Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
GoldMember

Регистриран на: 03 Фев 2004 Мнения: 40 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:05 am Заглавие: Опит за прЕдставяне... |
|
|
Наблюдавам от известно време форума и постващите в него... и на голяма част от тях мога спокойно да кажа - фул респект! Ще се опитам да се вредя м/у кандитстващите за форума "Уеб дизайн", като ви представя 2 мои по-скорошни проекта:
• www.media-systems.org
• www.bg-giftshop.com
Разбира се критики, съвети, мнения.... и т.н. са добре дошли :^] _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:10 am Заглавие: |
|
|
Full Screen = Alt+F4 _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:14 am Заглавие: |
|
|
Мисля, че по-подходящото определение е "maximize"... нe фул-а (ако правилно разбирам какво искаш да кажеш де ;^]) _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:39 am Заглавие: |
|
|
Ами до тука ти казвам от раз, че няма да те приемат в уеба. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
mi moje i oshte da gi podobrish kato che li, ma mi e interesno za kakvo slagash baner-i koito ne vodiat nikade (v headera na media sitemi) i slagash baner na mediasitemi v site na media sitemi ??? az ne mojah da razbera ideata, tva sushto i za bgshopa. ba bg shopa kato si adnesh neshto v shoping carta i sled tva kak da se vurnesh da shopvash obratno? nema takava vuzmojnost osven pak otlevoto menu, mislia e dobre tam edin link "continiue shoping" do "order now" i ima malko shadow kato che li v poveche na mesta. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:53 am Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | Ами до тука ти казвам от раз, че няма да те приемат в уеба. |
ami az puk ti kazvam ot polovin raz da ne mislish za tva dali she go priememe ili ne, misli ti shto ne si priet i dali izobshto nekoga she budesh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ami az puk ti kazvam ot polovin raz da ne mislish za tva dali she go priememe ili ne, misli ti shto ne si priet i dali izobshto nekoga she budesh. |
Aз сигурно нема да бъда, а защо ми е ясно от мноого дълго време. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | Цитат: | ami az puk ti kazvam ot polovin raz da ne mislish za tva dali she go priememe ili ne, misli ti shto ne si priet i dali izobshto nekoga she budesh. |
Aз сигурно нема да бъда, а защо ми е ясно от мноого дълго време. |
и защо така няма според теб ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Ами защото се уплесках по най-тъпия възможен начин в началото и вече оправия няма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 12:30 pm Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | Ами защото се уплесках по най-тъпия възможен начин в началото и вече оправия няма. |
а тъй ... хубаво ще е да го си го прочетат всички които някога са правили представяне или се канят да го направят. нищо че ползваме чужда тема в която накарах iron hacker да си каже сам за него - НО - той ако работи занапред както и текущия представящ се ще бъдат приети в web форума. никой тук не е на мнение че няма 2-ри път. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Преди всичко благодарско на *.* за изказванията до тук. BadmotherfuckeR идеята с продължаване на пазаруването след като са добавени продукти в кошницата беше заложена в линковете под нея... но явно не се е получил замисъла, затова взех съвета ти под внимание и направил леки корекции... Що се отнася до банерите - и на мен много много не ми се нравеше това, но идеята на клиента беше да се примамват рекламодатели и явно е проработила, защото скоро май ще отстраня и тази един вид ненужна повтаряемост... Специално за гифтшопа - сайта трябваше да се пуска възможно най-бързо и играчката по него все ощe не е приключила :^] _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|