Graphilla.com :: Преглед на тема - prodaljenie s metala i stakloto

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

prodaljenie s metala i stakloto
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LMNT

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
обаче е доста студено...

Taman dobre si e taka. Na sichki ni je pissnalo da gledame 12.00h po pladne i sinjo nebe s beli oblacheta. A zashto pa trjabva da e toplo?!

A durvetata eventualno mozhesh da gi napravish po-tumni/po-cherni i che zaspi.

Mnogo dobre e stanalo! Bravissimo.
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vyprosa e che sinner-a iska zalez. demek slynceto si e qko legnalo na horizonta i sichki znaem togava kak se ocvetqva nebeto, oblacite, sgradite...ta za tva Lupi-to vika che e studeno...

inache pak da kaja
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vyprosa e che sinner-a iska zalez. demek slynceto si e qko legnalo na horizonta i sichki znaem togava kak se ocvetqva nebeto, oblacite, sgradite...ta za tva Lupi-to vika che e studeno...

inache pak da kaja che i taka si e super...to si zavisi choveka ko mu trebe sa de:)
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@SINNER

Извинявай за вандалията по работата ти но имах в предвид студено-студено:)
Пак сори за това по-долу, надявам се да ти помогне, не намерих в нета добри отправки, за това си поиграх в шопа с рендъра ти (дано не се сърдиш)
мисля, че трябва да е нещо такова... не толкова жълто естествено:)

eто каква ми е идеята:

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 7:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Lupi nishto ne se vijda

za ostanalite

triabva mi sina gama vsi4ko v Sinio tva e pak povtariam iziskvane na klienta shareniite ne sa jelani tuka oranjevo i lilavo i tn sa ne jelani za toia proekt vsi4ko triabva da s v siniata gama den nosht v sinio tva e sia dalie e zalez ili sutri ne me interesuva tolkova interesuva me da e tuno i no osvetlenieto da pod4ertava geometriata na zgradata da e stilno i da e v studenata sinia gama Oblaci i pro4ia za filmi i animacii tuka sa nejelani

LMNT mersi 4oveko .)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 7:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BRO, i az da se izvinia.... za tova 4e rabotih vurhu kadura ti...
Tova e koeto Az uspiah da postigna, mislia 4e si e SINIO, a i dosta
po-toplo e taka.... daje trevata stana edna so4na takava....

TAKA pone go vijdam na moia MONITOR.... ne znam dali sum pomognal s
ne6to, SORRY if BOTHER U!

SINNER

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

as nishto ne vijdam man .(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
chokoboko

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 9:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bate, kartinkata si e stanala :) lmnt e adski prav v sluchaia, spored men. nedei da ia pravish oranjeva plz, osven ako niakoe arhitektsko zombi ne ti mrunka na glavata ;-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
voltaja

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 12:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Седя и гледам , гледам и седя
и мисля че си си сваршил работата ОТЛИЧНО
Има само едно нешо което малко се къса и това са двете дравчета отпред , обаче това става когато почна да го гледам само с цел да намеря кусури.

SINNER написа:
triabva mi sina gama vsi4ko v Sinio tva e pak povtariam iziskvane na klienta shareniite ne sa jelani tuka oranjevo i lilavo i tn sa ne jelani za toia proekt vsi4ko triabva da s v siniata gama den nosht v sinio tva e sia dalie e zalez ili sutri ne me interesuva tolkova interesuva me da e tuno i no osvetlenieto da pod4ertava geometriata na zgradata da e stilno i da e v studenata sinia gama Oblaci i pro4ia za filmi i animacii tuka sa nejelani

Съдеики по това по горе - ти си готов да предаваш на клиента

Aз ако напраа такава работа ше се строша от бой да се лупам у гърдите.
SINNER

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 12:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne sam gotov da predavam tova e problema .(((((((

iskam da e po dobro i triabva da napravia i 2 interiora oshte .(
Върнете се в началото
BorDy

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Maistor si SINNER. Haresva mi vtorata kartinka i progresa koito si postignal. Misleh i az da postna edna kartinka ama drug pat ;-))).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SINNER

МнениеПуснато на: Пет Юли 02, 2004 5:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nadiavam se 4e tva drug pat ne e sarkasti4no otklonenie ot tvoite namerenia po povot na moia post ?
Върнете се в началото
BorDy

МнениеПуснато на: Пет Юли 02, 2004 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Prosto trudno mi e da postna neshto ot nastoiashtite mi neshta i pri vida na tava ;-) slabi4ak sam oshte ;-). Triabva da treniram oshte , uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SINNER

МнениеПуснато на: Пет Юли 02, 2004 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aa e e be si4kite ste mngo slabi deba i posle kato postnete neshto kato skromniat voltaj deto ako naprael takova shtel da se bluska v gardite a as pak kato izmodeliram glava kato negovata sigurno shte si 4upia rebrata ma karai

davai postvai nali za tui e foruma deba da gledame i da obsujdame koe kakvo i zashto as tuka da si priznaia ot kakto si postvam dosta naprednax mamka mu graphilata opredeleno mnogo pove4e mi e dala ot kolkoto sam moga da si priznaia i nai got e 4e sme to4no takiva iazlivi i zaiadlivi tva nato4va mnogo iako EI SIA SHTE IM POSTNA EDNA da im zapusna ustite na tia gaddniari i toku se poiavi nekoi deto ti kae 4e pikash na krivo i aide pak na boinoto pole .)))

postvai man tva e istinata .)))))))))))) i da plueme i da se kefime se e ot polza.

ot mnogo otdavna ne e stavala zaiajdanica i kato gledam neshto ne digam level deba .0
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети