Graphilla.com :: Преглед на тема - za predstavyaneto mi

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

za predstavyaneto mi

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 2:12 pm    Заглавие: za predstavyaneto mi Отговорете с цитат

v obshti linii ne hranih nikakvi iluzii 4e shte buda dopusnat na 1-vo ili na koeto i da e 4etene, no naistina mersi na si4ki det mi pisaha po temite... shtot mi stava yasno che sam tam det si misla che sam...IN THE BEGINING! mamka mu... ama nishto... se pak jelanie ima, taka 4e she spra da va tormoza v tozi forum i she si postvam ciganiikite v GRAPHILLA za seki! Nadyavam se 4e she budete se taka kriti4ni, shtoto pri mene drug nachin da sa naucha nyama... osven da me kritikuvat... ama samo ne ma se4ete iz krusta... mola va...
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Влизаш тука
http://www.pacdesco.com/mugs1.php
и тука
http://www.designiskinky.com/mugshot/mugshots.php3
гледаш гледаш гледаш
вадиш си изводите и почваш да дизайнираш
както се казва ДерЗайн......
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 6:24 pm    Заглавие: Re: za predstavyaneto mi Отговорете с цитат

The_Cat написа:
v obshti linii ne hranih nikakvi iluzii 4e shte buda dopusnat na 1-vo ili na koeto i da e 4etene, no naistina mersi na si4ki det mi pisaha po temite... shtot mi stava yasno che sam tam det si misla che sam...IN THE BEGINING! mamka mu... ama nishto... se pak jelanie ima, taka 4e she spra da va tormoza v tozi forum i she si postvam ciganiikite v GRAPHILLA za seki! Nadyavam se 4e she budete se taka kriti4ni, shtoto pri mene drug nachin da sa naucha nyama... osven da me kritikuvat... ama samo ne ma se4ete iz krusta... mola va...

Айде стига, не се шашкай, нещата които правиш хич даже не са лоши, има тук там да се доизкусури, но я някой тука да си каже дали някога е направил перфектната работа, без грешки и т.н. Просто няма такива, стягаш се сега, и ако си сериозен /в което не се съмнявам/ ще стане работата. Е виж на ники линковете дето ти даде, някой друг туториал и какво правят професионалистите по форумите, то така се краде занаята ;) Айде пожелавам ти успех, и очаквам да ни изненадаш съвсем скоро :)
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 8:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eeeeeeeeee stoplihte dushata na vushlivoto kote ;)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети