Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Юли 04, 2004 10:00 pm Заглавие: |
|
|
ейй white тия снимки с много motionblur баси :))) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 12:08 am Заглавие: |
|
|
Ako ot towa shte se pochuwstwate po-dobre, mraza wi sichkite! Bastards!!!!
:)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 12:09 am Заглавие: |
|
|
Bravo. Naistina sujaliavam che ne sum bil tam. Respect za organizatorite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 12:40 am Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | ейй white тия снимки с много motionblur баси :))) |
to si trebe :D motion blub mu e maikata.
Seriozno, znaesh kak e, pri tova osvetlenie koeto imahme i s teq igrachki koito imahme nema kak, na 1/6 trudno se pravi hubava snimka, osven ako ne snimash v morgata :D
A za organizatorite, nemam dumi, prosto normer 1. Iniciativata i vqrata koito demonstriraha bqha prosto vpechatlqvashti. 10x Tumbi i Svetlio!!! _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 1:00 am Заглавие: |
|
|
napravo umiram che nemashe kak da doyda:-((( Nadyavam se naistina da vi e bilo got. Pusnete oshte nekolko snimki _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 10:09 am Заглавие: |
|
|
накратко участниците:
1 - moonwatcher - показа каво е 64к аудио и визия
2 - Светльо Косев - авторски плакати печелили няколко конкурса за плакат - 3д макс и фотошоп
3 - Суифти - най-младото 3Д - 13 години
4 - NURBOS - показа как един човек прави сам анимационен филм :)
5 - popoff - разнищи представите на хората за моделинга с АутоКад и рендинга с Vray
6 - Руси Христов - беше донесал ей толкова дебела папака с 3д визауализации и други МНОГО интересни неща
7 - Nixon - своето портфолио и доста неща от Копенхаген - завърши с два впечатляващи реала на Български фирми!
благодарнсти на Nixon че беше донесъл толкова списания и разбира се Expose 1 - незнам дали някой ще има възможност да го разгледа на друго място
след това ядохме и пихме :)
към края на седмицата - ще има сигурно сайт със снимки и малко АВИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 10:10 am Заглавие: |
|
|
Вадете и другите снимки де, поне 7 души щракахте
Хади извадете от кръчмата :о) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 6:41 pm Заглавие: мдам и аз... |
|
|
Ахъм...
Само искам да кажа, че според мен също се получи много добре, поне на този етап. Организаторите бяха осигурили мястото, средствата и условията за пълноценно събиране, което според мен е повече от похвално.
Аз лично исках да имам повече време за презентацията си, но колкото - толкова. Имах много повече материали които исках да покажа, но... по-нататък.
Видяхме се доста хора от цялата страна, иска ми се на едно следващо събиране да се видим още повече, да има повече време и ползотворни запознанства и т.н.
На всички, които не успяха да дойдат - изпуснахте. Най-малкото защото според мен това ще се превърне в традиция и всички, които са били в началото на една традиция ще помнят точно този ден на "сътворението".
Успехи :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Whitehell написа: | ConcreteDonkey написа: | ейй white тия снимки с много motionblur баси :))) |
...
Seriozno, znaesh kak e, pri tova osvetlenie koeto imahme i s teq igrachki koito imahme nema kak
...
|
пък може и по тоя въпрос да помислим... сведващия път - профисионален фотограф! :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 9:19 pm Заглавие: |
|
|
pa mai imashe nekvi pichove v nachaloto, mai jurnalisti li kvi bqha ne gi razbrah.
a btw pravilno li sym razbral che sledvashtiq pyt e na 17.07.2004 demek sled 10ina dni? :D _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBOS
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Догодина трябва да има ден на Никсън.
Поздравления за организацията, беше страхотно!
Хубаво е по-често да се събираме, защото така се обменя страшно много информация и е доста ползотворно.
Успех в подобни начинания! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 12:14 am Заглавие: |
|
|
Whitehell написа: |
...
a btw pravilno li sym razbral che sledvashtiq pyt e na 17.07.2004 demek sled 10ina dni? :D... |
имам предвид следващия път в търново ;)....
а онези журналисти... хаха само да знаеш каква статия са изпраскали ще умреш от смях :D _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 9:39 am Заглавие: |
|
|
Nixon написа: | които са били в началото на една традиция ще помнят точно този ден на "сътворението". |
АМИН
:) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Scroll_lock
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 9:52 pm Заглавие: ih |
|
|
i na men mnogo mi se idvashe, ama tova mi beshe edinstveniq po4iven den ot vekove, ta reshih da spq! spah cql den! yessssss. 4estito na pe4elivshite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|