Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Немои те така Другари, Н.В. Клиенто си плаща
По спокойно. Со кроте со благо и со ЯКО Кютек.
/Проблема е 4е кютека в пове4ето слу4ай са обрьща на ГЮБЕК
и тогаваа .....ставаа идноооо/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 8:51 pm Заглавие: Re: pisna mi ot razbirachi |
|
|
Alex написа: | deba mama mu, nema li koi da obrazova vsevazmozhnite chukove mama mu stara...
TOCHKITE NA INCH NE OBIASNIAVAT SICHKO v shibania sviat !!!!!!!!!!!!
Pitam "v kva resolution" otgovariat "300 dpi".
Pak pitam "ama kolko santima v 300 DPI ?!?!" otgovariat "nema znachenie, nali v 300 DPI e dostatachno za pechat"
Nai loshoto e che ne e za pruv put i sha fana darvoto da meliam naliavo nadiasno....
F#CK !!!!!!!
nemoa obrazovam site debili... |
hehe - men sa mi minavali i v drugata krajnost. prepress-ajia prashta maminia file-cheta... bozica sladka. vikam mu da mi gi prati kat za video resolution pone, onia vika - nali sum ti gi pratil 72 dpi, kvo povehe iskash... za kvi pikseli mi govorish?...
dobre che ot odavna ne se sreshtam s takiva genii, che si bichim tuka chast-proma... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 5:03 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | мда та мисълта ми е следнта: напразно хабиш нерви! нервите идват после като излезе първия тираж от печат:) |
Dreme mi na baikonura man :)
Sa kato pogledna ot distancia mi se struva dori smeshno :)))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
@Alex,.....
nema lo6o Pi4, nali triabva da gi ima tiah, za da ni ima nas....
to ako be6e samo za ednoto 300dpi..... niama6e da rendvame po celi
no6ti......
i nakraia taka se otplesnahme po COVERS, 4e napravihme MART mesec s 29 dni..... a tova se vidia sled kato tiraja be6e izliazal....
ne pomnia to4no, no be6e ne6to ot sorta na:
nikolko hileden tiraj
Colors: 4+4
Laminirane
6tancovane...
Nali se se6ta6 koi go otnese posle....... he he /BOSS-a razbira se/
- Az da ne sum redaktor.... koito iska da si gi proveriava datite....
az triabva6e da napravia vormata za tumbene.... bez da se oburka ne6to, nali taka? vsi4ko e tok i jizi..... tia ot Velvet kade sa spali..... dreme mi....
ta taka....
USPEH Alex _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 6:32 pm Заглавие: |
|
|
ooo pile - 29 dena :)
izpusni 1 den v kalendara za Januar i tozi den da e bash rozdennia den na Boss-a na zavod ot 1000 dushi :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2004 3:32 pm Заглавие: eh jivot jivo |
|
|
ima strahotni biseri...zverski se iadosah kogato vidh edin nechoveshki spor s pacient...koito milichkia se opitvashe da me nakara da poviarvam v mernata edinica EDNA IDEA...problema beshe che nese razbrahme chia idea ima predvid...moia ili negova:))) strashen pich...napravo mi ieshe da go izgoria na klada kato eretik...obache ne choveka si darjeshe na tova kravata na milka da e edna idea po-lilava...minahme prez kratak kurs v oponavane na korporativnoto pravo na taz spored nego glupava firma deto sa si napisali tai dobre pravata i zadaljeniata na dilarite...obache nebi...chieka si iska shibanata krava da ne e tochno v markirania ot tiah cviat ami v taz neutochnena merna edinica i tolkoz...
nakraia sefa se iadosa i go izgoni i tova beshe...sediahme i mislihme kvo tolkoz napraihme che se stigna do takava neradostna razvrazka i hop...dodi sledvashtia selianin hvanal sveti petar i tam vsichki ostanali machenici za piskiulite i ni nahendri porednata glupost...mi da divish li nie neznaem che cveta na British AW bil ne tozi ami ONAZ NEOTOCHNENA MERNA EDINICA po cherveno i sinioto nebilo nam si kvo ami pak edna idea po-sinio:)))))))) _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Триамрански - току шо една колежка ме светна за далаверата с Идеите:)
Значи: идва и ми казва че цвета бил отпечатан 2 идеи по-тъмно от необходимото.
Аз я питам ка се измерва Идеята и дали не е Идея_И_Половина
и тя заключава "две идеи е - ако беше една нямаше нищо да кажа" _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | Триамрански - току шо една колежка ме светна за далаверата с Идеите:)
Значи: идва и ми казва че цвета бил отпечатан 2 идеи по-тъмно от необходимото.
Аз я питам ка се измерва Идеята и дали не е Идея_И_Половина
и тя заключава "две идеи е - ако беше една нямаше нищо да кажа" |
maaaaaaaaaa boje sa vie utochnihte li chii sa tia dve idei tvoi ili na pacientite:))) shtot moje i da sa na Bai Stavri strog v precenkata si no spravedliv:))))) phu mamu stara az nikoga nemoga da ugadia nekoi da mi zbiasni kvo ie tiu e ti na ina idea po-chirvenu...da e... m.... im divi seliani...kat go chuia tova s mernata edinica mi ide da zavia v triglas pesenta na Ivan Diakov...bolna sam bolna stara maiko:)))))))))))) _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 6:38 pm Заглавие: |
|
|
ми ний такива пациенти с идеи, като ни писне им завираме пантон-скалата в зурлите и почваме да им обясняваме, че друго нема - само тва е!!! И най-накрая скланят дееа:) Инак тва с идея и половина;)
Добре, че не са ви идвали сладури които по мостра са си избрали картон, и после викат: "Ние йе туй картоната вашта мама лажете ни нещо, по тънък е и бегат на една медицинска везна.... малии що срам брахме щот везната бе на едни дружки бишутери:) После идват пак и: Мдаааам добрие, то верну билу 300 грама бря... ма що ми са стори по дибял първияс пат??? А? Не е убав тоя картон ша знаите мноу лаже...
....
no comment... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
И как го измериха тоз картон мие чудно
50х70 ли мериха или 100х70
то и в двата случая не е квадратен метър де;-)
Що си лъжете клентите - че то 300 гр турски картон, 300 грама финландки и 300 български са все със различна дебелина
Да не говорим че Никополския и турския не с еднаква дебелина в палетата;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 9:56 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: |
Да не говорим че Никополския и турския не с еднаква дебелина в палетата;-) |
Ти пък! Те тия двата модела от единия до другия край на един лист дават разлика 50%! :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 9:58 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | И как го измериха тоз картон мие чудно
50х70 ли мериха или 100х70
то и в двата случая не е квадратен метър де;-)
Що си лъжете клентите - че то 300 гр турски картон, 300 грама финландки и 300 български са все със различна дебелина
Да не говорим че Никополския и турския не с еднаква дебелина в палетата;-) |
Разликата в дебелината е напълно нормална при различните производители. Не винаги дебелината определя грамажа. Има и "обемни" картони с по-ниска плътност.
Това не омаловажава малоумието на някои клиенти де :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 10:20 pm Заглавие: kashon sam male ta svirka |
|
|
maliiiiiiii kvi kretenii ima prosto ne e istina...abe az imam nepriatnoto useshtane che vsichki pacienti sa bezumno izglupiali...probema e che vinai praviat sobstvenata si tragenia po edin ili drug nachin nasha...da sme jivi i zdravi kat bulgaria 1300 godini tarpim gi stoicheski...za sajalenie...oshte po ujasnoto e che praviat nechoveshki opiti da ni napraviat saprichasni i nai-malkoto nie da vzemem da poviarvame v tiahnata ujasaivasht glupost struiashta na talazi ot kade im padne...a nai-strasnoto e kogato se nalaga da kimame s razbirane i da se pravim da primirili se s tragichnoto porajenie...tova pri vaterlo e meko kazano gradinsko parti:((((
UJASSSSSSSSSSSS ^&%*&^%&^%%$$&^%$((((*&^)*&^$#
iskam gi izgoreni na kladata kato eretici...predlagam revolucia da izkorenim gluposta kato zapochnem s darvetat shtoto tia parvo tam shte se pokrie:))) i posle da saberem kopelencata orovni i da gi zaprishtim zad betonna stena (mislia da e po-visoka i da sabira okolo ima niama 6000000)
:))))))))))))))))))))))))))))))) _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 10:50 pm Заглавие: Re: kashon sam male ta svirka |
|
|
Trimaran написа: | i posle da saberem kopelencata orovni i da gi zaprishtim zad betonna stena (mislia da e po-visoka i da sabira okolo ima niama 6000000)
:))))))))))))))))))))))))))))))) |
и един NUKE по средата:) Ма кой ша ни рани после ъ?:) Хахаха пича си помсли междудругото, че ще може да го премери картона... хихи и беше от хубавия картон един гмундав такъв, грапав, тешкарлъ ша знайш:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 9:51 am Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | После идват пак и: Мдаааам добрие, то верну билу 300 грама бря... ма що ми са стори по дибял първияс пат??? А? Не е убав тоя картон ша знаите мноу лаже...
|
kvo vikash ste pechatali na toz karton ? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 11:17 am Заглавие: |
|
|
ico написа: | LuPi написа: | После идват пак и: Мдаааам добрие, то верну билу 300 грама бря... ма що ми са стори по дибял първияс пат??? А? Не е убав тоя картон ша знаите мноу лаже...
|
kvo vikash ste pechatali na toz karton ? :) |
Етикетчета за дрешки, ма да не казвам за кои, че ще стане реклама... мани-мани те и едни дрешки, и едни етикети... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 12:17 pm Заглавие: |
|
|
ето докъде я докарах
На което колегите казаха "надписа ти е много малък" _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 12:31 pm Заглавие: ! |
|
|
Код: | Zdravejte,
g-ja D... imashe slednite zabelejki za kareto:
Mislia che A.......... ..... w ..... triabwa da e s wisoki bukwi
- kolkoto e wisok fontana i po-sbiti, taka che da se sybere cialoto mejdu
fontana i kraia na kareto.
Ako moje Liatno ....... da e s po-debel i zakryglen shtift.
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 12:44 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
RG® написа: | Код: | Zdravejte,
g-ja D... imashe slednite zabelejki za kareto:
Mislia che A.......... ..... w ..... triabwa da e s wisoki bukwi
- kolkoto e wisok fontana i po-sbiti, taka che da se sybere cialoto mejdu
fontana i kraia na kareto.
Ako moje Liatno ....... da e s po-debel i zakryglen shtift.
|
|
МУУУУУУУУУАААААААААААХАХАХАХА А лятно А?? ЪЪЪХЬХЬЬЬААААХ
....ааааргх...:P
мойте съболезнования... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 12:45 pm Заглавие: |
|
|
На въпрос миналата седмица на клиентка какво разбира под летен шрифт тя назова Comix(за меню с много текст)
BEWARE from the power of the darkside _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|