Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ch0i

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:14 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:15 pm Заглавие: |
|
|
[img]http://bile2.hit.bg/1.jpg][/img] _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:16 pm Заглавие: |
|
|
сори за двойният пост _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
хух при мен на фул или ресизнат жам пак такак са вижда
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:20 pm Заглавие: |
|
|
и що с леери? графичния дизайн не ми харесва ма никак... за логото не намирам думи, па и не искам да съм груб.. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ch0i

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:24 pm Заглавие: |
|
|
pf. ujas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:36 pm Заглавие: |
|
|
видяха се мозилци ;))
може би това решава проблемът с firefox-a: http://www.evgord.com/mind/2004/06/03/ _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:54 pm Заглавие: |
|
|
е сега де... говорим принципно че не е организиран и проектиран професионално:( а за графичния дизайн казах вече... а да ме кара един сайт да си търся фиксове за браузера не е сериозно... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 7:02 pm Заглавие: |
|
|
хехе само да те питам ти предполагам си с 15" монитор щот туи дет fatwalker i аватарчето ти показват си става на 19-ката ми иначе на малкото кюмбе е наред ако може така да секаже... Сбери малко стинки за по голема лампа де 15" малко вече. _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 7:02 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | а да ме кара един сайт да си търся фиксове за браузера не е сериозно... |
мне, не фиксове на браузъра, май е по-скоро cross-browser дивелъпърски проблем, заради floating-а на текста; няма отношение към дизайна, ама ако е това, е хубаво да се фиксне; _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blake

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 11:10 am Заглавие: Виждам... как ще ме набиете |
|
|
Виждам как ще ме набиете сега, ама аз продължавам да не разбирам от къф зор трябва да се правят 1001 изгъзици от сорта /* хак за IE */, /* хак за firefox */, /* хак за Х */ и т.н. само и само да се избегле елементарното:
<table width=80% height=100%>
<tr valign=top><td width=40%><!-- LEFT COLUMN --></td><td width=80%><!-- RIGHT COLUMN --></td></tr>
</table>
просто, ясно и работи навсякъде... ся пича тръгнал да обяснява как се праи страница само с <div>-ове и на елементарния пример от 2 колони вече е изписал 1 страница CSS, която я работи, я не, я е закърпена с некви измислени кръпки...
Само да вметна, че веднъж вече се пробвах да направя един средносложен лейаут само с CSS/DIV и резултата беше трагичен - 2 дена работа, резултата беше почтиии какъвто трябваше да бъде, при тва успя да проработи горе-долу само на ИЕ, а като големина на файла стана 30-40% по-голям от съответния лейаут с таблици (които спретнах за има-няма един 1 час).
И питам аз и отговор не искам - кому е нужно сичко тва?
Заради едната идея да си отварям 5х повече работа и да треперя кво ще стане като излезе следващата версия на браузъра Х? не, благодаря... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
няма тука желаещи да бият:) добре го каза:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blake

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 12:19 pm Заглавие: |
|
|
аз не за друго, ми щото пиша скверен код в графичен форум - още в началото когато беше създадена Графилата бидох порицан, че си позволявам да пиша ЖабаСкрипт във Уеб Дизайн форума (ауу, голям грях - оказало се че той би разбирате ли само за дизайн тоя форум, къф ти тука ХТМЛ, кви скриптове, кви 5 лева?), след което просто престанах да пиша там... та се опасявам и тука да не върлува такава цензура :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 12:22 pm Заглавие: Re: Виждам... как ще ме набиете |
|
|
Blake написа: | кому е нужно сичко тва? |
ми тя дозата прави от лекарството отрова... докато ти улеснява живота и ти спестява работа, всичко е ок - иначе за едната идея да се мъчи човек само по единия или само по другия начин, независимо по кой, си е просто фундаментализъм :) _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Blake написа: | аз не за друго, ми щото пиша скверен код в графичен форум - още в началото когато беше създадена Графилата бидох порицан, че си позволявам да пиша ЖабаСкрипт във Уеб Дизайн форума (ауу, голям грях - оказало се че той би разбирате ли само за дизайн тоя форум, къф ти тука ХТМЛ, кви скриптове, кви 5 лева?), след което просто престанах да пиша там... та се опасявам и тука да не върлува такава цензура :) |
adi sia... goliamu mumche pak reve... biva li tai:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blake

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
а, не рева бе, просто споделям кое ме е подтикнало да кажа че ще ме бият... все пак като не ми е харесало някое място - не ходя там, проблема си е изяло мой :)
за колегата преди тебе - абсолютно си прав - комбинацията от двата метода обикновено води до отлични резултати... затова я практикувам винаги... става въпрос обаче, че има хардлайнери, които кат фанат ЦСС-то и не го пускат... ей тези дни един познат ме облъчва - тва направил, онова направил с ЦСС, ама то не вървяло на незнам си кой браузър, на друг пък вървяло по друг начин - ми като не върви, не го ползвай беее! ама те браузърите му били виновни!
иначе като сравнение мога да дам големия бум на използването на ЖабаСкрипт в сайтовете преди няколко години - еми просто се видя, че е добре да се използва по малко, но където трябва, а не да се правят някви сложни и чупливи в последствие неща (и аз съм допускал подобни грешки, признавам си)! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
с ОПЕРА еи така се види
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 3:07 pm Заглавие: |
|
|
pimeto написа: | с ОПЕРА еи така се види
|
А при мен е нормално
тези снимки не могат ли малко да се стилизират(намацат, направят по интерсни), че дърпат визията още в началото. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 3:10 pm Заглавие: |
|
|
мен сайта генерално не ми харесва
браузърските кахъри са му последна грижа на това нещо