Graphilla.com :: Преглед на тема - ре-презентация vol. 2

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ре-презентация vol. 2
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pro_01

Местожителство: random

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 6:04 pm    Заглавие: ре-презентация vol. 2 Отговорете с цитат

па като съм почнал, що ли да не порепрезентирам ама БАШ ТВОРБИТЕ СИ, нали... току виж някой забелязал ТАЛАНТА ми...

ЕКСКЛУЗИВНА ЕКСПОЗИЦИОННА ГАЛЕРИЯ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tva nadqvam se e maitap... shtoto az i ceni vidqh....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ще ме извиняваш, но аз там видях неща, които когато си ги купя ще бъда много дърт, много богат и ще виждам само пред носа си...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ula

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 1:27 am    Заглавие: Re: ре-презентация vol. 2 Отговорете с цитат

pro_01 написа:
па като съм почнал, що ли да не порепрезентирам ама БАШ ТВОРБИТЕ СИ, нали... току виж някой забелязал ТАЛАНТА ми...

ЕКСКЛУЗИВНА ЕКСПОЗИЦИОННА ГАЛЕРИЯ

само да попитам.... това представяне цели приемането ти в....???
Dragonfly^

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 10:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично на мен някои от нещата ми допадат. Не знам защо така остро реагирате?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NURBS

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Туй KPT-то много хубаво нещо било!
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 12:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dragonfly^ написа:
замисли се що:)?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

Iskash da kajesh 4e bi dal 50 EU za takova neshto?!!! Btw, otdolu s mnogo dreben shrift pishe: Prebrojavane na glupacite po sveta :)))))
moonwatcher

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен пък http://pro.digartists.net/12.html ми хареса, както и първата. Това с цените според мен не е сериозно. Оставам с впечатление, че "реагирате така остро", защото това са неща по-скоро смятани от копютъра, отколкото зависещи от човека. Във тая връзка -какво е това КРТ дето е толкова хубаво нещо?
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mda, ima nqkolko popadeniq, no pove4eto sa nepremereni neshta, koeto kara spolu4livite da izglejdat slu4aino naceleni... ina4e - spored men koito i da e s dostaty4no tyrpenie i svobodno vreme moje da gi napravi ;) zatova i ima takiva reakcii...
KPT kakvo e - nai-dobre pusni KPT v Google.. abe nqma li koi da dobavi buton WWW.GOOGLE.COM v taq Graphilla????? ei! sh! moderatorite - spite li bre? ;P ne moe li sa naprai buton - "ask google" ili de a nam .. mnogo sha ulesni razgovorite tuka ;)
pro_01

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

кпт за тия неща не е ползван... нито какъвто и да било друг подобен пс филтър... имат обработка, разбира се, но не са създадени с филтри. вярно е, че всеки би могъл да ги направи ако отдели достатъчно време, но не всеки се интересува от понятието фрактал достатъчно дълбоко за да го стори, да му отдели достатъчно време и да го превърне в нещо повече от купчина неантиалайъснати пиксели...

между другото, цените са там защото нещата се купуват, при това за момента добре... сигурен бях, че хората в deviantart са по-втора ръка професионалисти от графилци, което вероятно е причината да нямам един негативен коментар там... но това е една друга тема, в която няма да задълбавам... никой не е задължен да ги гледа, още по-малко да дава пари за тях...
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

adi sriga gluposti....molia ta.... che pochnah da se iznerviam....
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pro_01 написа:
кпт за тия неща не е ползван... нито какъвто и да било друг подобен пс филтър... имат обработка, разбира се, но не са създадени с филтри. вярно е, че всеки би могъл да ги направи ако отдели достатъчно време, но не всеки се интересува от понятието фрактал достатъчно дълбоко за да го стори, да му отдели достатъчно време и да го превърне в нещо повече от купчина неантиалайъснати пиксели...

между другото, цените са там защото нещата се купуват, при това за момента добре... сигурен бях, че хората в deviantart са по-втора ръка професионалисти от графилци, което вероятно е причината да нямам един негативен коментар там... но това е една друга тема, в която няма да задълбавам... никой не е задължен да ги гледа, още по-малко да дава пари за тях...

занапред следи кой се е отделил от deviantart и кой е нов там ... защото deviantart отдавна не е това което трябва да е и темата въобще не е дълга ... в "онзи" сайт границата на постващите е сведена до 16-22 годишни което е много, МНОГО зле ... основни създатели на deviantart се отделиха години преди настоящата дата ... да не говорим че половината от постващите не работят GFX професионално което в графила е сведено до 2-3-ма примерно в специализиран форум - което надявам се си достатъчно ловък и сръчен за да сглобиш легото ...

аз самият смятам че това е абсурдно което си направил като галерия - виждал съм и други подобни но понеже винаги съм се чудел на въпроса ... и така и така ти си го направил това, а и каза че продаваш - кажи ми какви хора точно "пазаруват" фракталите и може би по-скоро разбираш ли защо го правят, в смисъл за какво ще го използват ... каква е тяхната цел ? просто от интерес ...
Върнете се в началото
pro_01

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не съм правил статистическа извадка по въпроса... предполагам ще си ги окачат някъде колкото и странно да ти се вижда... но пък това ме навежда на мисълта, че бих могъл съвсем скоро да проверя до каква степен понятието фрактал предизвиква изобщо асоциации из хората...

п.с. въпреки, че ако благоволиш да погледнеш реално, понятието "абсурдно" има много измерения и всички те опират единствено до персонална визия и отношение...
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pro_01 написа:
не съм правил статистическа извадка по въпроса... предполагам ще си ги окачат някъде колкото и странно да ти се вижда... но пък това ме навежда на мисълта, че бих могъл съвсем скоро да проверя до каква степен понятието фрактал предизвиква изобщо асоциации из хората...

п.с. въпреки, че ако благоволиш да погледнеш реално, понятието "абсурдно" има много измерения и всички те опират единствено до персонална визия и отношение...

да де да ... тва за абсурдното си е персонално - точно за това съм написал че така смятам аз ...
беше ми интересно но явно нямаш информация ...
Върнете се в началото
pro_01

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не, сори, принципно до момента не е ставало директно, затова не зная какви типове хора ги вълнува тоя тип хмм арт?
Върнете се в началото
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами сигурно са съвсем нормални хора, които не знаят как са правени, нито ги и интересува. Аз лично ако имам възможност да сменя всички картини в нас с тези от тая галерия бих го направил, защото на мене пък нито една картина в нас не ми харесва.

Па да ги купуват, щом им харесват, всеки човек си има вижданията.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми просто ше трябва да преброиш колко картини имаш във вас и да цакнеш по 50 евро за подмяната на всяка. Просто е.

Ако искаш да си смениш чайниците, казвай ! Щи изрендвам от макса няколко, давам ги тънкана само по 37.99 euro
ironhacker

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 9:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми в нас има картини на Казаков дето са по над 500 кинта, а ми приличат на мозайка след препиване...по-добре да продам 1-2 и с парите да си купя тия. ;)
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 12:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://cdonkey.cult.bg/galact.gif
http://cdonkey.cult.bg/sun_shell.gif

5 мин. Ultra fractal
фракталите са интересни математически... не като някакво изкуство или подобни глупости. ВСЕКИ може да спретне такива картинки за нула време ... то и това им е очарованието на фракталите...
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети