Graphilla.com :: Преглед на тема - За дамските превръзки и вечерята

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За дамските превръзки и вечерята
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  

Длъжни ли сме да гледаме подобни неща докато сладко похапваме...
абе важното е оборот да има..
57%
 57%  [ 15 ]
с две ръце против
42%
 42%  [ 11 ]
Общо гласове : 26

Автор Съобщение
raziel

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 1:33 am    Заглавие: За дамските превръзки и вечерята Отговорете с цитат

Лично мен много ме товари факта, че в най-удобното за вечеря време периода 19-20 часа се начупват да въртят реклами за супертънки и всепопиващи дамски превръзки и (с извинение) оакани памперси които задържат всичката помия на тоя свят, мисля че трябва да има някакъв контрол над тези неща!!
Вие как мислите?
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 1:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мислиш че това е само в България ли? Купи си видео, или DVD, или просто си гледай някой филм на пецето. Ако не искаш да гледаш подобни реклами, ми недей бе - има толкова по-интересни начини да се забавляваш вечер. ;)
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 2:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи гледаш си вечер примерно Извънземното 15, където Извънземното се ражда от корема на няква жена, разкъсвайки я на малки парчета и пръскайки кръв навсякъде, после изяжда 2 града хора и навсякъде плиска кръв и хвърчат черва. И към 30тата минута спират за реклама - наконтена мадама разлива синя полупрозрачна течност върху превръзка/памперс - и това те възмущава?
Нито дават наакани памперси, нито окървавени превръзки, не виждам какво точно те притеснява :)

Или вечеряйки, хващаш случайно новините и гледаш няколкоминутно видео на араби, режещи човешка глава... Тогава рекламата на превръзка би ти дошла като огромно облекчение предполагам.

Наистина на вечеря може би не е най-подходящото време за такива реклами, но това да ти е проблемът :) Вечеряй в 6, казват, по-полезно било ;)
raziel

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
...гледаш си вечер примерно Извънземното 15, където Извънземното се ражда от корема на няква жена, разкъсвайки я на малки парчета и пръскайки кръв навсякъде, после изяжда 2 града хора и навсякъде плиска кръв и хвърчат черва.

Бе права си разбира се, ама обикновено такива филми се излъчват в по-късните часове и по програми, които са различни от националните канали.. мисля - искам да кажа че имаш избор дали да хванеш дистанционното и да смениш канала.. А тук става въпрос за националния ефир, които гледат една голяма част от хората. Принципно говоря (не че няма друг начин за забавление)
Обикновено като седна да вечерям - сядам със останалите хора в къщи и те, не знам защо, обожават да им бръмчи телевизора.
Докато извънземните разпарящи кореми са въпрос на избор (включая и мой :-)))) то наконтените блондинки сипещи сини течности върху сензационно попиващи превръзки, търкалящи се зеленички сфери върху памперси и прочие за голяма част не са...
Признавам не е чак толкова дистърбинг но боже как ме дразни :-))
П.С. ех как мечтая да мога да вечерям в 6... но обикновенно тогава научавам че онези 50 000 етикета за Сухиндолска сливовка трябва да се пуснат точно тази вечер и нито минута по-късно ;-))
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

haha...bahti gnuslivite ghora bratche...tva si e chista ligavnia.......nannikoi ne prechi..tva si e prosto maitapche ei taka za t...ak.............mnou tupa anketa....da ne bi da tochat kurvishta hahaha.....niakva sinia technost se popiuva ot niakva "gubichka"..hmhm:):):)...aide stiga gluposti....prevzemki
Juana

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 12:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мен обикновено всички реклами ме дразнят (особено лятото по 6 реклами за бира различни, но някои се повтарят по 2-3 пъти в един рекламен блок) и дистанционното винаги е на масата, тъй че само като видя ония пилци и дакели по бтв примерно и разцъквам по другите канали ;)

но в по-голямата част от годината се случва да няма телевизор, което обаче е СУПЕР!!
mim

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 1:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Блажено разложени по обяд на село хапваме мекици с дюлево сладко и домашно сирене, хвърляйки по 1 око на тв-то където дават онова комедийно сериалче за 2-та световна
Снупъра посяга да си намаже мекичката с онова ми ти разтечено дюлево сладко в цвят на охра и от тв-то се чува "Пак диария..."
да ви имам проблема с памперсите със синя водичка и стъклени топчета (по нашия край им викат гелнички)

а разните гадости по филмите да ме извиняват ама винаги ми напомнят на желета и малинови сиропи сигурно още откакто бях на 10
това с новините вече е друга работа, просто гледам вечер докато вечеряме да не се гледат новини
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim, не беше ли точно от онова сериалче култовата фраза "Предавам сеее, ще акаааааааам!" ;))))
Zing

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми кой ви кара да гледате телевизия бе :)
Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
mim, не беше ли точно от онова сериалче култовата фраза "Предавам сеее, ще акаааааааам!" ;))))

същото
ама някак си е друго от това с рекламата за хапчета против диария
Върнете се в началото
zenek

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2004 3:47 pm    Заглавие: Re: За дамските превръзки и вечерята Отговорете с цитат

raziel написа:
Лично мен много ме товари факта, че в най-удобното за вечеря време периода 19-20 часа се начупват да въртят реклами за супертънки и всепопиващи дамски превръзки и (с извинение) оакани памперси които задържат всичката помия на тоя свят, мисля че трябва да има някакъв контрол над тези неща!!
Вие как мислите?

И аз много се дразня от рекламите затова ако гледам телевизия държа
дистанционното да ми е под ръка за да мога да реагирам навременно
и да се спася от поредната умопомръчително тъпа реклама.
Сравнително рядко гледам K1 и bTV, но помня тъпи реклами от
вида "... с крилца който дискретнно се захващат ... " също и
"назамазхте ли вече с ... " както и "дупалакт за проблеми със стомаха ..."
Затова в последно време цъкам между VIVA, MM и Планета, там рекламите
са по-малко гадни :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
soundGarden

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Има само една телевизия, която гледам с желание: Animal Planet. Конкретно по въпроса тук за нея може да се каже, че е ЕДИНСТВЕНАТА телевизия, по която НЕМА да видиш кьорава реклама на нищо Комерсиално. Пускат анонси на собствените си предавания, както и едни много сладки клипчета с образователна цел. Това е телевизията за мен - Да Живее БиБиСи. :-))
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soundGarden написа:
Има само една телевизия, която гледам с желание: Animal Planet. Конкретно по въпроса тук за нея може да се каже, че е ЕДИНСТВЕНАТА телевизия, по която НЕМА да видиш кьорава реклама на нищо Комерсиално. Пускат анонси на собствените си предавания, както и едни много сладки клипчета с образователна цел. Това е телевизията за мен - Да Живее БиБиСи. :-))

И като покажат как хипопотамите маркират територията си... От тогава имам правило като ям да не гледам програми за животни и MTV. Няма какво да се оплакваме докато има off копче на TV-то.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi za6toto ne znaete kakvo da gledate!
po edna ot kabelarkite ot obqd po4vat da vyrtqt reklama na krem za jenski biust sys nagledna demonstraciq...
soundGarden

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 3:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iDesign-er:
Цитат:
И като покажат как хипопотамите маркират територията си...

За толко гнусливи ора препоръчвам картуун нетворк. Ама и там мое да видиш вече как Джери се облекчава в храстите сигурно, хехехе :-)
Juana

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всичко е в главите ви :)))
Пусни му на едно малко дете, което не знае за какво се ползват дамските превръзки, такава реклама - хич и няма да му стане гнусно, просто защото не прави асоциации и най-вече не си представя нищо

саундгардън - значи отделителната система на животните е по-малко гнусна от тази на хората?
zenek

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 7:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
саундгардън - значи отделителната система на животните е по-малко гнусна от тази на хората?

Представи си че си вървиш по улица, готино време и слънцето пече,
подухва лек ветрец и въобще времето си е яко. Как би реагирал
при следните ситуации :

А) Малко дакелче е застанало до близкото дръвче и си върши
работата тихо и кротко.

Б) Груб селски тип е клекнал до дървото и му се вижда добре
окосменото седалище в същото време се напъва и вика
"О-о-о" , "Ъ-ъ" и накрая те поглежда и казва "Извинете имате
ли тоалетна хартия да си избърша гъза ?"

Има разлика доли едно нещо го прави човек или животно ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Juana

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 8:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zenek, с теб няма смисъл да се спори принципно....
но не съм попадала във втората ситуациа, която си описал... и се съмнявам да е често срещана, особено човекът да привлича вниманието към себе си.
И в крайна сметка говорим си за телевизия и реклами, не за какво става по улицата.
Сам си прави изводите що за психика трябва да имаш да ти е по-приятно по време на ядене да гледаш за половото съзряване и сексуалния акт на хипопотамите, отколкото да преживееш 30 сек. реклама на вода, изливаща се върху хартия.

Айде приятен уикенд
soundGarden

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana,

естествено, че отделителната система на животните е по-малко гнусна от тази на хората. По същия начин, по който и две таковащи се зебри не събуждат в мен желание да награбя жена си. Просто при животните всичко това е ЕСТЕСТВЕНО, ние имаме задръжки и предрасъдъци, а на някои от нас, както се вижда от тая безмислена тема, задръжките и предрасъдъците им идват в повечко.

Ако дакелчето, което се облекчава до некое дъро е диво и идва от гората....ми нема да ми стане кой знае колко зле. Тва, че собствениците на кучета нехаят за говната по тротоарите си е техен (че и наш) проблем, не на дакелите :-))

Айде бай-бай.
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2004 10:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

soundGarden написа:
естествено, че отделителната система на животните е по-малко гнусна от тази на хората.

МНОГО ПРОСТАШКО ИЗКАЗВАНЕ
много по-гнусно ли е, ако малко дете се изпишка до някое дърво от същото, но направено от някой лигав доберман? Разбирам те напълно. Доберманът има оправдание - и двете обществени тоалетни, които иначе редовно ползваше са се превърнали в бизнес сграда и барче .... но дететоооо, хм - никакво оправдание няма ... то просто си умира да препикава всяко нещо по-високо от собствения му ръст.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети