Graphilla.com :: Преглед на тема - Bih jelal da se opla4a ot...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Bih jelal da se opla4a ot...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:08 pm    Заглавие: Bih jelal da se opla4a ot... Отговорете с цитат

... the one and only --> panagonov!!!
az prosto iskah da polu4a nqkakvo info za Euro 2004, bez psuvni, bez qrost (koqto toi sam kaza 4e si sabiral za da si q izlee tuka!!!) no uvi, panagonov se obadi........
...i zaradi tozi individ koito NE SI ZATVORI USTENCATA pone vednaj moqta tema za Evro 2004 be6e zaklu4ena....

sa6to taka li4no mu obe6tavam 4e ako pak go 4uq da kazva 4e Bulgarksta naciq bila smotana, po nekadarna ot ne znam si koi si ili ne6to blizko po zna4enie na tova, LI4NO 6te mu **** ******* ***** ** *** ******* !!!
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

www.euro2004.com

dostatachno li sam iasen !!!
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

imam sledniq vapros!!! samo edin edinsvten vapros!!!!! 1!!!

sega sled ma4a ni s 6veciq, kak trqbva da se razviqt ne6tata za da Bulgaria da se klasira za sledva6tiq krag??? trqbva da imame raven s Italy i pobeda s Daniq taka li?
SAMO TOVA PITAM!!!!!!! v site-a ne go pi6e tova...
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vij kakvo momche mlado.... tova tuka e www.graphilla.com a ne www.footballfordummies.com
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oh.....
ok... sajelqvam...6te se vazdarjam ot sqkakvi izkazvanq izvan artisti4nite oblasti ve4e... vapreki 4e v "ob6ti prikazki" sam vijdal kakvi li ne temi no nqma zna4enie... ne mi se pravi skandal za gluposti...
izvmqnqvam se 4e sam naskarinl panagonov, toz velik na6 lubmec!
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

imash palnia shans da mu otnemesh palmata na parvenstvoto.... po liubimost !
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ByteSize написа:
vapreki 4e v "ob6ti prikazki" sam vijdal kakvi li ne temi no nqma zna4enie... ne mi se pravi skandal za gluposti..

Аз да помоля, ако е възможно, ако няма да е проблем за никого, ако няма да оскърбя никой... да се изнесете с тъпашките футболни теми някъде по "у лево". Ча като някой футболяк почне да ми смесва народност и национална гордост със футбола, лошичко ми става!
Ако за вас е нормално 11 идиота с отрицателно IQ да са "лицето на България", за мен не е... не се кефя името на България да се свързва с подобни иднивиди, независимо дали бият или падат.
Културни хора сте /май?!/ намерете си някой смислен повод за национална гордост и единство!
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[off]

n1x0n написа:
... 11 идиота с отрицателно IQ да са "лицето на България", за мен не е...

:)))))))))))))))))
na 100% syglasen..... samo deto idiotite navyn go imat za nacionalna gordost... :/

[/off]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 7:54 pm    Заглавие: abe vijte sea... Отговорете с цитат

abe vijte sega... na tazi tema (futbol) moje da si stane mnogo gotin razgovor ako horata proqvqvat dostata4no rispekt v dialoga... ako seki se iskazva6e kato bql 4ovek nqma6e temata da bade zaklu4ena i 6te6e da se polu4i dobre.... no qvno prosto tuk ne mu bilo mqstoto za takiva razgovori... ve4e 6te znaq da ne otvarqm takiva temi! bi bilo dobre ako i tazi tema bade istrita, za6toto ve4e mi se struva izli6tna....

RE: 54ka, ideotite na van nqmat futbola za nacinalna gordos... Ideotite na van se razdelqt na dve 4asti! na tezi koito ne iskat da imat ni6to ob6to s Bulgaria, i na tezi, koito sa predi vsi4ko Bulgari... az li4no smqtam sebe si za ideot, koito prosto u4i navan i edva 4aka signala "please, fasten your seatbelts" da svetne... za men nacionalnata ni gordost se razstila na 111 000 kv. km i nad 13 veka ... az sam gord, 4e sam Bulgarin, za6toto mislq, 4e naciqta ni e doprinesla S MNOGO na sveta i sa6to taka sam mnogo 6tastliv, 4e Bulgaria e edinstvenoto mqsto kade se 4ustvam u doma si (RAZBIRA se ima i o6te ne6ta koito me karat da se goredq, no nqma da mi stigne 24 4asoviq internet za da gi izborq si4kite ;))) )...... ne dei taka da generalizira6 ne6tata... no haide da ne go izbivame na tozi taka interesen off topic (a imenno, imigraciqta) ;)

LoveHate, iztrii q taq tema, da ne zanimavame horata s izli6tni gluposti :)
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Понеже съвършенно не ти стана ясно защо е заключена темата, да ти кажа - защото има куп други форуми, където можете да си плачете на ухо за некадърността на този и онзи ритач на топки! Аре няма нужда като всички телевизии и радиа и тук да се пълни с такива глупости!

Get a life!
Boteff

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 8:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Byte Size, дуде ... вземи преговори малко тоя пуст правопис , че така целият патриотизъм отива на кино :)
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 8:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

qsno e 4e tuk za futbol ne biva da se govori... OK!
.... za kvo se zanimavam i az da se obqsnqvam....?!?!
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 10:36 am    Заглавие: Re: abe vijte sea... Отговорете с цитат

ByteSize написа:

RE: 54ka, ideotite na van nqmat futbola za nacinalna gordos... Ideotite na van se razdelqt na dve 4asti! na tezi koito ne iskat da imat ni6to ob6to s Bulgaria, i na tezi, koito sa predi vsi4ko Bulgari... az li4no smqtam sebe si za ideot, koito prosto u4i navan i edva 4aka signala "please, fasten your seatbelts" da svetne... za men nacionalnata ni gordost se razstila na 111 000 kv. km i nad 13 veka ... az sam gord, 4e sam Bulgarin, za6toto mislq, 4e naciqta ni e doprinesla S MNOGO na sveta i sa6to taka sam mnogo 6tastliv, 4e Bulgaria e edinstvenoto mqsto kade se 4ustvam u doma si (RAZBIRA se ima i o6te ne6ta koito me karat da se goredq, no nqma da mi stigne 24 4asoviq internet za da gi izborq si4kite ;))) )...... ne dei taka da generalizira6 ne6tata... no haide da ne go izbivame na tozi taka interesen off topic (a imenno, imigraciqta) ;)

Ne vizirah bulgarite izvun Bulgaria !!!.... ama shtom go vyzpriemash lichno... nqma da te spiram.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети