Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hmm

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 11:14 am Заглавие: ei taka |
|
|
mi da ei taka prosto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 12:53 pm Заглавие: |
|
|
много розови тез облаци ?
и малко левелс няма да навреди... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Tova barano li e ili da :))) _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 2:33 pm Заглавие: ne |
|
|
WB preset ni6to drugo... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 2:36 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 2:39 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Ne moga da komentiram snimkite ot photographska gledna tochka, obache toya KRAZ mi napulni dushata :)))) Skupi spomeni ot detstwoto :)))) BTW, towa da ne e snimano w Konyawskata planina, shoseto Kustendil-Sofia?
A tiya gadowe otdolu, imash li gi na po-golyama resolustia, che shte izlyazat hubawi texturi ot tyah (e, chasti ot tyah, de :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 4:11 pm Заглавие: |
|
|
4esno kazano tiff izglejda 100 puti po dobre cvetovo, az dosta se 4udq kak moje da se obsujda seriozno {ne 4e tva e mi poprincip, az se u4a i prodaljavam da se nadqvam 4e vse 6te izkop4a ne6to cenno ot vas;)} photo na jpg.!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
като става дума за цвят то ако ще сме максималисти трябва да се събираме и да гледаме диапозитиви в тъмна стая, на абсолютно бяла стена, на проектора оптиката му да е перфектна, а крушката да не дава никакви отклонения
за сега имаш много работа върху форма, идея, композиция, кадриране и избор на обекта преди да започнеш да се вълнуваш от качеството на цвета
но е вярно че разлика има между цвета на тиф-а и жпег-а, но пък имаме ли избор (това е риторичен въпрос, не изисква отговор) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Hmm написа: |  |
ех този Милан, Диджеят на масите и под масите :))))))
ей таз най ми харесва и с саламандера ... _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 8:18 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | за сега имаш много работа върху форма, идея, композиция, кадриране и избор на обекта преди да започнеш да се вълнуваш от качеството на цвета {imam, imam, znam si az, no i ti ima da "rabotish" varhu na4in i stil na izrazqvane<ne priemai tova kato zaqjdane pls>но е вярно че разлика има между цвета на тиф-а и жпег-а, но пък имаме ли избор (това е риторичен въпрос,<to ako ne be6e az nqmashe da go napisha taka;)> не изисква отговор) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
q sega kajete ima li fokus nqkade v djdz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Ами ти тва djddzjdjz го пусни 50х50 пиксела, пък ние после фокус да търсиме?!
Иначе бръмбара рулз, розовите облачета съкс, КРАЗА в черно-бяло не става, защото така се губи на фона на гората, че нямам думи... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Ами ти тва djddzjdjz го пусни 50х50 пиксела, пък ние после фокус да търсиме?!
Иначе бръмбара рулз, розовите облачета съкс, КРАЗА в черно-бяло не става, защото така се губи на фона на гората, че нямам думи... |
Хазарт е т'ва с фокуса, облаците не знам, мен ми харесва земята под тах как се е оцветила. Тоз краз е зелен... като гората... и се губи много поже4е, уви... но и цялата снимка изглежда по-зле цветна, някак е куха, а така пак потъва краза но мен той и без т'ва ми се ще да не е център на внимание а да се потули малко...
10х ;} n1х0n
кажете за портетите, колко са зле, че нещо маи не ми се отдават напоследак{моми4ето го снимах с механи4ен обектив и тя много се движеше и беше тъмно и ...} |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2004 1:56 pm Заглавие: |
|
|
И на мен в първата снимка много ми хареса земята!!! пробвай да оправиш само облаците... по-оранжеви или пък... по-бели да станат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 1:08 pm Заглавие: bw |
|
|
malko bw...
2 e mnogo pove4e shega otkolkoto photo kakto se vijda.pravih q za da se hili 4oveka na neq... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zizo
|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 1:25 pm Заглавие: un human |
|
|
Момичето е нечовешко. Харесва ми всичко във нея. Ъгълът от който е заснета, изражението на лицето и изобщо усещането което носи. Харесва ми и обработката, изглежда като нарисувана с молив. Само през челото май някякъв косъм пада който може да го няма.
Краз -а също е доста приятен. Само че за да се избегне конфликта който възникна с N1x0n аз предлагам краз-а да остане цветен а всичко останало б&в . Този компромисен вариант най ми допада като идея а и всички ще бъдат доволни =)
Сечкото е много готин. Изглежда сякаш е направил поза тип - "ти сега какво искаш бе братофчед" - аз лично обичам по дълбоки фокусни полета, ама като гледам другите ти макрота явно се кефиш точно на обратното.
Милан е готин ама то щот си е готин по природа. Инак много лъщи. Прилича на мазен евреин дето си чака наем-а ;)
Портрет-а на насо е с много яко изражение ама с не толкова яко осветление, ама като за репортажен шот е ок. ;)
Keep diggin' _________________ no sense in sense |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hmm

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 1:46 pm Заглавие: ? |
|
|
taka?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
за камиона - тоя кадър на мен по принцип не ми харесва, каквото и да правиш с него
графичното момиче е най-добре от всички
а момчето - категорично не с тоя ефект |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 4:26 pm Заглавие: |
|
|
eee, тоя саламандър е убийствен... що нямаше една две капки дъжд..веднага щях да се заиграя... бръмбара и той много силен... както и онзи дето се плези браво браво _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|