Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Malko off-topic, ama da ne puskam druga tema:
Gowori se, che podgotwyat oshte edin film o toya tip Vs. -- ama w sluchaya Ash ot Army of Darkness/Evil Dead (Bruce Cambell) vs Jason i Freddie Kruger :))))
"Who wants some? M? Freddie?" _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 12:36 pm Заглавие: |
|
|
We want more!-az kato vurl fen na Alien-a ne bih se otkazal ot oshte endo filmche po temata pa makar i po-slabichko takova..
Inche Alien, 1-cata e veche klasika , 2-kata puk mi e lubimata..
Abe neka ima oshte... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:07 pm Заглавие: |
|
|
като стана дума за army и vs, май единственото което още липсва е army of lovers vs boy george - the movie. дот ком. явно в америка всички са изтъпели до крайност и идеите са мноооо кът въпреки вноса на чужбински главочи, та правят нещата вече единствено на базата сикуел/прикуел/чеп в задника на консуматора. ама дефакто кво ме боли мен къв чеп поема американския консуматор? докато имаме свободата да избираме на воля divx vs arena, мнооо важно. аз пари за кино не съм давал от поне година насам. и няма да дам. и за кво да ги дам? за арни - губернатора? или пък за троя? може, ама ако в цената влиза и едно фелацио от касиерката... поне ше знам, че съм платил за нещо, което ше помня известно време... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
pro_01 написа: | ама ако в цената влиза и едно фелацио от касиерката... поне ше знам, че съм платил за нещо, което ше помня известно време... |
Тц, тц, тц, тц ...!
Ми ако не е добра?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:49 pm Заглавие: |
|
|
е фелациото не е нещо, което да ти държи влага цял живот... освен ако не е единственото, разбира се... та ако не е добра, просто сменяме киното... или си гледаме вече най-съзнателно divx-овете... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2004 4:28 pm Заглавие: |
|
|
От 13.08.2004 AVP тръгва по кината в Европа, не вярвам да е много по-късно в БГ. Току що гледах трейлъра, и честно казано филма изглежда обещаващ. Ленс Хенриксън отново ще играе. Между другото можете да си го дръпнете от тук:
http://movies.apple.com/movies/fox/avp/avp-trailer3_m320.mov _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 9:44 pm Заглавие: |
|
|
SAMO DA SE POHVALJA: TOKU SHTO SE SDOBIH S "ALIENS" /2-rata chast/ SPECIAL EDITION S INTERVJUTA< BEHIND THE SCENES I T>N> NA DVD>>> BASSSI SUM SHTASTLIV :)))))))))))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|