Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NaSkO

|
Пуснато на: Вто Фев 04, 2003 3:24 am Заглавие: Опит за летене N2 |
|
|
Порендвах малко, дори успях да сглобя малко клипче ето какво се получи :
http://www.4thdimension.hit.bg/duck/duck2.avi
(DivX 5.0.3, 1.8MB)
Има още какво да се желае от движението на крилата ама друго си е като чуеш(прочетеш) и нечие друго мнение.
За хората извън BG :
http://www.geocities.com/render_bg/
.
Последната промяна е направена от NaSkO на Вто Фев 04, 2003 11:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Вто Фев 04, 2003 4:36 pm Заглавие: |
|
|
dobro e NaSk0, no mislia che ako pipnesh oshte malko neshta shte stane i po dobro:
Zemiata predi da wleze pod wodata e mnogo pusta. Wiarno che ima trastika, no dobawi malko kamacheta i malki trewichki - shte stane dosta po-realistichno.
I dwete patki mahaha ednowremenno - premesti kluchowete na ednata i i gi zabawi s edin kadar na mahwane - sega sa kato klonirani. Animirai krakata - da se klatiat, opashkata da murda, glawata da se dwiji - no ne ednoobrazno.
Za kakwo sa ti tezi izlitashti patki? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Вто Фев 04, 2003 5:35 pm Заглавие: |
|
|
are stiga be
zabravete go toia hui.bg PLEASEEEEEEEEEEEEEE
ne se vigda be xora |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NaSkO

|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2003 1:48 am Заглавие: |
|
|
Да пуста е земята има бая неща да се пипнат , но основно засега се концентрирам върху анимирането на патицата. Втората си е чисто копие която клонирах за да стане малко по-интересна сцената. За себе си ги правя тези патици. Имах desktop със същата патица и един ден реших да раздвижа малко JPG-а. Наскоро четох статия за сокола от Stuard Little 2 и се оказа че доста труд и проучвания е положил екипа докато го докара до това ниво и като модел и като анимация. Аз до там няма да успея да го докарам, но ми интересно от време на време да се занимавам и експериментирам с това проектче.
Добавих линк кам картинките и анимацията на geocities. Просто upload-a е много бавен - 30 мин за 2MB. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Сря Фев 05, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Animaciata na paticite e dosta nerealisti4na....:((
Moje6 o6te mnogo da si poigrae6 s neq, sedi mi sku4na i mnooogo kompiutyrna.. cikyl4e ot nqkolko dvijeniq. Sled kato paticite sa osnovnoto vyv tova film4e 6te trqbva da gi napravi6 interesni i s realisti4ni dvijeniq, a tova e po-vajno ot kamy4etata pokrai rekata ;) Sega mi izglejda vse edno se klatqt vyv vyzduha. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|