Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morty

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 12:59 pm Заглавие: пичат :))) |
|
|
отдавна не съм поствал, а ето и причината:
това са билбордове за бира Алмус:
малко лекарства:
майонеза:
 _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
кеф ми е да ти гледам нещата
особено присърце ми е трибестан-а
а на беллергамин-а не му ли сивее малко кутийката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:12 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: |
а на беллергамин-а не му ли сивее малко кутийката |
сивее не ами ... отгоре, ма кофти снимки, кофти кутийки най - вече _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Идеята и изпълнението на Кетопрефен гел е супер.
Имам малко предразсъдъци за Almus beer...но те са от маркетингово и рекламно естество, не толкова откъм дизайн, ако Morty реши- ще ги разтегна на дълго и широко!
Отлична работа! _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | Идеята и изпълнението на Кетопрефен гел е супер.
Имам малко предразсъдъци за Almus beer...но те са от маркетингово и рекламно естество, не толкова откъм дизайн, ако Morty реши- ще ги разтегна на дълго и широко!
Отлична работа! |
ще съм ти адски задължен наистина. самата идея се позагуби след корекциите на клиента. ще се радвам да чуя мнението ти _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:26 pm Заглавие: |
|
|
bre pavka.... to mojelo i hubavi neshta da praish, kat ne ti visiat na glavata:)))))
sia...na birata snimkite...image bank i im lichi... ma znam, che ne si vinoven ti:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
hubavi neshta
samo tui birata s kolata neshto beer+driving ne e redno da se vruzvat.
izliza she da drink&drive e neshto kato hobi _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:49 pm Заглавие: не е за дизайна |
|
|
Лелеле, колко дълго стана....(((
Малко предистория
Almus beer е марка на Ломско пиво.
Almus Lux през 1995 година получава бронзов медал на международно изложение за храни и напитки. Произвежда се една година по немски патент на Техническия институт Вайенщефан в Мюнхен.
Има право да се произвежда в следните видове –Пивото Almus е Светло обикновено 10%, Светло оригинално 11,7%, Светло луксозно, Светло луксозно 12% и Тъмно 14%.
Сега за нещата тук
Ако клиентът решава да пуска на пазара Almus светло, то се насочва към ниския ценови сегмент, където са Ариана, Славена, една бира на Каменица и още знайни и незнайни локални бири. Те носят названието ПИВО, защото в БГ съзнанието е залегнало разделението на светло пиво-> ниско алкохолно съдържание и бира-> по-висок алкохолен градус.
Сега за маркетинга
Алмус е добре да се каже, че е БГ производство по немски патент
Да се обяви на каква цена е, за да не си мисли народа, яе е скъпа чуждестранна бира, която не могат да си позволят.
Сега за рекламата
Историята с “хоби” е директно или косвено разработвана от всички бири, които рекламират с големи бюджети -> Загорка, Каменица и т.н.
Ако все пак не може да се промени рекламната стратегия от хоби на друго, то да се смени луксозния акцент на сегашната визия с някаква, която е по-обикновена.....
Такива неща ....))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 2:48 pm Заглавие: |
|
|
и морти само да вмъкна, че една бира кат се запоти (демек е умрела от студ) се запотява и етикета барбар с бутилката или поне се стичат вадички... така ми седи малко колажно- стъклото на капчици а по етикета нема нищо.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 2:50 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | и морти само да вмъкна, че една бира кат се запоти (демек е умрела от студ) се запотява и етикета барбар с бутилката или поне се стичат вадички... така ми седи малко колажно- стъклото на капчици а по етикета нема нищо.... |
Колегата фотограф не е пръскал глицерин и по етикета;-)
или колегата 3Д не пие бира;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 3:34 pm Заглавие: |
|
|
Само една дребна забележка имам
На пища със диска бялото парче на лявата ръка е кофти
малко сянка му трябва защото се слива с бялото
Може и да е от JPG-тo _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Add, благодаря ти. Факт е, че ти ми даде повече информация от клиента :))))))). Помагна ми определено. Само не знам как ще се оправам с идеята им /на Ломско/ да продават бирата си със слънчогледови семки.
Има капчици на етикета - не се виждат тук. Аз наистина исках да се снимат отново бутилките, но ... ниенте пАри. Valbo, да има нещо кофти при ръката му, ще си поиграя /в случай, че ми остане време, защото това са половината от визиите на Алмус, и за последните месеца съм спретнал кул 30-тина листовчици и 2 каталога, без да броя останалите дребкажи/ _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Sa Morty frendo...az kat edin viden Lomski tuka.... li4no taka nekak si ne mi fitvat tea proekti za bordovete.... dea znam, ma nadrobeni mi izglejdat... purvo ne fashtam izobshto ideyata Almus e hobi.... vtoro tipografiata JZ (ЖЗ) twa e to4no poslednoto det shse vidi v toa bord....
imam neide po CD-tata edin lyubim takuv kadur za bira misla na Gryolch (ili kakto se pishe tam) beshe prosto i iz4isteno do bezumie a tolkoz yako sedi 4e neam dumi naprao...tuka ti nekak si istoriika se opitvash da razkajesh, ma tvurde e dulga shto li... sa ima edin moment... poznaaiki akula na tamoshnite biznesmeni i razbiraniata im za reklama ...mai-mai za sefte sa reshili da se probat v golemia biznes demek da se bori za myasto pod slunceto i na nacionalno nivo.... ta tam Morty horicata det sa zanimaat s tva da ti odobrat proekta na tebe sa vervai mi mnou nazad v materiata i tva 4e te ne zna4i 4e E razbirash me nadevam se...
Sa za Bellergamina, kat proekt4e dobre, kutiikata ne vida oba4e poradi shto trea e takaa kalna, ti pone pre-pressa go razbirash zemi gu oprai, moe da e kofti snimkata moe da e gnusna kutiikata ma ne biva da go ostaash taka....
za flaer4eto na Ketoprofen-a huu, i kat ideya i kat izpulnenie ili pone kvot se vidi ot jpega, liniikite predpolagam sa prosto zapulvane naformata i ne misla 4e po teh moe se prikazva koi znae kvo...
Za tribestan-a.... 4estno tui gadnoto lago (nadevam se ne si go prail ti) v poznatata kofti situacia...4erveno logo sin fon i kak kak, dai da mu frasnem edin kontur otdolu da go otdelim.... ne znam, ma smetam 4e toz proekt trea se preraboti iz osnovi v edin po-iz4isten stil ala cvetnata kartinka otgore, dolu 4isto byala prava fasha v edinia krai drebno logo Sopharma v drugia na tribestan i taka.... she e much much beter....
Ta taka....
P.S. Govorya.. t.e. pisha se edno tepurva shse pokazvat na klientite, ako li ve4e sa v obrushtenie.... kot takoa :) drugia put :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2004 9:04 am Заглавие: |
|
|
според мен тия билбордове седят малко претрупани.
задната картинка в повечето случаи изглежда затисната.
а и тази зелено-бяла линия заема много място. може би ако я направиш по-тънка и намалиш също жълтото простанство зад бутилката ще седи по-добре.
също така си мисля, че е-то след ALMUS ако е малко ще се чете по-добре - така се слива със името на бирата.
иначе като цяло - хубави неща.
фащат окото...
...одма ;-) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2004 7:29 pm Заглавие: vizii |
|
|