Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 3:22 pm Заглавие: Молба за лого :-) |
|
|
Налага ми се да правя примерна страница -оферта, предназначена за банка Биохим. Абе, пак са го фанали лудите мойто началство. Молбата ми е ако някой има под ръка логото на HVB Bank Biochim(.ai;.cdr, или голям image) или знае url, да ме открехне.....
* - HVB Bank Biochim е новото име на Биохим, съответно и логото е ново.
Благодаря от сърце _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Брандсъфдъвърлд а? :-) Проверих там, преди да постна Брадър, но се пак мерси :-)..Това не е логото на наште от Биохим, а само на групировката дето ги е зела. Абе явно ще трябва да се разходя до некой от офисите им, да си зема брошурка ли, кво ли и да векторизирам. Защо денонощието има само 24 часа обаче..:( _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:22 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | Брандсъфдъвърлд а? :-) Проверих там, преди да постна Брадър, но се пак мерси :-)..Това не е логото на наште от Биохим, а само на групировката дето ги е зела. Абе явно ще трябва да се разходя до некой от офисите им, да си зема брошурка ли, кво ли и да векторизирам. Защо денонощието има само 24 часа обаче..:( |
еми биохим си имат сайт иди там
http://web.brandsoftheworld.com/download/?id=70339 ето ти тука ХВБ-то и векторизирай само останалото
от друа страна са чуда... кат ше праите за тях нещо що не сте се обадили да ви пратат материали и гайдлайни...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче,
Точно същия въпрос зададох на издателя, но както разбрах от това което смутлеви - те от биохим и идея си немат ...(хаха), като му го напрая ще си го земе под мишница ..и ще им се изтресе... _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Човека просто го е шубе, че ако стане дума чисто теоретично....ше го отрежат. _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | Аватарче,
Точно същия въпрос зададох на издателя, но както разбрах от това което смутлеви - те от биохим и идея си немат ...(хаха), като му го напрая ще си го земе под мишница ..и ще им се изтресе... |
тва просто не е вярно - работил съм за биохим и дори да има смяна на ръководството и квото и да е - се едно лого ше изпратят. пробах се да го намера през бившите колеги - ма те вече не бачкат затях.. затва нимоа да помогна повече :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:43 pm Заглавие: |
|
|
тенкю човече,
ше се оправям в свободното време....
Май не ме разбра - викам че биохим си немат и идея за това дето го е замислил началството, щото той не им обажда (да не го клъцнат от самото начало?), не ще нямат материали за таквиз случаи. _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:45 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | тенкю човече,
ше се оправям в свободното време....
Май не ме разбра - викам че биохим си немат и идея за това дето го е замислил началството, щото той не им обажда (да не го клъцнат от самото начало?), не ще нямат материали за таквиз случаи. |
а сори :)) верно не съм разбрал :)
ае спирам даплямпам че стана чат - па дано некой ти го намери :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:29 pm Заглавие: ! |
|
|
Хм...
След като ви е такава работата, кво ти пречи да си смъкнеш банъра от сайта, и да о вкараш във векторна програмка?!
За цветовете се консултирай с логото на групата от лого.нино.ру |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
HVB.eps
( Ако все още не си го векторизирал :-\\ )
Сори, чак сега видях темата... _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
garlo
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 10:39 pm Заглавие: |
|
|
dai mail i 6te go pratja
i nie pravim za tjah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Благодарим, пеопле, :-), положението е ОК. Са да видим дали ше се фанат ония. (хехе) _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|