String
|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2004 2:22 am Заглавие: За медиците... |
|
|
хм ... , според мен, савсем малко шансове им останаха на тия хора , измачиха ги ей!!!Баси работата
та на вапроса ... , върти ми се от някое време една идея из главата та реших да посте ,та имаше една идея за 3дфилмче в 3d.bg та моята идея е подобна но не заради филмчето като 3д изпълнение а като съдаржание , в смисъл идеята ми беше , че тия хора (либииците) живеят като ,в някакав напално различен свят с напълно различни разбирания за начина на живот от нашите , та имах в предвид , че едно социално филмче показващто невраждебност а това какво виждаме ние в смъртното наказание.Нашите разбирания за взаимоотношения и начин на живот разните морални ценности които би трябвало да имаме , гледна точка за това което се се е случило там и не на последно място показващто по някакав начин идеята на човешките права, но неизменно свързано с проблема на осъдените ни сънародници и съдбата на заразените деца , някак си би въздеиствало въру тези хора тяхната омраза и желание за мъст . Да говоря за либииците всъщност не е съвсем невъзможно ако от тая работа излезе нещто, то да стигне то тях.Мисля , че не нужно това да бъде пълнометражен вилм , 5-10 минутки без думи с емоционални characters наистина могат да накарат човек да се замисли и да събудят състрадание в него .
Доста хора поеха инициативата да съдеистват на Българските медици
,опитват се да въздеистват на либииските политици които определено не могат да се борят с гнева на народа си , но ние бихме могли да изпратим послание чрез това клипче точно на Либииският народ и ако спечелим привътженици или поне смекчим омразата на някои от тези хора като ги накараме да се отнесат с рарзбиране то ще сме ударили точно в целта .
Аз лично смятам че ще мога да убедя двамата си колеги(много добри професионалисти) да отделяме по 2-3 часа на ден и ще можем да представим в разумен срок всякакви интериори и згради на добро ниво.
Наоколо са се събрали всички нужни за това хора може да се получи нещто с наистина добро качество и с идеална цел пък ако свърши и това за което е замислено цена няма да има ... |
|