Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
rad

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
godo

Регистриран на: 05 Фев 2003 Мнения: 12 Местожителство: София|+/- Бургас
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2003 9:37 pm Заглавие: |
|
|
На мен лично много ми харесва!
Единствено малко бутоните сякаш не са на място, но това си е лично мое мнение аз бих ги подредил по друг начин. _________________ What you save is what you lose out in the end. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 1:01 am Заглавие: |
|
|
Много е сбит текста вдясно. Тва със стреликет май се поизтърка вече. Пеперудата и ръката са малко неясни. Иначе кефи. Може би ако сложиш едно ясно лого на фирмата някъде ще е по-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 11:17 am Заглавие: Re: pak opit za design na site |
|
|
хубавко кат идея, немарливо изпълнено.... (не че и аз не праа сума неща така)
сичко е "блърнато" и не ми харесва...
заиграфка с няква типография... хмм.. има още кво да се желае и кво да се учи...
бутоните са готини - ама за друг сайт - тука нещо не ми се вписват..
тая пеперуда кво праи там? чий го дърви? има едно правило на фотографите - аз смятам, че и в дизайна може да се прилага "изфърляй, извърляй, изрязвай, изфърляй" - :)
си4ко ненужно да се махне...
виж - писалката ми харесва като акцент да седи - виждал съм го някъде - ама няма значение - хубавко е ... обаче веднага си помислям - как аджеба тая писалка пише с Impact? и ми е малко трудно да си го представя...
та... така де.. тва на първи поглед дет прави впечатление...
ма мое да не се съобразява никой с мене де... аз съм си стар мърморко.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
klown_der
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 1:56 pm Заглавие: |
|
|
Cvetovata gama me kefi - klasika - sinyo i oranzhevo :)
Malko v poveche mi idva peperudata - mnogo Corel 8 mi e... i naistina, ne e li malko nabluskan texta vdyasno? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rad

|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 2:20 pm Заглавие: |
|
|
ama nabutan e v djsnio txt i ima dosta ne6ta za doopravjne ma vsi4ko mnogo na bxrzo 6tot mi hrumna ide6ta za kvadratite i pisalkata
i ......
abe za 3 chasa tolkoz ama ako ne me domxrzi 6te poopravjm moje i da izleze ne6to si ot nego 4e ako mi haresa moje i da go ka4a da vidi svjt :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|