Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 3:21 pm Заглавие: аре едно бързо вебче :) |
|
|
цлицай тука
критики и кометари добрЕ дошЕли (тва със сръбски акцент щот ситето е на френски).
бтв. галериата със снимки нема ко да и се коментира щот там е шит - тва ясно :)
бтв2. ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ за ориентация - лично на мене повеч ми аресва от тва дет аз съм напраил :)Р
ае коментари, че отдавна не е имало нищо за постване у наше село :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
бати... забраих :))
целото идея беше да стане нещо кат "плакатите" дет праи импланта - ама който смотан - немое - импланте - треа ми организираш курс :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 3:39 pm Заглавие: |
|
|
e sia tva lice taka otrezano haresva li ti??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | e sia tva lice taka otrezano haresva li ti??? |
ми.. щом така съм го остаил :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Ави две неща ме дразнят и то много: едното е там тоя градиент дето и реже лицето и другото дето не си заковал формата на разстояние от горе и така скачат секциите... фиксни ги бе човек мноо та моля! иначе е симпатичен уеба. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | Ави две неща ме дразнят и то много: едното е там тоя градиент дето и реже лицето и другото дето не си заковал формата на разстояние от горе и така скачат секциите... фиксни ги бе човек мноо та моля! иначе е симпатичен уеба. |
тва за фиксирането на размера отгоре си го мислех аз мноо :)
обаче... реших че след като ше мърда само по неколко пиксела... няма да е супер гнус :)
ама май не е точно така :)
а... да си кажа - нищо не фиксвам аз - тва беше неква бърза работа тестова - и заминало в кръглата папка вече :)
коментарите шса полезни за бъдещето :)
а за градиента - ми кат на ЛХ ша кажа... тогаз така ми ареса много :) даже нарочно са експортнати кат гифове картинките да са пикселизират повече (не че нема и по - елегантни начини де) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
mi ti si edinstvenia deto ne gleda macha... misla... znachi povredata trebe ba e v tvoia televizur _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Ави 50-100 пиксела "само няколко" ли са? аааа:( _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:32 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | Ави 50-100 пиксела "само няколко" ли са? аааа:( |
да де - тва стана после - лошо проектиране от моя страна :)
нали затва си признавам че съм виновен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:33 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | mi ti si edinstvenia deto ne gleda macha... misla... znachi povredata trebe ba e v tvoia televizur |
тва нещо не го разбирам?
питаш ме "харесва ли ми" аз ти каам - харесвало ми е да.
дали ми е повреден телевизора друг проблем :))
чай виим - ако много хора още изреват шси призная - мое и крив да съм :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:54 pm Заглавие: |
|
|
рев! фейса на мадамата го няма...пък можеше убаво девойче да е...
иначе на това дето играе роля да затваря отдолу страницата /бахти, как не се сещам какво му беше името/ въобще не ми харесва, много одрязано стои и без идея.
а на първата страница защо spice girls са една под друга думите, на другите страници не е така и е ок. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:55 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | рев! фейса на мадамата го няма...пък можеше убаво девойче да е...
иначе на това дето играе роля да затваря отдолу страницата /бахти, как не се сещам какво му беше името/ въобще не ми харесва, много одрязано стои и без идея.
а на първата страница защо spice girls са една под друга думите, на другите страници не е така и е ок. |
ае още един изрева :))))
я дай един скрийншот за това спайс - гърлс щот на де що бровсери сам го гледал си е ок? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 5:03 pm Заглавие: |
|
|
s risk da se powtoria s gornite postowe.... i na mene ne mi hareswa gradienta - osobeno taka kakto i minawa prez zybite, niakak si kara srednia zyb da izglezda mnogo goliam i zaeski :)) leko na oligofrenka mi zaprilicha pyriw momenta kato ia poglednah.. inache kato ia pogleda chowek i izglezda ok :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: |
я дай един скрийншот за това спайс - гърлс щот на де що бровсери сам го гледал си е ок? |
е па де да знам...нещо си бутал...преди да изляза беше така, пък сега същия броузер и всичко е ок... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aluin
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Много е зле.. в официалния сайт поне няма грешки.. и и подхожда и по шрифтове и по всичко..
сори! .. явно това си е твоята визия.. но това бърн жълто.. е твърде агресивно за момичето и червените текст боксове също.. за градиента е ясно!
тя изглежда детинска. мила и сладка.. .. мисля че и трябва и сладникав пухкав сайт..
") _________________ .. trust your feeling .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Aluin написа: | Много е зле.. в официалния сайт поне няма грешки.. и и подхожда и по шрифтове и по всичко..
сори! .. явно това си е твоята визия.. но това бърн жълто.. е твърде агресивно за момичето и червените текст боксове също.. за градиента е ясно!
тя изглежда детинска. мила и сладка.. .. мисля че и трябва и сладникав пухкав сайт..
") |
демек за тебе изначало концепцията е сбъркана така ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aluin
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
mii.. spored men i trqbvat niakoi po pastelni cvetove - pateshko julto, rozovo, bledo sivo.. i kryglichki (jenski) shritcheta.. malko zakryglenost ne e izlishna..
na zaglavnata kartinka mi haresvat mnogo ochite :) _________________ .. trust your feeling .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Aluin написа: | mii.. spored men i trqbvat niakoi po pastelni cvetove - pateshko julto, rozovo, bledo sivo.. i kryglichki (jenski) shritcheta.. malko zakryglenost ne e izlishna..
na zaglavnata kartinka mi haresvat mnogo ochite :) |
мдам...
може и така да е - може да съм оплескал идеята изначало - понеж не съм специалист в "бонбонените" сайтове, но специално от тях гледах да избягам - щом според тебе е "мноо зле" начи съм успял - ма дали е правилно, вече незнам иаз :)
а и няма значение де - то тва заминало в кръглата папка вече :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|