Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2004 10:29 pm Заглавие: Photoshop полета... |
|
|
Има нещо, което ми е страшно неудобно в PS.
Ето картинка:
Като работя с поле, което е по-голямо от работната ми резолюция /голямата къртинка с окото например/ след като задам да бъде на 100% размер искам да мога да виждам и малко празно пространство в самия прозорец както е на по-малката картинка /черния квадрат със сивото празно поле/. Има ли някакъв начин това да стане. Без да работа с два прозореца а само в един.
Т.е. да дообясня - мога ли да работя с по-голяма площ от разолюцията на монитора и да имам празното простронство като на по-малка картинка.
Дали разбрахте... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2004 10:40 pm Заглавие: |
|
|
да де ма в до 7-ма версия май няма решение или поне аз незнам. в 8 когато се мине в режим "key-F" при драгване с ръката са го направили както в пейтер-а (много е удобно туй) да може да преместиш изображението-файлът навсякъде из работана площ. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Със седмицата съм :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2004 1:31 am Заглавие: |
|
|
chakajte bre - nali ima nqkakyv navigator...vadish go na otdelen window i gotovo... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2004 7:26 am Заглавие: |
|
|
Знам го навигатора, но искам да си работя в един прозорец и да си имам свободни полета наоколо, ама май няма начин и ще си карам ха уголеми пак, ха смали..бахти :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2004 8:50 am Заглавие: |
|
|
ami to poleta imash samo ot lqvo i dqsno.....
reshenie shte ti bydq ako file na kojto bachkash mu dadesh canvas size i slagash nqkakvo svobodno pole...ama si e ebasi naglasqneto:))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2004 9:18 am Заглавие: |
|
|
На мене ми се налага ежедневно да бацам бързо с по два -три файла и така съм го автоматизирал тоа момент, че никво неудобство не ми е...въпрос на навик. _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2004 11:17 am Заглавие: |
|
|
Бе три пъти го прочетох това и трите пъти помислих , че не съм разбрал - да не би да става за малката хубава буквичка F която като се натисне и минава във fullscreen mode...ма май не съм разбрал си мисля.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Ми явно трябва с два прозореца...
С F пак не се събира...
Милсълта ми е такава, че ако размера на работния лист а по-голяма от 1152 пиксела напрамер не се събира като е на 100% резолюция и не мога да си видя външните неутрално полета, с които си работя пя явно накакъв си мой начин и често ми трябват...
Както и да е...сега разбрах защо истинските дизайнери имат по два джама :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pesh0
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Image
Canvas Size