Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
той дори така си е под всякаква критика в тази област, а ти с мнението си доказваш, че вашите милионни тиражи са един уникум, но вие си ги харесвате!?? Де на говориМ, че години наред се чудих как да скрия тези прекрасни корици и винаги избирах по-малкото зло /както не веднъж се каза/.
Въобще се чудя кой може толкова да нямат усет, че дори и да не пита дали, това което прави е хубаво. То вярно лично субекивно мнение ама вие с вашите милионни тиражи прекалявате.
А кой е обременен от авария...ми напишете си имената на тези корици, че да знам по чии адрес да хуля.
Много се дразня така.
Като не се научите, че има художници за тая работа и хора, които могат да оформят добре една тетрадка и в случея това не сте вие двамата с panagonov - ми примирете се. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 4:09 pm Заглавие: |
|
|
ge6ka написа: | ako tetradki s tozi dizain se prodadat dori v milionen tiraj, bi mogla da kritikuva6 Panagonov. No poznavaiki pazara v bg se samnqvam :)
kakvo drugo shte predlogish, zashtoto tia pilenca prolet ne praviat, ako moga da se izrazia taka...a drugite mai niamat nugda ot komentar..., koeto shte reche pilencata sluchaino popadenie li sa?
dvete "deca" prilichat na obremeneni ot chernobil ili druga avaria, v sluchaia opredeleno tvoia. |
Поглрдни си в сайта какво продавате и тогава говори ... има и друг вариант - покажи и тогава говори. Това оправдание дето пазара това иска е ама толкова много изтъркано и невярно, че няма какво да се коментира ... то е извинение за некадърници като ... айде да не казвам като кого. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 4:21 pm Заглавие: |
|
|
ge6ka написа: | ako tetradki s tozi dizain se prodadat dori v milionen tiraj, bi mogla da kritikuva6 Panagonov. No poznavaiki pazara v bg se samnqvam :)
kakvo drugo shte predlogish, zashtoto tia pilenca prolet ne praviat, ako moga da se izrazia taka...a drugite mai niamat nugda ot komentar..., koeto shte reche pilencata sluchaino popadenie li sa?
dvete "deca" prilichat na obremeneni ot chernobil ili druga avaria, v sluchaia opredeleno tvoia. |
... схванала си основната идея - определено "изобразих" последствията от чернобил - не бива да се мълчи по този въпрос... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ge6ka
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
nai e galko kogato stava duma za design, niakakuv neosushtestven hudognik da se tika deto opredeleno ne mu e rabotata, ima edna specialnost deto se naricha promishlen design i kato ia zavurshi niakoi ot vas shte govorim a taka ..ima mnogo koito im se iska da sa designeri no vse shte im se iska.
a ti deto si pravila tezi prekrasni tvorenia....viziram t.n design s pticite i drugoto...pone prodavash li gi naistina na tozi deto ti gi e porychal ili publichno iskash da se durgish prostashki s takiva iziavlenia ot sorta na "tvoia shef mi gi porycha", zashtoto ako si naistina profesionalist, kakyvto e iavno che ne si, prosto syvsem diskretno ili lichno shteshe da mu go kagesh.
vie hora ste kato sekta, budete profesionalisti i analiziraite neshtata po obektivno, a ne kato na plener v 6 klas..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 5:04 pm Заглавие: |
|
|
ge6ke da si 4uvala prikazkata ''hem golqmo hem nas..no'' ? :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 5:05 pm Заглавие: |
|
|
ама ge6ka, станала е някаква gre6ka;)
За да няма повече недоразумения - panagonov ми предложи тази работа и тя няма нищо общо с неговата... той си прави едно - аз друго! Това, че не ти харесва какво правя вече е едруг въпрос... не претендирам за дизайн, за разлика от теб:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
ge6ka написа: | nai e galko kogato stava duma za design, niakakuv neosushtestven hudognik da se tika deto opredeleno ne mu e rabotata |
Че ти какво правиш тогава тука, а? Айде друм... Идеята на Уики за кориците на тетрадките са точно това, което ако имах деца щях им купя за училище - приятни цветове, всяка една разказва някаква историйка, позволява на децата да фантазират. Аман от нелепи колажи и крещящи цветове... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ge6ka
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 5:31 pm Заглавие: |
|
|
hei po spokoino,
taka napravo me zabihte che edinstvenoto koeto moga da vi kaga e POGELAVAM VI USPEH, i zdrave i shtastie.
neznam kakvo bihte si kypili na decata, ama decata kakvo biha si kupili e edna druga rabota, ta po toia vupros....za decata na men lichno sa mi blagodarili tolkova mnogo deca i vi uveriavam che tova sa nai milite i iskreni kritiki i niamat nishto obshto s tezi vashi bezumni komentari. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | za decata na men lichno sa mi blagodarili tolkova mnogo deca |
Скъпи Майкъл Джексън...ай стига ръси глупости, а? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBS
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 6:43 pm Заглавие: |
|
|
ge6ka написа: | neznam kakvo bihte si kypili na decata, ama decata kakvo biha si kupili e edna druga rabota, ta po toia vupros....za decata na men lichno sa mi blagodarili tolkova mnogo deca i vi uveriavam che tova sa nai milite i iskreni kritiki i niamat nishto obshto s tezi vashi bezumni komentari. |
Какво биха си купили децата ако имаха избор между нещо като картинките на Уики и покъртителен опит за колаж "Ледения vs Бритни" е доста спорен въпрос. Децата може и да си купуват тетрадки с напъни за дизайн по тях, може и да са много благодарни на добрите батковци дизигнери за шарените простотии... но имат ли избор? Предлага ли се нещо друго на пазара? Така че хайде да не говориш за благодарни дечица и т.н.... че ми заприличваш на саморекламата на някоя лелка-медиум по кабеларките. _________________ Tongue-tied, twisted, just an earth-bound misfit, I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:50 am Заглавие: hahahaha |
|
|
NURBS написа: | ge6ka написа: | neznam kakvo bihte si kypili na decata, ama decata kakvo biha si kupili e edna druga rabota, ta po toia vupros....za decata na men lichno sa mi blagodarili tolkova mnogo deca i vi uveriavam che tova sa nai milite i iskreni kritiki i niamat nishto obshto s tezi vashi bezumni komentari. |
Какво биха си купили децата ако имаха избор между нещо като картинките на Уики и покъртителен опит за колаж "Ледения vs Бритни" е доста спорен въпрос. Децата може и да си купуват тетрадки с напъни за дизайн по тях, може и да са много благодарни на добрите батковци дизигнери за шарените простотии... но имат ли избор? Предлага ли се нещо друго на пазара? Така че хайде да не говориш за благодарни дечица и т.н.... че ми заприличваш на саморекламата на някоя лелка-медиум по кабеларките. |
:))))))) eiii kakav smqh padna s tva izkasvane (ili po to4no izrasvane) za decata s blagodarnostite ne e istina!!!!
az karam devetnaistia godina detistvo ve4e i sam ve4e veteran v gonenica, jmi4ka, pravene na spaceships ot LEGO i tceluvane na momi4eta (po buzkata) zad razni perdeta v mejdu4asieto po ispanski!!! i prez celiq si staj kato detence moga da se pohvalq 4e vinagi ama VINAGI sam si kopuval tetradki s meko zeleni i oranjevi korici!!!!! (ili drugi pak meki cvetove) i tolko mnogo si me kefeha i taka krasivo si pi6eh v tqh!! (krasivo, ne vqrno)... prosto krasivite, iz4isteni korici takova vdahnovenie mi davaha.. makar 4e togava nqmah ideq kakvo e tva vdahnovenie... vikah "idva mi power-a!" ... i imenno zaradi tova vdahnovenie i do dnes, makar i da ne mi trqat mnogo mnogo tetradki pak si kopuvam ot vreme na vreme! za ei taka... za vdahnovenie! i imenno za tova iskam da pojelaq na wicky i si4ki drugi takiva artisti O6TE MNOGO MNOGO vreme da vdahnovqvat i drugite de4ica taka!!! da sa ni jivi i zdravi si4ki takiva talanti!!!!!
ai na zdrave!!! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 9:10 am Заглавие: |
|
|
ge6ka написа: | nai e galko kogato stava duma za design, niakakuv neosushtestven hudognik da se tika deto opredeleno ne mu e rabotata, ima edna specialnost deto se naricha promishlen design i kato ia zavurshi niakoi ot vas shte govorim a taka ..ima mnogo koito im se iska da sa designeri no vse shte im se iska. |
ми аз съм я завършил таз специалност Промишлен дизайн, имам магистърска степен по въпросите на промишления дизайн и изглежда само аз мога компетентно да се изказвам в тази тема, така че моето мнение е най-меродавно ... а то е: Тетрадките на Панагонов са нещастен опит в областта на дизайна, което демонстрира отсъствие на естетически критерии, а тези на wicky са чудесно изпълнено решение, съобразено с таргета наза този продукта. Благодаря за вниманието! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 11:31 am Заглавие: |
|
|
geshka, душа, уби коня направо. Аз имам малко дете, след време ще се наложи да му купувам тетрадки. искренно се надявам дотогава да има повече като тези на wiki, а твоите да са забранени със закон. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | geshka, душа, уби коня направо. Аз имам малко дете, след време ще се наложи да му купувам тетрадки. искренно се надявам дотогава да има повече като тези на wiki, а твоите да са забранени със закон. |
stiga de.... mnogo po4nahme da zloratstvame sega... gadno e taka... verno 4e i greshkata napadna kofti i tapo wicky ama... stiga ve4e boi... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 12:08 am Заглавие: |
|
|
Mi az na4i sum poluvishist shtot izklasih do 3-ti kurs toz sushtia Prom.Design (nekoi treashe da ba4ka i da opraa bakiite na Simplito v purvia ni ofis :P )
Koeto avtomati4no me narejda kat vtoria u4astnik poznal to4nite kilogrami i daje begla ideya si nemash Geshka (Nadevam se nei onaz Geshi-vra4anskata za koyat me navejda na misulta toz nick) kolko neimoverno silno podkrepyam mnenieto na kolegata inj.diz. mag. Simpli
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 8:54 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: |
Mi az na4i sum poluvishist shtot izklasih do 3-ti kurs toz sushtia Prom.Design |
не беее и ти си вишист ... само че завърши при мен :-) ... скоро ти предстои дипломна защита по едни проекти дет говорихме - подготви парички за таксите :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 9:48 pm Заглавие: |
|
|
A-a-a-a-a-a-a-a-a-a
Какво е станало с темата ми!!!!!!!
Кви са тия спорове и обиди на лична основа!!!!!
Ми който не може (като мен) наема този който може (като Wicky), ако и това предизвиква спорове, значи нема да има угодия.
П.П. Аз лично обичам тетрадка, с Бритни на нея, за да мога да й нарисувам мустаци, да й изкъртя няколко зъба, да й сложа дежурния шев на лявата буза, да й нарисувам на сутиена "Металика" или "Пънко нема дедне" и така да запълня някой скучен час :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|