Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 12:37 am Заглавие: Ustrem |
|
|
Ne pomnia da sam go puskal tuk, a i sega namerih vreme da go opravia...
Ustrem:
Ako na niakoi mu se struva poznato - moje da e ot finalanata izlojba na foto-vakancia 2003 , stranicite na spisanie "FO" ili ot edna ot izlojbite na foto-forum v NDK.
P.S. Mim, tva poznai s koi aparat sam go snimal :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 10:37 am Заглавие: |
|
|
с доброто старо, по настоящем мое, пентаксче
хубаво си го оправил
и от към композиция си го стегнал
има само 1 облаче над главата му, което можеше да махнеш, ама не е трагично |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 11:36 am Заглавие: |
|
|
хехе, snooper, че ние с теб сме направо съседи на страницата на ФО :)))) ако не ме лъже паметта, моята беше по диагонал долу вдясно от твоята :)))) и аз я бях поснтал по едно време :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 11:41 am Заглавие: |
|
|
snoop, adski silna snimka!
mnogo me radva efekta na krakata :))) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 3:29 pm Заглавие: |
|
|
mnogo mi haresva :)))
... otkoga imam merak i az da napravq hubav motion image ama neshto ne mi se otdava zasega :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Da, the jester, da, Borise, da, Boev... :) Mnogo pravilno, tvoiat kadar mnogo me kefi, horizonta ne e bolka za umirane, shte me svetnesh li s kakvo se osvetiavashe samo teb taka? :)
Piks, "efekta na krakata" - ami 1/90 na 80 mm deset minuti sled edna silna buria i pet minuti predi edna mnogo silna buria - na foto-vkanciata da sam napravil kam 240 kadara, tova moje bi 346-tia... taka stava chesto, che jeliazoto se kove kato poizstine :)
54-ka, triabva da vzema da pokaja niakoi pat reportaj ot balkanskoto po motocikletizam, tam za kav motion stava duma pak na 1/90, pak s vaprosnia mi pentax (ponastoiashtem na mim) :)
Abe da snimame, puk...
P.S. Ako niakoi ne e razbral kakvo brashtolevia dnes ne e uchudvashto... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 1:25 am Заглавие: |
|
|
moe sme malki, ma na i nii sme sa ustremili :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 1:39 am Заглавие: |
|
|
Minimiro pravi stabilna konta-ataka :)
A samo za informacia, tova 17- godishno momche vchera (sabota) na republikanskoto parvesntvo po leka atletika za maje skochi na troen skok 15,20 m, kato s tova ostavi zad sebe si mnogo otdavna sastezavashti se v grupata "maje". Tova e s kontuzia i sled poveche ot mesec bez cialostni trenirovki. Evala! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:54 am Заглавие: |
|
|
snooper, светлината е от джобно фенерче, с умиращи батерии. Снимката е направена в момент на тотално отчаяние, след като Канона ми издъхна на втория ден от Фотоваканция, но като че ли съм знаел, та си носех стария Зенит 122 :)). Та с него е кадъра, 3 минути на f 11 филм ISO 100. Един опит. За да не съм голословен, ето го пак въпросния кадър:
За хоризонта вече писах - беше пълен, непрогледен мрак малко преди проливен дъжд - плътни облаци на Силистар, където няма друго осветление. Това е и причината малко да пообъркам чадърите в мрака :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Hehehe, gotina istoria- ami drug pat da znaesh da ne razchitash na canon :) A chak sega kato zagledah na kadara na po goliama razolucia vidiah, che fenercheto e zabito v piasaka, intersno osvetlenie - v spisanieto sa ti diganli malko siturationa :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Хехе, snoop, изглежда че ще трябва и с още по-голяма резолюция да я пусна специално ъа теб :) - фенерчето го държа в ръка :)
А иначе продължавам да разчитам на Канон, но в дигиталната сфера. Иначе имам филмов Никон, който, бих разменил за еквивалентен Канон. (знам, че съм заклеймен вовеки ;) ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|