Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Фев 09, 2003 7:40 am Заглавие: |
|
|
Ave, nqma li nqkoi drug fen na 2d manga fighting igrite, osven men! Az bez LAst Blade i King of Fighters ne moga...Ina4e RPG-ta na comp-a, a oshte po-dobre pen and paper! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2003 11:54 am Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Ave, nqma li nqkoi drug fen na 2d manga fighting igrite, osven men! Az bez LAst Blade i King of Fighters ne moga...Ina4e RPG-ta na comp-a, a oshte po-dobre pen and paper! |
emi Az bre :)
napisah che imam dosta romove ... King of Fighters imam tselata seriq vkl. i King Of Fighters 2k i sashto taka i last blade 2 ... ot neo-geo romovete imam kaji rechi 2GB moje i poveche ...
btw. za tiq koito ne znaqt www.mame.dk otnovo bachka ... ama trebe samo da si napravite user i linkovete togava se poqvqvat sled login ...
Unreal II - onq den vezdesushtiq friend Spacer mi go dade .. mtaaaiii ... mnou se beh vpechatlil kato q videh u teh ... NO - igrata e dostatuchno bugava za da ne q igraq dokato ne izleze nekuv svesten patch ... Purvo na GF4 Ti 4200 - te prinujdava da kachish poslednite drivers zashtoto ima edni figuri tuk tame iz igrata deto gi vijdash vse edno nekoi gi e spukal ot boi i im e razmestil mutrite i chastite po telata /razbirai poligonite/ i saotvetno i kojata po tqh ... sledvashtoto neshto koeto zabelqzvam e che varvi mnou mazno OK - ama kakto varvi mazno i spira za milisekundi i pak trugva koeto ako sam piqn vaobshte nqma da go zabeleja ama !!! ... vlqzoh na official foruma za support da vida ko stava adjeba ... emi okaza se che az sam s nai-malki problemi ... i che solution za moq prob nema ... i che toi e samo malka chast ot tselata bagavina ... napisah edin post che Epic sa mnou zle i che ID shte gi Doomnat :) i te mi zatriha posta - nekuv ot epic se okaza edin ot moderatorite ... i tai ... vsichki revqha za update i patch ... okaza se che ima sluchai s dell P4 2.2Gh s 1Gb Ram i GF4 Ti 4600 i im trugva sas 15framerate na 800x600 !!! ...
az puk chakam nekoi da mi dade 2-q disk na battlefield 1942 ili neshto takoo beshe imeto, che moq se okaza razvalen a toq deto mi go dade nema drugo kopie ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2003 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Abe i momcheto deto q wzeh ot nego sa mi rewe po Q-to, che bila adski bygawa. Sluchilo mu se da izpada ot niwoto w nishtoto. Sluchwalo mu se da se save-ne w asansiora na 1 niwo na sredata na pytq i kato se loadne, asansiora weche da e gore a toi da si wisi po sredata. T.e. wisieneto e samo za sekunda, sled koeto preminawa w shemetno padane :)
Az pa takiwa raboti ne zabelqzah!
Obache w momenta w koito se poqwiha finalnite nadpisi, mi idwashe da strosha diskowete. Mnoo typa istoriq se okaza, a i igrata e adski kratka!
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bundyo
|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2003 9:32 pm Заглавие: Хмм... |
|
|
аз съм фен на 2D хентай игри ;)
Spacer, аз скоро не съм виждал дълга игра (освен Divine Divinity), а ти? :)) _________________ Котаракът на Шрьодингер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2003 10:10 pm Заглавие: |
|
|
Snaker, koi rom imash na Kof2002??? onq s precakanite areni(s po 2 kadura) i polukrugove, ili normalniq?Koga shte se vidim da te maja na Kof ili Last Blade??? >:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Фев 11, 2003 12:14 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Snaker, koi rom imash na Kof2002??? onq s precakanite areni(s po 2 kadura) i polukrugove, ili normalniq?Koga shte se vidim da te maja na Kof ili Last Blade??? >:D |
emi imam toq deto varvi na NeorageX samo ... prosto shtoto WinKawaks i Nebula iskat edni .BIN files v zip-a na roma koito na NeorageX ne trebvat - te mogat da se izteglat vuprosnite lipsvashti files ama ne sam se zanimaval ... sichko si mu e normalno ... az mnogo ne q igraq taq igra de ...
btw. za Unreal II - obshtoto mi mnenie e che kakto i predi taka i sega pravqt bugavi igri i nema da se otturvat ot tva ako shte reklamnite im kampanii po novite im egini da se saderat da davat preimushtestvata im prez Quake 3 engine primerno - da ne govorim che gledah q gledah q - emi ako nekoi se hvane shte napravi igra s sushtoto kachestvo na grafikata dori s vehtiq veche Quake 3 engine ... nishto novo pod sluntseto da ne govorim che v igratat nqma gram motion-capture ... koeto me drazni opredeleno ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simo
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 7:41 pm Заглавие: |
|
|
i-i-i 4e mi sa doiga nqkav quest... Monkey Islands 4 na dva diska e nali ? _________________ Render your imagination |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|