Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Няма време, човече! Шефа ми дава 3 дни за да измисля проекта и да го направя, иначе не се връзва сметката. Висим си аз след работа и си цъкам каталога, щото през тези 3 дни се оказа че много спешно трябва да направя дизайн на 3 тетрадки (след 60 дизайна за 3 години за мен това е почти непосилно), некви 26 таблици от Ексела трябваше да се направят, ВИЗИТКИ, моля ти се се оказаха по-важни от каталога, ама четирицветни. Сега чакам 2 вестника и трябва да пусна още 13 листовки, а за ши***ния каталог още ми пращат снимки и корекции. На клента не му дреме (а и на ме също) дали този шрифт се връзва с този артикул, той иска да сложи възможно най-много продукти на най-малко място, за да е по-евтино и да няма грешки в артикулните номера.
Аз не мога да направя друго и си го признавам. Незнам откъде вие черпите вдъхновение на нещата, които показвате тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:47 pm Заглавие: |
|
|
това е ужасно, наистина... сърцето ми се облива в кръв за теб, щото на никой тук не му се е налагало да бачка в безумни срокове, да прави простотии, да изкарва визитките на пациентите от powerpoint и прочие... и за шефа ви ми е жал, горкият, сигурно кара миналогодишен баварец, а от плащане на заплати не му остават пари да напълни резервоара догоре...
само да попитам, някакъв инстинкт за самосъхранение да вземе да светне червените лампи, че тема за нещо си, направено с купър (който в ЕС е забранен за слагане върху кутии с кучешка храна, за да не се травмира животинката, като го види, и да се продрищи), достигна 3-та страница и набъбва неудържимо? не че давам акъл на админ и модератори, ама тва взе да ми идва в повече _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:50 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | това е ужасно, наистина... сърцето ми се облива в кръв за теб, щото на никой тук не му се е налагало да бачка в безумни срокове, да прави простотии, да изкарва визитките на пациентите от powerpoint и прочие... и за шефа ви ми е жал, горкият, сигурно кара миналогодишен баварец, а от плащане на заплати не му остават пари да напълни резервоара догоре...
само да попитам, някакъв инстинкт за самосъхранение да вземе да светне червените лампи, че тема за нещо си, направено с купър (който в ЕС е забранен за слагане върху кутии с кучешка храна, за да не се травмира животинката, като го види, и да се продрищи), достигна 3-та страница и набъбва неудържимо? не че давам акъл на админ и модератори, ама тва взе да ми идва в повече |
както винаги изпълнен с лирика пост от Ауси :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Панагонов, някои хора просто не могат да са дизайнери... и край. Никога няма да могат, нищо не може да се случи което да ги накара да "могат".
Неприятно е, но е факт. Няма вдъхновение и няма муза която да го промени!
Просто хората много по-лесно приемат факта че не могат да правят задно салто или да свирят на контрабас, отколкото това че не ги бива за дизайнери или фотографи. Защото си мислят че това е лесна работа...
Казвам ти го, защото с графичния дизайн и аз съм така /е, не ЧАК така, но не съм цвете/.
Работя ежедневно обкръжен от дизайнери/ки вече сигурно 13-14 години, опитвал съм 100 пъти да се пъна и аз - еми не става! Хем не съм някой тапир дето 2 цвята да не може да съчетае и да няма вкус за 2 стинки. Наложи ми се да го приема като даденост.
Търси си нова работа, по специалността ти, сега си губиш времето при този твой шеф! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Съжалявам, че темата малко се разводни, ама нали съм многословен :))
Все пак се надявам скоро да не поствам други неща, само ако имам нужда от помощ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 7:22 pm Заглавие: |
|
|
ако не си забелязал какво ти написа n1x0n - прочети го пак!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 7:24 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | ... само ако имам нужда от помощ... |
то па така я приемаш помоща, че кеф да му стане на човек.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 7:44 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | panagonov написа: | ... само ако имам нужда от помощ... |
то па така я приемаш помоща, че кеф да му стане на човек.... |
От 3 страници постове, замо един е за помощ и аз на човека му обещах почерпка :)
Така или иначе "проекта" е одобрен, така че темата приключи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:00 pm Заглавие: |
|
|
и след като темата е приключила, нека обобщим:
- направил си ... да не казвам
- искаш помощ
- не само ти се даде а ти се посочи пътят, по който да вървиш
- теб не те "кефело" ти си си знаел
- нямал си време ревеш /тук не бих искал да споря, 4е става мътна и кървава/
......... ЕМИ ........ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА ......... КАКВО, ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАШ???????????????*
* не се заяждам, силно съм заинтригуван _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | и след като темата е приключила, нека обобщим:
- направил си ... да не казвам
- искаш помощ
- не само ти се даде а ти се посочи пътят, по който да вървиш
- теб не те "кефело" ти си си знаел
- нямал си време ревеш /тук не бих искал да споря, 4е става мътна и кървава/
......... ЕМИ ........ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА ......... КАКВО, ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАШ???????????????*
* не се заяждам, силно съм заинтригуван |
Ами веротно друга насока, мисля че е ясно! Сори, ама градиент в оранжево не е достатъчно дори и за мен! Надявах се някой да има и друго предложение. Не очаквах че в дизайнерски форум може да се получи САМО ЕДНО такова, при това явно всички много ми се изкефиха, щом не предложиха друго. Не че някой е длъжен, не ме разбирайте погрешно, само ако има време и желание. Дадох толкова информация за корицата с колкото и аз разполагах. В крайна сметка ако тук не може човек да получи насока, къде тогава. Иначе мисля че красноречието си го потренирахме отново :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Сори, ама градиент в оранжево не е достатъчно дори и за мен! |
e nali ne ochakvash da sedna da ti napravia kataloga se pak? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:44 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | panagonov написа: | Сори, ама градиент в оранжево не е достатъчно дори и за мен! |
e nali ne ochakvash da sedna da ti napravia kataloga se pak? |
От теб очаквам само да кажеш къде и кога да те почерпя.
В доста други теми съм виждал да се дават доста добри насоки и почти завършени проекти. Не искам разбира се някой да върши моята работа, просто едно рамо, бе хора? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
започваш да бъркаш "насока" с "работа", не, че е лошо, но съм чувал: работата се заплащала _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | започваш да бъркаш "насока" с "работа", не, че е лошо, но съм чувал: работата се заплащала |
Значи пак ще трябва да се извинявам! Нямах никаква представа, че всеки, който досега е помагал на друг от форума е получавал заплащане за труда. Мислих си че е просто от добри намерения. Сори, много съм прост и наивен.
P.S. Хайде стига вече сме писали тук, че съвсем се отплеснахме |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Последно: в профила съм си добавил ICQ-то. За да не правим подобни говорилни в бъдеще, който реши ще няма да му досаждам ако отвреме навреме го питам за нещо да пише. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 9:12 pm Заглавие: |
|
|
аз лично не я намирам за много забавна тази цялата история! момче айде вземи се осъзнай най-после! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 10:34 pm Заглавие: |
|
|
мутаа цъкай икони и не разваляй веселбата :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|