Graphilla.com :: Преглед на тема - Дъга 5

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дъга 5
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Юни 10, 2004 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На колко според авторите трябва да стане сина ми, за да го "запозная" с Дъга-та, щото аз само по кориците дето гледам по реповете съдя, че е още далече тва време ... тя и на мен ми идва малко дарк, че за него ли ... а иначе на домашното ПиСи съм наринал почти всички анимационни филми дето са излезли и хлапето само си ги пуска вече по 100-на пъти всеки ... отделно сам си пазарува книжките по всеки от тез филми, което ми говори, че има интерес.

Не съм съгласен, че тази версия на Дъга е с комерсиален стил ... тва повече ми мяза на арт-издание ... се едно всеки автор крещи "на вижте колко съм алтернативен" ... то верно, че тенденциите в световен мащаб гравитират около психо-анимацията, ама като и вие почнете да рисувате типажи от сорта кравата и пилето от МТВ, които са си предизвикателство дори за моята фантазия ... рисувайте си ги, няма лошо ... аз пък ще купувам на моя книжки като "Търсенето на Немо", "Братът на мечката" и подобни за по 11 лв всяка. Как да купя това нещо, което се предлага под името на "Дъга", че то още корицата ме кара да я отбягвам.

Пропуснах да коментирам в няколкото предходни теми просто щото тя и така сигурно си има почитатели, но аз лично съм дълбоко разочарован.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Юни 10, 2004 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cartoonnetwork simpli, cartoon...:))) няма МТv
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 12:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

haha...po mtv e happy tree friends...koito ne go e gledal da metne edno oko...baaaaaaahti brutraliata
a sega ontopic:mi dugata ima niakoi mnogo dobri popadenia....ama za jalost sa malko.....ima niakolko det sa naistina mnou iaki ama drugite ne moga da gi nareka i amatiorski...naprao shit otsekude...i ne znam sho v tva spisanie niama nikvi kriterii naistina................ot gledna tochka na profi risunkata de.....mmmmmm za decata da...triaa da stanat spored mene pone na 11-12 za da chetat bion naprimer...a neznam dali i togava niama da im e rano....se pak mi se struva che tva spisanie kolkoto i da se govori vuobshte ne e nasocheno kum detskata auditoria...po skoro kum naduhanite ot computernite igri 15-16 godishni teenagery i skatercheta naprimer...obshto vzeto tva mi e mnenieto
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети