Graphilla.com :: Преглед на тема - malko pomosht

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

malko pomosht

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vaseto

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 10:03 am    Заглавие: malko pomosht Отговорете с цитат

zdravejteiskam da vi popitam kak vi se struva tazi navigacija kojato sme izbrali za saita ni.

poneze kolichestvoto informacija kojato shte minava ne e malko i se chudehme kak da struktorirame neshtata izbrahme tozi variant.

bih zelal da polucha njakakvi predvaritelni mnenija na stranichni hora, pak i povecheto tuka ste profita v oblasta na web-a

eto linkcheto

http://temp.zavas.org/uht_yellow.php

za cvetovete njama da govorim, i na men mnogo ne mi haresvat

pozdravi
vasil
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 10:49 am    Заглавие: Re: malko pomosht Отговорете с цитат

vaseto написа:
zdravejteiskam da vi popitam kak vi se struva tazi navigacija kojato sme izbrali za saita ni.

poneze kolichestvoto informacija kojato shte minava ne e malko i se chudehme kak da struktorirame neshtata izbrahme tozi variant.

bih zelal da polucha njakakvi predvaritelni mnenija na stranichni hora, pak i povecheto tuka ste profita v oblasta na web-a

eto linkcheto

http://temp.zavas.org/uht_yellow.php

za cvetovete njama da govorim, i na men mnogo ne mi haresvat

pozdravi
vasil

emi stawa taz navigaciq spored mene - pri polozenie che sa tolkoz mnogo links. no mi sa struwa che trea da gi otdelish po kategorii...

sa - werno che namene nemi e qsno kwo e adjeba UHG - i moje bi shte stane qsno kat ima i content - NO - navigaciata e hubawo da e izqsnena i bez contenta.

Probaj razlichnite "sekcii" da sa s razlichni colori - ili s razlicni njuansi na edin color moje bi - ili puk da slozish Headlinks - da e qsno koe za kwo sa otnasa.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети