Graphilla.com :: Преглед на тема - BURN

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BURN

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 11:00 am    Заглавие: BURN Отговорете с цитат

Be az obeshtah da ne puskam veche tuka am aCalisto ma razvalnuva i za tfa ei vi 1 creative za Coca Cola.
Izpalnenieto beshe na vinil v razli4ni razmeri za zavedenia i diskoteki!
Na phototo e nashta ofis mnagerka - izkluchitelno nepodhodyasht izbor - ama marketinga na Coca Cola si ya haresaha... Osobeno sled retusha. Kena na Burn e pic... a be vijte i kajete...

P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 11:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

офис гърлата е по-добре да липсва, тайподесигна е слаб особено с тиа шадоу ефекти, а и по композишъна трее се пипне !
The_Cat

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
офис гърлата е по-добре да липсва, тайподесигна е слаб особено с тиа шадоу ефекти, а и по композишъна трее се пипне !

kakvo imash predvid za typodesigna... shadow effectite tuka sa dosta silni... originala ne e tolkoz silno. i az sea go vidyah!
ama kaji za typodesigna poveche che mi interesno! to e napraveno veche ama ne e losho da si znam az
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne se vijda toq link, ili pone az nemoga
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

s copi i paste stava.
kato za coca cola e slabo, tezi iskri ot elektrojen za fon ne sa izobshto ok
i maskite mejdu oganq i iskrite sa kofti. Ako sivoto ne e srebro ili topal pechat sashto ne e dobre. Za typografiqta ti kazaha veche, makar che ti e dadenost pone mahni senkite, i smeni cveta.
Kvo oznachavat tezi znaci dolu v lqvo, nikoga ne sam gi sreshtal vav vizii na burn, ako ne sa zadaljitelni gi mahni
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
The_Cat

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nrg333 написа:
s copi i paste stava.
Kvo oznachavat tezi znaci dolu v lqvo, nikoga ne sam gi sreshtal vav vizii na burn, ako ne sa zadaljitelni gi mahni

znacite oznachavat 4-te elementa - ogun, zemya, vuzduh i voda i sa zadaljitelni, kakto i cvetovete. vaobshte tam osven senkite ne moi sa bara nishto! ideyata e che burn e edinstvenata nrg rink det sabira si4kite 4 himii polzvani ot drugite v edno! pone taka razpravyat! btw ne 4e se opravdavam, ama te za photota ne shtyaha da keshat taka 4e edvam si platiha creativa i snimkite na mackata... ti mi givorish za ogunya. ami... vsushtnost kato se zamislya i design ne sa plashtali...
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С тази визия не можеш да оправдаеш слога:
Burn the limit
не се връзва...нямат връзка - освен ако няма да печеш мадамата...
Всъщност ти самия какво искаш да "кажеш" с този флаер?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
The_Cat

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 12:30 pm    Заглавие: hehe Отговорете с цитат

ami za pe4eneto - de da mojeh... kakto i da e! ideyata beshe da se naprainyakakvo noshtno parti, tam zad ogunya! iskah pica na kakata da e nyakva yaka plajna hava... oba4e Coca Cola kazaha - NE! Ei taya kaka she slojim! V obshti linii i ogunya tryaashe da e po slab i po nisko, no ot gurcia kazali 4e tryabva da obhvashta cyaloto prostranstvo!
cmotan

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хубу де, как да го видя и аз?
не става с копи/паст.
The_Cat

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 12:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[img]http://mail05.abv.bg/app/servlet/bg.abv.mail.GetWfsFile;jsessionid=aFbuvy6Sq6Ze?ac=s&wfs=wfsget&eid=4876496[/img]
ya gleite toya link 4e v geocities neshto se oaka rabtata
The_Cat

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ama nai hubavo da mi kajete nekav sait da si uploadvam ot tam shtot ne stava ot tez! Mersi predavritelno!
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=5697
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като се замисля тез проекти май са за във "Графла за всеки"
а не за допуск в специализираните форуми
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Sve

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 3:27 pm    Заглавие: Coca-Smola Отговорете с цитат

Pichove, vie mai ne ste bachkali za coca-cola. Ne go kritikuvaite The_Cat. Coca-cola sa si vtalpili che zad logata im triabva da ima qka sianka za da izliza napred kato obem. Iavno na nekoi simpozium nekav amerikan chichko im e govoril razni raboti ama te marketingite na Coca-cola ne sa razbrali i sa praat na dezigneri.
E tva e. Znaite:
1 - Coca - Cola praat dobri reklamai ama samo na svetovno nivo.
2 - Coca-Cola Bulgaria e palna boza - niamat reklamen budjet za creative.
3 - Coca-Cola se meshat mnogo v projectite - osnovno pravilo e - goliamo, cherveno, valna, kapachka, logo. I tva se razlepva iz celia grad.

Tva e ....
NOX

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe, sve tova vsi4koto hubavo, ama ako klineta ti dyrji na gadoriq, koqto te otvry6tava trqbva li da se predstavqsh s neq?
Aide stiga s "ei go vna - grozno e, typo e , ne me kefi - ama klienta taka kaza i z atova s nego 6te se predstavq"
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
Aide stiga s "ei go vna - grozno e, typo e , ne me kefi - ama klienta taka kaza i z atova s nego 6te se predstavq"

Чи'кво ми имаш против любимата ми реплика бе:)
....май си нямал достатъчно докторска практика( с пациенти) =))))))
А инак флаера може и с по малко огънче, да се види мадамата щото така секса не продава(когато е изпозакрито).
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 4:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

niki michailov написа:
NOX написа:

ники, пропускаш основната мисъл - не че е гадно, а защо се представя с него след като е гадно, тук е въпроса :) аз бих пуснал нещо което ми харесва и смятам че ме представя добре, пък било то и само проектче, което никога няма да се реализира

и на мен не ми допада рекламката, много е разхвърляно :)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
The_Cat

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 5:17 pm    Заглавие: mersi! Отговорете с цитат

haresa mi kritikata - gradivno... dovolen sam! razbrah za ko mi prikazvate!
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети