Отговорете с цитат

A bre KOTE ne sa zanasyai tolkoz s tva za laishkata istoria i za vremeto i za bezpari4ieto.Mnogo ot4ayan go dava6... Jivni malko. Vyarno flaerkite sa gadni s tiq kup4ini nadpisi ma to i kluba ne go biva tui 4e "Don't worry be designer" :)
The_Cat

МнениеПуснато на: Нед Май 30, 2004 10:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

A ve Calisto, ti pa de sa mesish v kotishkite raboti bre? Mi laishka si e... ko nyaa sa trushkam... a za drugoto si e vyarno - neka znayat horata burgaza kvi gi vurshi... ti ko sea - rodnia si grad zashtitavash, a?
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети