Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 1:38 pm Заглавие: Support site |
|
|
Това ще бъде сайт с въпроси и отговори /документация/ засягащи support-а на дадена система. Още е WIP:
http://www.bexout.net/yavor/support/
Логото ще се сменя, разбира се :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
бутоните дато си ги бутнал в хедъра ги обособи като такива и не ги сливай с картинката, че така уж помощен пък навигацията една никаква ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 8:12 am Заглавие: |
|
|
Като цяло мисля че може да стане добър сайт.
Манюто го виждам по добре да стои от другата страна, поне на мен ми се вижда че така би било по лесно за използване. По-добре обаче ще е както каза sebastianz55 самата навигация да не е толкова прозрачна и сливаща се с хедъра. Направи я да го обхваща целия по височина или го позиционирай по-нагоре и на едната страна ,без да оставяш тия линийки дет стърчат от горе и долу.
Мисля си он топ питанката стои много размиваща се с цялостната визия. Май трябва да се попипне...
Текстовете в сивите каренца май трябва да са по-тъмнички че така не се четат лесно. Като цяло май още малко контраст му трябва на сайта..
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|