Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
balinor

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 12:04 pm Заглавие: za photo forum |
|
|
Zdravejte, iskam da vi pokaja edin hubav zalez ot Varna - snimkata e napravena v4era. Kakto se vijda sym po-opravil malko cvetovete i kontrasta./ spored moia uset/ Nadiavam se da vi haresa / 220k e i malko shte se zabavi dokato ia vidite, no nemojah prosto da ia sgyr4a oshte s kompresia /prosto mi stana jal:))/  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
K-Pax
|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 12:52 pm Заглавие: |
|
|
po princip ne e losho, prosto mi se struva malko izturkano kato tema. Zalezite sa mnogo eksploatirani i e hubavo da se tursi neshto unikalno koeto da pridade individualnost na snimkata.
Za cvetovete - izglejda dobre, no malko si se prestaral otkam chervenoto, cveta na vodata ne mi izglejda realistichen. No kato cqlo - dobra rabota. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
... и бих добавил че небето ми се струва малко бледо...
и мнението ми на неспециалист : експлоатирано ма е красиво :-) _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:34 pm Заглавие: |
|
|
цветовете са ок
клоните, които обрамчват са ок
като картичка си е съвсем ок
но ми се иска нещо по-така, в което има идея или една последователност, в която този залез може да е началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
balinor

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Ve4e si mislih 4e nikoj ne mi vijda postovete:). Znam 4e snimkata moje za niakoj da e banalna, no mislia 4e niama photograf kojto da se sdyrji da ne zastrelia hubava gledka:) / ne 4e az sym takyv, no se opitvam:)/. I vse pak 10x mim. Mislia 4e imam dobri raboti kojto bih iskal da vi pokaja, no moje bi shte stane malko po-kysno kogato mi ostane malko po-ve4e svobodno vreme:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Мда, на мен аватара ти ми харесва много повече от снимката на залеза...дай още неща да видим... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 8:50 pm Заглавие: |
|
|
zaleza me kefi exploatiran ili ne se si e krasiv zalez(hm...malko banalno verno ama se pak)....osobeno kefiat klonkite deto obramchvat i edva li ne ramkirat snimkata _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 9:08 pm Заглавие: |
|
|
be gotin zalez...men me kefi...pyk sa exploatiran li e - kvo ot tova....
to ponqkoga chovek trebe da rychka i exploatirani temi...ama sa nqma da vlizam v mnogo razmishleniq za exploatiraneto i prochie..che sha stane mnogo dylgo... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 9:10 pm Заглавие: |
|
|
(banalno)
Ne znam, koe tochno vi se struva banalno. Az vijdam edin krasiv zalez, pokazan po edin krasiv nachin. Banalno mi bilo... _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 9:26 pm Заглавие: |
|
|
kazah maaaaaaaaaaaaaalko...... che sichki kartichki ot moreto sa takiva...ili s goli guzove...ama kat se zamisla toa zalez e dosta po razlichen ...ima si hudojestven element a i klonkite sa slunce naprao:):):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
balinor

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Pi4ove monogo se radvam 4e zaleza vi kefi:), mislia 4e vseki ot vas - dali bilo banalno ili ne - bi snimal v tozi moment:). Za men toj ima goliama stoinost zashtoto sym uspial da go zape4atam i da vi go pokaja - nadiavam se po dobyr na4in, no i da ne e tolkova dobyr mislia 4e po-vajno 4e tazi snimka vyzdejstva i mojesh da i se nasladish:). Blagodaria vi pak za dobrite dumi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|