Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 2:01 am Заглавие: Наемници (concept art) |
|
|
Това са двама наемници от не дотам далечното бъдеще, броните са някъква синтетика и не са особено тежки...рисувано е към края на миналата година...за повече инфо питайте...
пс. концептите са правени за проект на The Idea Foundry, но не са използвани...:) тия дето са използвани няма да ги видите скоро
ппс. за повече инфо, питайте, хората по чужбинско дето искат да видят да пратят мсг и ще ги получат на мейл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 9:53 am Заглавие: |
|
|
Mnogo sa qki!!!! Samo che , ne znam kak e pri drugite, moje samo pri men da e taka, ama trqbvashe da naduq qrkostta za da gi vidq hubavo. Inache na men me kefqt, osobeno tozi s chervenoto.....QKO! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 11:33 am Заглавие: |
|
|
:))
i na men sa mi tymnichki..a twa weche znachi tymnichki:)
tozi pyrwia se e podprial na star concept weche pokazwan tuka a?:)) samo che tozi pyt pushkaloto E na ramoto;)
kato cialo s wtoria spored men si se sprawil po dobre. ... ama negowata diasna predmishnica mi sedi prosto ..ocheratana - w smisyl che s gubi wryzkata s lakytia. i neshto w twa det prilicha na "nagrydnik" mi izglejda stranno ma mi e trudno da formuliram tochno kakwo.... _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Фев 09, 2003 6:47 am Заглавие: |
|
|
Vurhovistsko ;)! Taka de - mnoogo dobro! Vtoroto e po-ka4estveno i spored men! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 09, 2003 1:06 pm Заглавие: |
|
|
ami vtoroto e povechko pipnato v detail, no kato cqlo i dvete sa praveni na burzo, po 2-3 chasa na purche, bez predvaritelni skici(e imah predvaritelna ideq de, i to dosta)...ta tova se poluchi...puk za brightnesa tuka na moq montitor vsichko e super stumneno i pak si se vijdat dobre...:) pu to vse pak ideqta e draskanicite v sqnkata da sa pochti(imam predvid POCHTI!!!)nezabelejimi...toi i fona e namazan naburzo, naburzo, kolkoto da zagatne obstanovka...malko sum nachinaesh v risuvaneto na "tvar" v obstanovka, nqmam mnogo zavursheni neshta deto mogat da se narekat, cqlostni zavursheni kartini... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2003 12:18 am Заглавие: |
|
|
gotini sa ama neshto sa mi malko tumnichki i ako moga da popitam , na purwata kartinka , neshto krakata na geroja ne paswat ili az se burkam : ) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
ami na gornata kartinka geroqt e vnqkvo podzemie, i e do kolenete vuv voda... |
|