Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 7:50 am Заглавие: сайт |
|
|
преработвам из основи сайта ми "Броня". Засега стигнах до това и май е време да попитам за коментари
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Имп., гледам че никой не иска да вземе отношение по сайта и тва може би е защото не е хубав.. та аз щи кажа да се постараеш още :) няма да постъпвам грубиянски и да ти казвам наново! :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
аз нямам проблеми с "Наново". Проблема ми е с това, че никой не казва поне какво трябва да избягвам при новия опит. Не че сте задължени :) но от такава помощ имам нужда :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Като за начало се опитай да не прилича на вестник. С това множество надписи с outline точно на това ми мяза, докарваш го като военно списание.
Не знам точно какво мога да ти кажа, защото така както е плаче за "на ново". Може би ще е по-дъбре да помислиш и да си представих как точно искаш да е и да го асоциираш с други сайтове с тази тематика.
Не мога да разбера защо отказваш да погледнеш дизайна на военните игри - там има добри идеи.
А бутони и навигация нямаш...ама хич...
Чакаме прогрес :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|