Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Add

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 10:19 am Заглавие: |
|
|
Аз честно едно не мога да разбера....за какво толкова народ се изреди да убеждава 1-2-3-4-5 юзъри, че тука е справеливо-професионален-равиващ-демократичен форум.....???
Ами, на въпросните юзъри, като не им изнася и не им харесва-> да си вдигат гълъбите и толкоз!
На мен като не ми харесва един форум, се разкарвам оттам, защото ми се срува инфантилна идеята да преформатирам цял форум към личните ми предпочитания......АРЕ ДОСТАТЪЧНО! _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 10:33 am Заглавие: |
|
|
iza da obobshtim.........naistina chovek tria da se predstavia s popadenbiata si estestveno...kakto napraih az naprimer...drug e vuprosa che ima hora det niamat popadenia...i po losho ima i takiva koito ne mogat da si poznaiat popadeniata.....ne mislia che takiva triabva da se tolerirat v posoka priemane v specializiranite forumi dokato ne im se pomogne da otlepat ot tva polojenie.......
ima i druga strana ....... sudia po sebe si .......znachi az sum dibur v niakoi neshta.postvam i ot tiah....no nai veche postvam neshta svurzani s graviki i illustracii i izobshto s 2d,koito ne sa mi tolkova iasni i tursia pomosht-nai veche v sferata na digitalnite izobrajenia....rabota s ph.sh.,corel,illustrator i moga da kaja na toia koitto postna taia tema(zabraih go veceh koi e) che v temite ,v koito neshtata naistina sa bili dobri ima malko mnenia,obache v tezi koito neshto im kuca ima po 15 che i otgore i to vse sus suveti...............a zlichno sum mnogo dovolen ot foruma i nai veceh ot moderatorite koito spored mene dori i kritichni mnoooooooooooooooogo pomagat...az sum s 2 ruce za tiah i ne sum suglasen che graphilla e durvena i t.n....grapgilla-ta e dobre smazana mashinka i naistina mislia che takiva temi pusnati ot "nedooceneni" i nezadovoleni pichove s prust otzad sa napulnonizlishni nai veche shoto mi pisna da pisha:)...moga da gi posuvetvam samo da bachkat shoto na nikoi ne mu puka ot takuv rod oplakvania i ne se priemat seriozno...bachkaite inaceh she si ostanete samo sus prusta..mi neka vi e kef togaa _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 10:40 am Заглавие: |
|
|
i oshte neshto.......ako niakoi ne e zabeliazal v specializiranite forumi se postva dosta po riadko i mneniata ako triaa da smiatame sredno sa po 7-8 na parche a poveche to v obshti eprikazki..graphiulla za vseki i oplakvaniata sa s nai malko po 10..naaai malko....taka che postvaiki v obshtia poluchavash iako mnogo mnenia i moje da se kaje che vinagi se navurtat po niakolko dobri koito da ti kajat tva onova...maceman naprimer.....taka che pak kazvam ne vijdam smisula da me karash da si treniram touko mnogo mashinopisa _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Заключение II
В крайна сметка ГРПХЛЛА е сбор от индивидуалности. Всеки разглежда проблема през собствената си призма; доколкото той има отношение към собственото му житие - битие; или е така по отношение на новаците тука.
"Beautifull Mind": Там се казва, че за една група настъпва успешно съществуване, когато всеки член в нея прави най- доброто за себе си. Обаче главният герой (който беше гениеален), поправи този основен закон на западния свят, стори му се недовършен. Според него за една група настъпва успешно съществуване, когато всеки член прави най- доброто за себе си И ЗА ДРУГИТЕ.
Доколкото можеш да го обясниш на всеки по отделно. _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo si prav... vaprosa obache dopira do tova, che tova tuk ne e "zapadna demokracia"... daje ne e iztochna takava ili balkanska.... ami si e obiknoven forum v koito razni hora govoriat, hvaliat se, psuvat se i t.n. ... koeto mo e i ocharovanieto, zashtoto dumata demokracia po nachalo si e martvorodena i vinagi e bila prikritie i prah v ochite na demosa.
Za sega Graphilla nema da se promenia, shtoto po "obshto mnenie" raboti... ako li pak spre da raboti shte sednem, shte popiem /morg shte iade/ i shte reshim koi i kak shte ia remontira.
Inache blagodaria za zagrijenosta !!! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 12:44 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | Заключение II
В крайна сметка ГРПХЛЛА е сбор от индивидуалности. Всеки разглежда проблема през собствената си призма; доколкото той има отношение към собственото му житие - битие; или е така по отношение на новаците тука.
"Beautifull Mind": Там се казва, че за една група настъпва успешно съществуване, когато всеки член в нея прави най- доброто за себе си. Обаче главният герой (който беше гениеален), поправи този основен закон на западния свят, стори му се недовършен. Според него за една група настъпва успешно съществуване, когато всеки член прави най- доброто за себе си И ЗА ДРУГИТЕ.
Доколкото можеш да го обясниш на всеки по отделно. |
бравоооооооооо...сега вече вече можеш да се чувстваш като един обществено ангажиран потребител, който тъкмо е открил хладката вода. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Ловхейт, западен свят, не демокрация, демокрацията я ЗАЕБИ.
r1dler
Цитат: | бравоооооооооо...сега вече вече можеш да се чувстваш като един обществено ангажиран потребител, който тъкмо е открил хладката вода. |
Барем топлата да беше, ама то и хладката си е утешение след 18 дена про-фи-лак-ти-ка. :-)
Ае стига толко.
П.С. R1dler ти кога я откри? Или ти си я изобретил, ххехее. _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 1:46 pm Заглавие: |
|
|
losho vazpitanie.... tva mladite.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
rebellioN
Цитат: | П.С. R1dler ти кога я откри? Или ти си я изобретил, ххехее. |
това не е от значение:) важното е ти да си щастлив и да се стараеш и аз да се чувствам добре:)...и ето...вече имаш кауза, която те прави значим:)) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|