Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chilko

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 11:12 pm Заглавие: OHM - The Early Gurus of Electronic Music 1948-80 |
|
|
това е истината...
а сайта е невероятен като съдържание.
компилацията може да се намери в bg peering-a |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
ей тез дечурлига нема да са спрът с тва ПИУ - ПИУ - Дутсу Дутсу - фържжжжжжжж бръм бум - рЪцетИ горИ със шушетата и секи да надува свирката ааа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chilko

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 11:55 pm Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | ей тез дечурлига нема да са спрът с тва ПИУ - ПИУ - Дутсу Дутсу - фържжжжжжжж бръм бум - рЪцетИ горИ със шушетата и секи да надува свирката ааа |
хм
горния линк няма нищо, ама нищо общо с този тип музика, освен може би 'ел' в името... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 11:59 pm Заглавие: |
|
|
същия спам в ранен стадий - цел кемистри узерс неедет - сорри :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | ей тез дечурлига нема да са спрът с тва ПИУ - ПИУ - Дутсу Дутсу - фържжжжжжжж бръм бум - рЪцетИ горИ със шушетата и секи да надува свирката ааа |
aaa ne taka, brat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 2:45 am Заглавие: |
|
|
me sorry!!!!!
ama NO LONGER elektro support - ko da nrapvya kato samo Orbital me kefat ot tez sichkite pistyalki :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:28 am Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | me sorry!!!!!
ama NO LONGER elektro support - ko da nrapvya kato samo Orbital me kefat ot tez sichkite pistyalki :) |
na metropolis pristastval li si nqkoga??? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 9:44 am Заглавие: |
|
|
ByteSize написа: | na metropolis pristastval li si nqkoga??? |
аз веднъж случайно бях в едно заведение, покрай което мина парада. Беше много забавно: всички бяка странно облечени, а музиката след като близо час я слушах не можах да разбера кога е свършило едното парче и е почнало другото. Всъщност се ориентирах по това че някой казваше "Е тва парче е много яко"!?! След като направих анализ на мусиката, като я разложих в ред на Фурие установих че наистина има разлика - в 18-тия хармоник :))
Абе все едно са записал звезден шум :))
Иначе наистина беше много весело |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 3:07 pm Заглавие: |
|
|
лошо братя лошо!
че не може да наравите разлика м/у Жан Мишел Жар или Вангелис и Технополис. Да сложиш двете неша под една шапка е като да Сравниш Гари Мур с Бионсе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:03 pm Заглавие: не така бе лаици нйедни:РРРРРР |
|
|
Тука идвам с тежкия чук за да поправя няколкото грешни изказвания.
Панагонов недей така с Метрополис мол'та....
За мое учудване (!?!?!?!?!) тези не съм ги чувал, грешка която бързо ще поправя.
Така наречената електронна музика не е баница че да я раздърпвате и захапвате кой как му падне.
Не желая да обсъждам тая тема много, особено с аудитория дето не реагира като кучето на Павлов щом чуе Warp(макар за мен истината да се намира в NovaMute) - и все пак благодарим за линка:)
P.S. таз тема може да стане много дълга - а нема нужда _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се за втория пост дето сега ми се налга да го пиша ама
между Вангелис(new age), Жан Мишел жар(ранен синт електротранс-нещо си) и Метрополис(Минимал) няма никва прилика.
Влез в "muzeQ-а" и почни да теглиш. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:09 pm Заглавие: Re: не така бе лаици нйедни:РРРРРР |
|
|
niki michailov написа: | Не желая да обсъждам тая тема много, особено с аудитория дето не реагира като кучето на Павлов щом чуе Warp |
бе и ние нещем да обсъждаме разни теми с хора за които "типография" означава да рисуваш върху Фиат Типо... ама... са налага... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:41 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | ByteSize написа: | na metropolis pristastval li si nqkoga??? |
аз веднъж случайно бях в едно заведение, покрай което мина парада. Беше много забавно: всички бяка странно облечени, а музиката след като близо час я слушах не можах да разбера кога е свършило едното парче и е почнало другото. Всъщност се ориентирах по това че някой казваше "Е тва парче е много яко"!?! След като направих анализ на мусиката, като я разложих в ред на Фурие установих че наистина има разлика - в 18-тия хармоник :))
Абе все едно са записал звезден шум :))
Иначе наистина беше много весело |
Street parada e super qk 4ove4e!!! sqka godina go debna s netarpenie!!! prosto... tolko e hubava muzi4ka puskat i atmosferata e tolko nenormalna i NQMA NIKVI GANGSTA/4ALGA de4urliga okolo teb a si4ki sa super horica okolo teb i ... kato narkotik e prosto!!! ne mislq 4e moje da se obqsni s dumi4ki...
niki michailov, ti 6te hodi6 li tazi godina na parada? ili na Samsara beach? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:47 pm Заглавие: :-))))))) |
|
|
Момчета, момичета, други!
Не разбрахте ли, че това, което харесва на Вас, не е задължително да кефи нас!
И обратното!!!
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:57 pm Заглавие: |
|
|
Дзверо сега го тегля.
Дзверо е добро!
И дзверо май нещо не мога да го определя стилово:)
След неща като Sophia ми идва....много нежно и романтично:)))))))))
Бе изобщо еваларката на топика _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 12:34 am Заглавие: |
|
|
ByteSize написа: | tumbi написа: | me sorry!!!!!
na metropolis pristastval li si nqkoga??? | метрополис, хаха това стана пълна селяния бре, откакто се замъкна целия боклук от страната по тия партита спрях, последно на кво ходих не си спомням в далечната 2000г. маи беше :)
минимал, техно, гоа, псаи и незнам си кви брутални мозъко мелачки вече не присъстват като МП3 на моито пц ;)
по ъндърграунд го караите момчета, по ъндърграунд и след това яко чил аут. еи тва е истината |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:52 am Заглавие: |
|
|
Пич не съм модератор ама и към тебе едно официално предупреждение!
Темата не е баница да я дъвчеш както ти требе -темата е една компилация с много интересни парчета от пионери като Джон Кейдж и Клаус Шулце(оказа се че ги знам некой от животинчетата в дзверилника:)))) ) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:59 am Заглавие: !!!!!!! |
|
|
Михайлов!
Предупреждение???!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:18 am Заглавие: |
|
|
hahaha...abe ko mi guorite za elektronna muzika.....tva koeto triaa da se otbeleji e che toia topic vuobshte ne triaa da sushtestvuva shoto tva electronnoto vuobshte ne e muzika.....bih vi preporuchal da se vslushate v tva det mie na avatarcheto i da prestanete sus zablujdeniata.....a za metropolis-za mene tva e nai smeshnoto subitie na godinata...haha...niakvi pichove sedat drusat se bezkonechno i skachat na niakvo bledo podobie na shum....a i ako vi kefi da se nosite kato cirkajii...mi pavete go vseki den...ne samo 1nuj v godinata ili na special mesta.....cukaite si taka pa hse vi sviknem :) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:18 am Заглавие: |
|
|
РГ® нидей че ша та заварят с Електрожена :) |
|
Върнете се в началото |