Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 4:32 pm Заглавие: Пак ли сгафих? |
|
|
Вчера пуснах една темичка с едни безплатни програмки, които решаваха проблемите със старите шрифтове (включително и Т1). Направих го първо, защото бях обещал наскоро в една от темите да го направя и второ, защото отново (за кой ли път вече) се сблъсках с тема, посветена на проблемите с кирилицата. Днес обаче нещо не мога да я видя....
Ще се направя отново на неразбрал и ще попитам наивно: "Къде ми е темата? Да не е изтрита? Или преместена? Или не помня къде съм я направил?"
Не че е работа на който и да било модератор да дава обяснения за своите си действия, но мисля че на много хора тази тема би им помогнала... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 4:40 pm Заглавие: |
|
|
ne be chuveko, prosto sa ia slojili kato GLAVNA i VAJNA tema v "Logo & Fonts" foruma... ne si sgafil... daje sa ti blagodarni horata. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Аха, видях я. 10х за бързия отговор
Ама исках да кача още едно нещо към тази тема, обаче там аз не мога да поствам, така че ако някой модератор ако му се занимава, нека добави и долните редове:
Файла TYPE1CYR.EXE върви с малко обяснения от автора на програмата, които забравих да постна, така че може да дръпнете директно този архив
ftp://ftp.rack5.free.evro.net/free1/aaeyes/type1cyr_v_1_1.zip |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Абе мани, не е за разправяне, ма пускайте по некоя бележка че наистина останах изненадан.
П.П. само сложете добавката в темата, защото има интересни неща по хелпа в архива |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Станал си параноик :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 8:06 pm Заглавие: |
|
|
kekeke |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 8:53 pm Заглавие: |
|
|
не мисля, че е уместно да се злорадства, това не винаги е признак на силен характер. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|