Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Ама и аз съм забелязала, че тук се навъртат доста аниматори;)
А и през последните няколко години бях сериозно измъчвана от някои въпроси около процеса на правене на филмче... формати, програми компресии и какви ли не дребни проблемчета! Открих колелото на ново от липса на информация:))
Идеята да има анимационна тема ми се струва много добра! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 5:49 pm Заглавие: |
|
|
az pusnah edna dve temi, da vidim dali ste ima interes |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 7:22 pm Заглавие: |
|
|
А аз искам да попитам, защо се случи така с machinima проекта? Що го заряза а? :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 10:00 pm Заглавие: |
|
|
i az iskam da popitam shto za proekt e tova? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ToXicGreen

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Адски ми е кеф, че се макар и без да искам предизвиках разискването на подобна тема [; - за анимацията. Аз съм с 2 ръце ЗА секция за анимация.
С машинима се занимавах като доста дребен - преди 4-5 години ето тук съм качил инфо макар, че се съмнявам някой да се заинтересува -
http://toxicgreen.hit.bg/machinima/Whatsmachinima.htm
Машинима проекта... ами събрахме се трима човека. Много малко хора. Всички други щом разбраха, че трябва да седнат да почетат по 20 страници се отказаха. Опитах се да раздам задачите, но накрая се оказа, че не само ще правя декора, ще правя анимациите на героите и ще компилирам всички движения (включително и на камерите), но ще трябва и да ригвам героите (тепърва трябваше да седна да се уча), да им рисувам текстури (това също не съм правил преди) и да правя простите обекти (мостове, дървета, али-бали и това отнема доста време) и т.н. Не проявихте достатъчно интерес и реших, че не си струва.
Реших, че ако вместо всичко това седна да уча Maya ще имам много по-голяма полза за в бъдеще. [;
[/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Syaday i uchi Maya pich! Towa shte e nai-razumnoto neshto za tebe! Ako si seriozen, shte stignesh nadalech! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Токси, лошо се е получило, че си си помислил така и... не ми се говори. Объркал си се, и като доказателство ще ти кажа, че се работи по новo machinima филмче, което принципно се водоизмени, но това май няма значение.
Успех с работата и следването :)) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|