Graphilla.com :: Преглед на тема - dekora

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

dekora

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 8:47 pm    Заглавие: dekora Отговорете с цитат

mi eto ako si spomniate postnah edin chichka sus shlifer...v kraina smetka reshih(blagodarenie na vashite mneniq i tezi na daskalite i pritelite)da go prava tva filmche.....eto go i dekora

wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 10:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Декора е страшен!!! Кофата е страшна... много ми харесва!;)
Давай да гледаме филмчето!
И пусни да видиме и типажа в цвят сега!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bigworm

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e niama oshte cviat.....ima vreme...sia ima drugi izpiti za koito triaa da mislia
mersi za pohvalata.....nai veche shoto i az mnou se kefa na tvoite dekorcheta
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 11:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

декора ти е плосък.... няма планове.... единствено кофата за боклук и капака на шахтата изглеждат на мястото си....
стената и улицата са като едно цяло ( ако ги нямаше кофата и капака, нищо не подсказва перспективата)....
кат казах перспектива- погледни само въпросната стена до бордюра- да схващаш кое къде и как е прикрепено?!?!
вратата на една страна - прозореца на друга, а това по тъмното в дясно дето първо си мислех че е друга врата се оказа улица....
извод:
1. ....че бива деформация- бива, но тя се прави за да се подсили формата или перспективата- при теб всеки детайл си е сам за себе си...
2. .... цветовете се слагат така, че да подсилват плановете- ти си се опитал да го направиш, но си си останал на начално ниво....
3. .... контура също като цветовете спомага за подсилването на плановете - преден план дебел контур, при задните изтънява....
допуска се и всичко да е с равен контур или пълната му липса.... при тебе пак положението е начално- има тук таме контур,
ама може и да го няма (поне аз не виждам ясно предназначение)
заключение:
от целия ти декор може да се запази съвсем малко, аз ти предлагам да си го почнеш на ново и по сериозно :)))
wicky

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman-e
Какво приказваш?:) Кофата си прави преден план!? Само вратата е в друго... измерение;) Стила е много приятен, само подсили малко задната уличка (да стане по-тъмна) и ако можеш да пооправиш вратата... (едно огледално обръщане ще и свърши работа;)...
пробвай да направиш улицата по-сива - и ще стане идеално - ама чак пък на ново!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bigworm

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 12:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi nachi macemane...moje i da si prav a niakoi neshta no...dekora e sredata v koiato she se dviji geroia i ne e nai vajnoto.taka che moje da si bude kolkoto si iskam deformiran...tochno zatova e animacia...zashtoto nishto ne e realno..a ottam i deformaciata...iskah umishleno da e izkriveno..... ako iskah da e tochno shtiah snimka da lepna.....za planovete - mi ti go kaza...kofata i kapaka..na mene ne mi triabvat 100 plana....spored mene kofata si stiga...ne kazvam che sum kapacitet de.....a za drugoto sum se opital da go vkaram v edna gama ... ne mislia che e nujno ulicata da se razlichava ot sgradata..za kontura moga da se opravdaia che sum otbeliazal tova koeto smiatam za nujno v trotoara a drugoto prosto sum go konkretiziral(ne sava duma za kofata pri koiato ochevidno sum se prestaral).....za raztoianieto mejdu sgradite sum mnogo suglasen i na mene mi sedi kato dupka tam..................uvajavam mnogo mnenieto na mace-a.....no samo da kaja che tova e naistina dekor-zaden plan.triabva da izglejda simpatichno bez da se natrapva s osobena pishtnost i obrabotenost i taka nikoi ne go i gleda..vseki gleda cialostno i ako ne go drazni nachi e dobre...........................ne kazvam ceh sum uspial napulno de
wicky

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 8:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Така...
Това, че е декор не значи, че няма значение как ще стане;)
Плановете са си важно нещо! Добре е след като има един план (кофата и капака) да има поне още един, за да не стои плоско всичко останало... и геройчето да се разхожда по-убедително на горе на долу;) можеш малко да загатнеш улицата (инече идеята ти ми е ясна!)
За деформациите - това си е сериозна работа, защото деформацията трябва да стои убедително, дори да е много грешна переспективата и всичко да е лъжовно - трябва да е убедително лъжовно! Вратата в случая прави впечатление, че не и е това "позата";)
Въобще - в анимационните филмчета можеш наистина да си правиш каквото си искаш (както и в рисуването), но важното е да стои добре и да не дразни...
Но много ми харесва начина по който си нарисувал декора! Много е приятен и лекичък и детайлите му са върха!!! Само му трябва още малко...
Върнете се в началото
bigworm

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 9:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za vratata si prava... i za drugoto si prava...az moje bi ne se izrazih suvsem tochno.....za vratata sum suglasen i mislia che problema i ne e tolkova v posokata na samata deformacia kolkoto che sum ia naprail podprqna na stenata i sedi kato lepnata.....
bigworm

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 9:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

blagodaria i na dvama vi za kritikata....she go opraa kat orata...se pak e 30 min na photoshop tva za koeto mi govorite.....she postna kato sum gotov
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети