Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2003 11:02 pm Заглавие: Помощ за страничка |
|
|
работя по нов layout на "Бойна Слава" и имам нужда от съвети. Тва в момента го виждам като алфа. Няма да има frames никакви. Отляво са menuтата за нови неща по сайта, от форума, нови статии и тн, а голямото си е настоящата страница, като бутончетата са горе в дясно. Именно за тях и за няколкото празни места не съм сигурен как да ги организирам точно, сериозен сайт до сега не съм правил :) Предложения?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 10:35 am Заглавие: |
|
|
Не се чете - липсва контраст между фона и буквите
Да не говорим за линковете(бутоните) - там е много зле - тоя готик фонт е сянка, обем и рамка много товари - трябва да се взираш за да го прочетеш
П.С Аз по принцип харесвам по изчистени неща и многото ефекти ме дразнят - така че може и да не съм напъно обективен _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 11:32 am Заглавие: |
|
|
като стар panzer фен, не мога да си замълча...
готик-шрифтът може и да тича за някой SS сайт или подобно, ама за БЪЛГАРСКА бойна слава??? мнем :/ а за навигацията си е ад...
не е ли по-добре да изровиш някаква тенекиена текстура, вместо малко досадния номер с noise/motion blur? и да я използваш извън полетата, в които ще има текст... по принцип хората търсят някакво инфо, и не е лошо поне да им дадеш шанс да го прочетат
друго - има някакви заблърени петна... камуфлаж ли, що ли?
последно - тхт-а нещо болд ми се види, може и само faux да е, ама ако си се опитал да четеш тукашното издание на reaper man, ще знаеш колко е гадно да четеш много и все болднат тхт... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 11:38 am Заглавие: |
|
|
auslander написа: | като стар panzer фен, не мога да си замълча...
готик-шрифтът може и да тича за някой SS сайт или подобно, ама за БЪЛГАРСКА бойна слава??? мнем :/ а за навигацията си е ад...
не е ли по-добре да изровиш някаква тенекиена текстура, вместо малко досадния номер с noise/motion blur? и да я използваш извън полетата, в които ще има текст... по принцип хората търсят някакво инфо, и не е лошо поне да им дадеш шанс да го прочетат
друго - има някакви заблърени петна... камуфлаж ли, що ли?
последно - тхт-а нещо болд ми се види, може и само faux да е, ама ако си се опитал да четеш тукашното издание на reaper man, ще знаеш колко е гадно да четеш много и все болднат тхт... |
agree with Aus...trieca... се пак е върл фен на mr. Х. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyager
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Мноооооооооооого тъмно :о много :о _________________ Rien ne vas pleux :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Фев 07, 2003 5:50 pm Заглавие: |
|
|
такъм, мерси за сега
1. Порталът не е само за страници за българската военна история, ако отидеш ще видиш че в момента почти всички са за WW2. А gothic-а си го обичам твърде много за да се откажа от него ;)
2. Съгласен съм че седи малко тежко...ше мисля как да го олекотя
3. Текста не е bold, не знам що така ти се струва.
4. там дето има много текст, мисля да не е метал отзаде ами нещо хартиено
5. тенекиена текстура....ми с photoshop беше по-лесно, ама виж придирчиви много :p може да опитам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Съб Фев 08, 2003 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Moeto predlojenie se otnasia do samia design na saia ........ smiatam che e po-udachno da napravish obshtatakoncepcia na saita po-bojna, v smisal neshto po-odrano, po izstradalo ot wrajeski attaki : ) , zashtoto taka purvo mi stoj twurde ednoobrazno i wtoro samo vida na shrifta mi pokazwa, ot pruv pogled, che saita e woenno-orientiran ...... ideiata mi ne e neshto nowo , no mislia che ako se balansira .... shte se poluchi po efektno : ) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Нед Фев 09, 2003 9:43 am Заглавие: |
|
|
никакви генерални промени, просто съм адресирал повечето забележки за четимост, контраст и натовареността на готик нещата...
огледах за други метални текстури, обаче всичките са натоварени, а аз искам нещо относително леко
предложението за "бойността" на сайта е интересно, обаче не искам да правя нищо кой знае колко графично натоварено...
неща които не ми допадат: менюто горе е безинтересно; къде обаче да го сложа?....няма картинки никакави; но и тях къде да ги сложа? а и за какво изобщо са ми?
жалко че сега почна семестъра и нямам много време... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Фев 11, 2003 2:20 am Заглавие: |
|
|
ново развитие - в посока изчистване на дизайна :) мисля това да е финалната подредба, като остава да се полира
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Фев 11, 2003 4:01 am Заглавие: |
|
|
опит за малко цвят....верно че се отклонявам малко от темата, ама много ме кефи така :)
доста път измина от началото 8-)
само че, ще кажете, каква връзка има такъв облик с военната история?...ми не знам за сега
разбира се, на сутринта просто отхвърлих тоя вариант изцяло :)
тва е портален сайт, т.е. трябва да е доста лек графически. Ще мисля друг вариант. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|