Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fox

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 7:32 pm Заглавие: reverso |
|
|
mnenia i komentari za www.reversobg.org _________________ The quick brown fox jumps over the lazy dog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 8:09 pm Заглавие: |
|
|
nice work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 8:16 pm Заглавие: |
|
|
наистина е много добро.
браво. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 6:36 am Заглавие: |
|
|
btw sega go porazgledah tzelia site, ta nekolko neshta:
.index page
title gore e na english a site e na bulgarski? i dolu toia counter predpolagam ne e tvoia idea da se sloji?
.inside pages
top menuto kato si v nekoia sectzia mojeshe da otzvetish v samoto menu linka i pod nego da se poiaviava second level menuto (sushto razlikata na color na linkovete gore, pri mouse over e trudno zabelejima). ..po lesno razbiraemo shteshe da stane, i btw vutreshnite pages mnogo textovo sediat...nemashe li da e po dobre nekoi image da se pozlva ili pone s graphichen text da se izpisva v po goliam size sectziata v koiato si?
.last
gore v diasno texta "Uchilishte....." ako e s nekoi light font da kontrastira na bold-izpisvaneto na logoto? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 12:17 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | .last
gore v diasno texta "Uchilishte....." ako e s nekoi light font da kontrastira na bold-izpisvaneto na logoto? |
dam i az towa misleh da kaza, inache naistina dobra rabota! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 12:43 pm Заглавие: |
|
|
az da si kaja... toz opalopodoben font v levo gore hich ne mi haresva. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | az da si kaja... toz opalopodoben font v levo gore hich ne mi haresva. |
ми то е опал бе:) а иначе има някакво скачане при различните секции в центрирането на станицата. форматирането на текстовото съдържание не е доизпипано малко! по-големи разстояния между пасажите миля ще се отразят освежаващо. тоя червения цвят на фонтовете в цсс-а ако се замени с подобен оранж ще е по-добре. за тоя опаловия шрифт в хедъра съм съггласен с ЛХ. не се вързва с логото. самия хедър малко ми празнее въпреки тея линиики. а тея линии ми се струва ще са по-добре да са вертикални за тоя дизайн. на главното меню шрифта също ме притеснява. ако е болднат с тая големина май ще е бетър. събменюто не ми харесва че е ляво равнен в дизайна а главното меню е дясно равнено. в началния колаж дето е на индекс страницата цветовете са много мрачни и неприветливи:( и фонта на мотото не е добре. чудя се дали не е добре да направиш тоя опал лайт и да го ползваш за мотото и там горе в хедъра. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 1:12 pm Заглавие: |
|
|
be az da pitam nema li da e po dobre bez tia kvadratcheta v levo ot menuto... neshto ne go shvashtam shto sa tam.
I takovata ... az lichno bih plesnal menuto bold :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 1:16 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | а иначе има някакво скачане при различните секции в центрирането на станицата. |
това е заради скролера, който се появява отстрани..... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Това "новини" е доста незабележимо. Логото е зле, най-вече шрифтът, но и самият символ е клиширан. Пък и цветовете на логото нямат нищо общо с тези на сайта - ако логото е дадено предварително, трябва да се ръководиш поне до известна степен от цветовете. И мен лично тази слаба сянка на "Да направим двете стъпки" ме дразни.
Като махнем това, доста добър дизайн. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|